Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
Alcantara
Director del Fútbol

2015.01.06. 13:46:12

visca el barca írta:értem én, de azért a világ legjobbjai csak képesek arra, hogy néhány hónap alatt betanuljanak valami új formációt....[/i]
Ebben teljesen igazat adok, vicces lenne, ha ez a keret, csak a tiki-taka alkalmazására lenne jó.

Ez a Klopp mánia megint miért került elő? Szegény éppen most birkózik a kieső helyen a Dortmundjával, pedig állítólag a világ egyik legjobb edzője. Éppen ő kellene most ide. :roll:

Ez az ultimátum pedig egy nagy marhaság, ha már tényleg így áll a helyzet, akkor ebből nem lesz sokkal jobb közösség, ha véletlenül mondjuk megvernénk az Atleticot.
Menjen a lelkem isten hírével, már most a hét elején meneszteni kellett volna, hátha adott volna egy kis tüzet a csapatnak a hétvégi rangadó előtt.
Szerintem az ő napjai itt megvannak számlálva, ez az Anoetában világosan kirajzolódott.
Feast4
Director del Fútbol

2015.01.06. 13:38:02

visca el barca írta: De ez csak az érem egyik oldala. A másik, hogy egyúttal változtatnia kell a viselkedésén, és a játékosokhoz való hozzáállásán is. Be kell fejeznie a nyílt konfrontációt a fajsúlyosabb játékosokkal, és a csapat érdekeit kell szem előtt tartania.
Nem hiszem, hogy erre képes. Én abból indulok ki ilyen kis szinten ahol hétköznapi amatörök játszottak mit csinált egy szigorú edző. Az igazán jó edző és mondom ez amatör szinten volt, odajött a csapathoz (a kieső előtt végzett az előző szezonban és nem is nagyon volt keret új játékosra) és első dolga az volt egyessével beszélt mindenkivel. Mit gondolsz a csapatról mit szeretnél a jövőben a csapatban betöltött helyedet milyennek érzed, stb. stb. Aztán a két csapatkapitány kiválasztotta magának a két kezdő 11-et és játszatott egy 2x 20 perces meccset. Közben irogatott. Aztán elmegyarázta mit szeretne látni kit mire tart alkalmasnak majd egyessével ismét beszélt mindenkivel, hogy hogyan áll az ő elképzeléseihez, vállalja e tetszik e stb. Volt aki ment volt aki maradt. Onnantól kezdve pedig mmindenki azt tette amit ő mondott. Nem volt csudázás, nem volt ennye benyje, ha nem ment lejött az ember a pályáról. Az elős három meccs csúnya bukta is lett, onnantól kezvde megnyerte a bajnokságot.

Namár most miért mondtam ezt el. Több játékosunk is lenyilatkozta pl. Matyi, hogy meccs előt szólt neki, hogy bal oladlon fogsz játszani. Vagy Suarez, hogy 9-esként volt ezdésen egész héten és szélre kikerült, vagy a többiek, hogy egész héten Rakiticre volt épitve az edzés a vele való összjátékot gyakorolták, aztán a Real elleni meccs előtt betette Xavit és arról sem szólt csak aznap.

Ilyen a mesébe sincs! Amatőr szinten se megengedhető, hogy ne tudd előtte való nap játszani fogsz e. Egyrészt bizonytalansába tart és plusz idegi feszültség. Másrészt amikor megmondják, hogy játszani fogsz és hirtelen mégse fogsz az marha zokul esik. Valamit elrontottam? Nem bízik bennem? Ehhez és ehhez hasonló kérdések sora vetődik fel ilyenkor.
Többször panaszkodtak a játéksook, hogy nem kommunikál velük és többször láttuk azt is, hogy sok taktikai döntéssel nem értenek egyet. Messi le nem jövetele pl. És nem tudom figyeltétek e meccs közben a játékosaink egyre többször ordibálnak egymással. Régen ilyen nem volt. Ezek edzői hibák.
És bakker ha erre saját maga nem jött rá ennyi idő alatt akkor nem is fog. Másrészt már nem kezdő edző. A Róma és a Celta padját is megjárta. Ennyi idő alatt már egy edzői hozzáállásnak stilusnak ki kell fornia, neki úgy látszik ez a stilusa. Fegyelmetlen és túlgondolkodó. Másrészt nem tanul. Úgyanazt a hülye hibát elköveti újra és újra esetleg újabb csavarral. És tuti biztos, hogy a 18. és 19. felálást is ki fogja próbálni a következő két hétben. Pepnek hány meccsen belül volt meg a kezdője? 3-4? Annyira rossz keretünk nincs, ( sőt igazából a kezdő keretünk igen jó) hogy egy kezdő mellett ne állapodjon meg.Ki ő Lothar? Ha válogatott edző lenne szerintem már 160 játékosnál járna kb. :D
Ezek nagy hibák. És mindig elköveti őket. Ha pedig kiatlál valami jót akkor teszi a pocra. Én nem vagyok edző csak futbalszerető ember, de nézzük meg az élcsapatokat most. Bayern, Chelsea, Real. Mikor változik a kezdő? Ha valami gáz van, vagy ha valakit be akarnak építeni. Nincs agytalan rotálás és nem egy dologhoz ragaszkodnak görcsösen.

