Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem eladnák 5ért is csak vigye valaki :/messideco írta:Semmilyen hivatalos ajánlat nem érkezett még érte. A klub amúgy is csak a 20 milliós kivásárlási áron adná el.
Én is úgy látom ,hogy nem az lesz mint Casares esetében, hogy elzavarjuk úgy hogy nem is kapott igazi lehetőséget. Ő kap. Most már egyre többet. És sajnos látom LE.-nek mi lehet a baja. Az hogy a támadásokat nem segíti tényleg kifogás volt. De nem mondhatja azt, hogy *r a srác ezért nem fér be. Úgyanez Douglas. Suerintem most kicsit örül is a sérülésének, mert legalább nem kell egy ideig magyarázkodni ő miért nem játszik és ha játszik miért olyan amilyen.danianevem írta:Teljesen adom. Annyit tennék hozzá - ha már korábban én is védtem-, hogy ha alkalmatlannak is bizonyul (ez tűnik a legvalószínűbbnek), akkor is sokkal korrektebb történet lesz Montoyaé, mint amilyennek indult. Ugyanis mostanában megkapta/megkapja a lehetőséget a bizonyításra, amit nem igazán tudott kihasználni.Petr írta:...
Teljesen adom. Annyit tennék hozzá - ha már korábban én is védtem-, hogy ha alkalmatlannak is bizonyul (ez tűnik a legvalószínűbbnek), akkor is sokkal korrektebb történet lesz Montoyaé, mint amilyennek indult. Ugyanis mostanában megkapta/megkapja a lehetőséget a bizonyításra, amit nem igazán tudott kihasználni.Petr írta:...
MessiCesc írta:Valljuk be nem véletlenül nincs játszatva.... A tegnapi meccs is mutatta, hogy amikor jön egy komolyabb ellenfél, akkor kifogyott a tudás az emberünkből. Lehet mondani, hogy nem volt meccsben, de nem lesz megváltó itt fejben kevés. Ha marad akkor maradjon csak jhv csere, akár hosszú évekig, ha megy akkor egy könnycseppet sem fogok elhullajtani érte...
Sokkal inkább Adrianot favorizálom a helyén, csak vele az a baj hogy sokat sérült.... De akkor meg kell próbálni Pedrot vagy Bartrat azon a poszton.... Utóbbi legalább védekezni tud...
Ezt amúgy annyira nem értem, hogy miért nem csináljuk.. PSG ellen egész jól működött, bár azért kisebb átalakításokat igényelt volna - Neymar be középre, Messi hátrébb, Alba Neymar helyén, Ini out -, de ez tök jó ötlet volt. De nem, vissza a régihez, majd gondolom az Atletico ellen megint meghúz valami hasonlót, így 0 km-esen.. Áh, mindegy, hagyom is a jóslást inkább, mert csak felhúzom magam ezen.Petr írta:Amennyiben Alves távozik én elvárnék egy háromvédős formációt Pedróval wing-back pozícióban, de mivel úgyis a 4-3-3 a szent formáció gondban leszünk.
...
Ilyen jobbhátvédekkel hatalmas gondban leszünk..
Korábban már leírtam, hogy a pályafutásával kapcsolatban az a véleményem, hogy fejben és képességekben is gyenge, a tegnapi meccs csak egy adalék volt - persze nem várom el, hogy visszakeressed a sok-sok oldallal korábbi hsz-em.palesz77 írta:Nekem a kedvencem az volt tegnap, amikor Alba és Suárez 1 m-re álltak egymástól - sajnos nem túlzok -, és Alba azt a passzt képes volt elrontani..Petr írta:nem mintha tegnap lett volna, de az, hogy nem egy teljesen egyenes passzt egy üres emberhez képtelen véghezvinni mindent elmond
Na mindegy, a lényeg, hogy ne a tegnapi teljesítményével azonosítsuk a srácot könyörgöm, volt már bőven jobb meccse is ennél. Vagy akkor az összes játékosunk annyit tud, mint amit tegnap mutatott?
Az egyértelmű - na jó, csak 99% -, hogy kezdőnek kevés lenne hosszútávon, de amíg nem igazolhatunk jobbhátvédet, addig kár ezt hajtogatni.. Az idei Alves ugyanúgy nem szint - sőt, a Bilbao elleni Montoya jobb is -, nyáron távozik is sanszos, akkor nem logikusabb lenne őt játékba hozni? Vagy Adrianot?