És a legnagyobb baj az, hogy ha netán lehozza a két meccset akkor megint mennybemenetel lesz és semmi sem változik. Szerintem is túlző ez az ultimátum és kapkodó, de a másik oldala és gyanítom sokan egyet értenek velem szerintem ő nem képpes felépíteni egy európai topcsapatot. Akkor viszont miért hagyjuk, hogy kárt csináljon továbbra is?
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2015.01.06. 13:21:56

Véleményem szerint,a játékosok eldöntötték ,hogy ennek így vége kell hogy legyen. Hozzá teszem ez sehogy sem egészséges,nem szabadna a játékosoknak irányítani. Évi 10-20 millióért nem feltétlen kéne pampogni.

Zubi távozásával elindulhat egy dominó. Kirúgása előtt fél nappal beoltotta az elnök urat,egyből távozott is-tehát már tudta ,hogy neki kampec. Továbbmegyek aktuálisan a topioc témája felé :mivel a sportigazgató nevezte ki az edzőt,innentől ő is hiteltelen.(papíron)

Sajnos megy a bűnbakkeresés,és ebből próbál hasznot húzni Bartomeu,pedig nem tud. Egyszerűen nem alkalmas rá,ami nem esik le neki sajnos. Csak egyre-egyre mélyebbre taszítja a renoméját.

Ha LE távozik azzal csak rúg egy újabb öngólt magának az elnök úr.Lassan nyilvánvaló,hogy a kiskirályunknak nem tetszik LE...ebből sajnos már jól nem jöhet ki. Sokat mondó lesz,hogy az Elche ellen játszik e. Ha nem teszi be akkor nyílt perpatvar,ha beteszi akkor pedig gyengébb egy játékosnál? Nem maga generálta ezt ,de ő issza meg a levét.Ez a bűnbakkeresés csúcspontja amire rámehet Barto.Izzik a levegő ,gondolom nem csak a fórumon. Izgalmas hetek jönnek.

Szó mi szó,szerintem ez már le van játszva. Elindult egy folyamat aminek a vége LE távozása,majd Barto képletes lincselése lesz.
Abi & Tito
Cseri
Entrenador del Barça

2015.01.06. 12:53:00

Bob higgadt,érvelő stílusával és mondandójával általában egyetértek annak ellenére is,hogy Enrique-t nem tartom alkalmasnak arra(gondolom Ő ettől még nyugodtan alszik:)),hogy felépítse a jövő Barcáját,de ez az ultimátum kapkodás. Oké,Lucho ne,de akkor ki? Nem nagyon tudok olyan mozdítható eredményes szakembert,aki kiváló motivátor,felnéznek rá a játékosok,támadó focit preferálja,taktikailag is képben van és képes a rábízott keretből kihozni a legtöbbet,teszi ezt higgadtan,konfliktusok nélkül.
Sokat mondják Kloppot,engem Ő gyakran Special Five-ra emlékeztet jóval szolidabb kiadásban persze,nagy taktikai húzásokra tőle sem emlékszem.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.01.06. 12:48:38

Szerintem nem csak az lehet, hogy a játékosok akarják megmondani, hogyan legyen, de azért az sem jó, ha az edző úgy kezeli őket, mint taknyos óvodásokat és lekezeli őket olyannal, hogy mert én vagyok az edző. Persze nem tudjuk, valóban így volt-e, csak hipotéziseket állítunk fel. Szóval, ha ilyen előfodrult, az egyáltalán nem szerencsés. És, ha a játékosok látják, hogy valaki fogalmatlan, legyen az Tata, LE vagy akár PEp vagy Mou, akkor nem fognak mögé állni és bekussolni, hogy ja, hogy te vagy az edző, akkor jó. És ezzel most nem Enrique hozzáértését vitatom.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.06. 12:35:49

visca el barca írta:
De ez csak az érem egyik oldala. A másik, hogy egyúttal változtatnia kell a viselkedésén, és a játékosokhoz való hozzáállásán is. Be kell fejeznie a nyílt konfrontációt a fajsúlyosabb játékosokkal, és a csapat érdekeit kell szem előtt tartania.[/i]
Nekem ez a kedvenc részem....Sokan mit írnak? Ez nem jó az nem jó, jöjjön Klopp régi dolgok vannak stb. Jön ide Xy de majd Neymar megmondja nem szeretne lejönni a pályáról, Messinek derogál a pad és sorolhatnám. Nem tökéletes LE ezt senki nem mondja, de hogy ha a játékosok dirigálnak régen rossz.