Nekem a kedvencem az volt tegnap, amikor Alba és Suárez 1 m-re álltak egymástól - sajnos nem túlzok -, és Alba azt a passzt képes volt elrontani..Petr írta:nem mintha tegnap lett volna, de az, hogy nem egy teljesen egyenes passzt egy üres emberhez képtelen véghezvinni mindent elmond
Adriano sem lesz már fiatalabb, porcelánlába van, ezenfelül ő is formán kívül van már jó ideje. Nem merném kezdetni semmilyen csapat ellen. Már nem akkora jolly, mint régen volt. Montoya pedig nem csak védekezésben, de támadásban is teljesen impotens, amit a csapat támadójátéka nem bír el - nem mintha tegnap lett volna, de az, hogy nem egy teljesen egyenes passzt egy üres emberhez képtelen véghezvinni mindent elmond -.Chino írta:Láttuk már többször, hogy nem olyan idegen az. Legalábbis a jelenlegi Alvesnél jobb szerintem. Nem hosszútávú megoldásnak persze, de Montoyaval ketten inkább bevállalnám jövőre, mint egy még egy évvel idősebb Alvessel.Feast4 írta:Adriano sem lesz megoldás nagyon idegen neki az az oldal már láttuk. Bartra meg lassú szélső védőnek.
Mondjuk Montoya védelmében azért azt érdemes megjegyezni, hogy talán az első meccsünk volt amikor nem a jobb oldalról alakított ki helyzeteket az ellenfél.
Talán véletlen, de azért elgondolkodtató.
Láttuk már többször, hogy nem olyan idegen az. Legalábbis a jelenlegi Alvesnél jobb szerintem. Nem hosszútávú megoldásnak persze, de Montoyaval ketten inkább bevállalnám jövőre, mint egy még egy évvel idősebb Alvessel.Feast4 írta:Adriano sem lesz megoldás nagyon idegen neki az az oldal már láttuk. Bartra meg lassú szélső védőnek.Rivaldo11 írta:Az nem érv, hogy Alves sem. A gyereknek egy labadlevétel nehezen megy, be kéne látni, hogy NEM éri el ajelenlegi Alves szintjét sem.
Douglas meg...legyintős szmájli ha lenne...
Attól még ha Alvessel nem akarunk hosszabbítani, akkor Montoyát (vagy Douglast) kell a kövi szezonig felépíteni.kristop írta:eddig érveket kellett hoznom alves mellett az alves - montoya vitában, hogy miért is az előbbinek kell kezdenie, de mióta montoya elkezdett játszani ismét, erre szükségem sincs, mert saját maga bizonyítja be, hogy ebben a kérdésben mennyire igaza volt luchonak még úgy is, hogy ez az alves is baromi messze van a régi önmagától.
Láttuk már jól játszani jobbhátvédként..Feast4 írta:Adriano sem lesz megoldás nagyon idegen neki az az oldal már láttuk.
Ezekkel meg egyetértek. Alves kapott 20 meccset eddig, nem bizonyított, Montoya is kaphat 10-et simán, a tegnapinál rosszabb úgyse lesz, de jobban meg tud annál játszani, szóval egy próbát megér. Ha meg nem fejlődik, és Matyinak igaza lesz, hogy fejben vannak komoly bajai neki is, akkor még végső mentsvárként ott van Adriano, ha formában van, akkor elég hasznos tud lenni, csak ne sérüljön le..Chino írta:...Balinho írta:...
Rivaldo11 írta:Az nem érv, hogy Alves sem. A gyereknek egy labadlevétel nehezen megy, be kéne látni, hogy NEM éri el ajelenlegi Alves szintjét sem.
Douglas meg...legyintős szmájli ha lenne...
Ugyanez fogalmazódott meg bennem is. Jelenleg talán Adriano a legjobb megoldás. Védekezésben sokkal jobb, mint Alves és támadásban is sokkal több benne a kreativitás, mint Montoyaban vagy a jelenlegi Alvesben. Ráadásul nagyon el tud sülni a lába is, láthattuk nem egyszer.Balinho írta:
Montoya mellett szól az is, hogy nem fogunk igazolni még egy évig, Alves remélhetőleg megy, úgyhogy marad ő. Mindenesetre egyelőre Adrianot látnám legszívesebben ott, és a Bartra opciót is megnézném magamnak, meg aztán lehet, hogy Douglasből is kitör a Roberto Carlos!