2 meccse ultimátum is elég nonszensz nálam, hatalmas kapkodás megy ahelyett hogy higgadt fejjel gondolkozna pár ember mit és hogyan tovább. Nem olajat kellene önteni a tűzre, hanem megoldást keresni.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.01.06. 12:34:49

De ez csak az érem egyik oldala. A másik, hogy egyúttal változtatnia kell a viselkedésén, és a játékosokhoz való hozzáállásán is. Be kell fejeznie a nyílt konfrontációt a fajsúlyosabb játékosokkal, és a csapat érdekeit kell szem előtt tartania.
Így van, egyébként én nagyon támogattam, hogy ő jöjjön, de mostanában kicsit kezd Roy Keane-es lenni a szituáció.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.06. 12:26:51

értem én, de azért a világ legjobbjai csak képesek arra, hogy néhány hónap alatt betanuljanak valami új formációt....

Az elnök - a Cadena COPE rádió szerint - 2 meccset adott még Enriquének, a hétközi Elche elleni kupameccset, valamint a hétvégi Atletico elleni bajnokit. Ezen a két mérkőzésen győznie kell a csapatnak, mégpedig jó játékkal, különben repül a tréner is.

De ez csak az érem egyik oldala. A másik, hogy egyúttal változtatnia kell a viselkedésén, és a játékosokhoz való hozzáállásán is. Be kell fejeznie a nyílt konfrontációt a fajsúlyosabb játékosokkal, és a csapat érdekeit kell szem előtt tartania.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.01.06. 12:01:25

visca el barca írta:
danianevem írta:Amíg a transzfer-ban érvényben van, addig szerintem felesleges hozni egy új edzőt. Más kérdés, hogy "nagynevű" talán nem is jönne, mivel igazolások nélkül nem tudná a saját csapatát felépíteni, azzal kellene főznie, ami most van...
hallod, ezt most úgy írtad mintha valami mb3-as keretünk lenne. kikaptunk a sociedadtól, megint olyan világvége hangulat van h hihetetlen, tegnap már neymart is árulták itt egyesek...
Egyáltalán nem erre gondoltam, szerintem röviden ki is fejtettem a mondat második felében...
Ha jönne egy Klopp (csak a példa miatt), aki legkevésbé sem a Pep-éra futballjának a híve, aligha számolna azokkal, akik a jelenlegi keret tagjai. Legalábbis nem mindegyik, mivel teljesen stílusban játszatja a csapatait. Márpedig pl. a középpályán Rakitic és Mascherano kivételével szinte csak olyan játékosok vannak, akik abban a fociban voltak karrierjük csúcsán.

A B-ben szintén a La Masia növendékek vannak, akiket hasonló focin neveltek, tehát velük legfeljebb személyek terén változtathatna, stílusban már jóval kisebb mértékben. Márpedig így per pillanat nem feltétlenül vonzó pozíció a Barcelona kispadja.

Egyetértek, hogy egy normálisabb edző többet ki tudna hozni, de egy külsős új szemlétet akarna hozni, ezt a ban idejéig nem tudná megvalósítani. Így legfeljebb maradna az ex-barcás vonal. Erre akartam kilyukadni azzal, amit írtam...
Feast4
Director del Fútbol

2015.01.06. 11:57:43

visca el barca írta:
hallod, ezt most úgy írtad mintha valami mb3-as keretünk lenne. kikaptunk a sociedadtól, megint olyan világvége hangulat van h hihetetlen, tegnap már neymart is árulták itt egyesek....

egy értelmes edzőnek, kihívás felszállni egy süllyedő hajóra. egy megújult taktikával, meg nem ezzel az agyonrotálással egy jó edző simán tudna bajnokságot hozni, láthatjuk a real sem isten, mindenki úgy odavan értük mintha 20 ponttal vezetnék a tabellát.
Itt a kerettel nem lenne baj, csak az edzőnk gyökér! De a másik az mondj már egy ilyen típusu kihívást kereső edzőt?Olyat aki tudja mit csinál és szezon közbe leülne a padra.
Kép
hau30
Capitá del Barça

2015.01.06. 11:51:11

Biztos, hogy gáz van! Bennem felmerült mikor 1-0-ás égésnél a kamera többször mutatta a kispadot. Lehetet látni, hogy nagyon "koncentráltan" követik az eseményeket a fiúk. Én azt gondolom Pique is lázonghat, bár még nincs erre mutató konkrét jel, de majd pár nap múlva... Ő sem tudja nagyon tartani a száját. Valami történhetett az öltözőben. Persze soha nem fogjuk megtudni, hogy mi, de valami nagyon nincs rednben. LE is olyan ábrázattal ülte végig a hétvégi meccset, mint aki már bedobta a törülközőt, úgy általában.

Laportának ezt az időszakot ki kell használnia és év végére ki kell bundáznia, hogy előre hozott választások legyenek!!!

Lucho max év végén megy és akkor a pompiktól Roni barátunk fog jönni, vagy Klopp, aki ugyanúgy ég most a Borussiaval. Rajtuk kívül nagyobb kaliberű, megfelelő szakértelemmel és rutinnal rendelkező mozdítható edző nincsen a piacon. Kloppnak örülnék!!! Akkor aztán lenne változás. Természetesen nem a játékoskeretre gondolok, hanem hozzáállásra és stratégiára.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.01.06. 11:46:36

visca el barca írta:egy értelmes edzőnek, kihívás felszállni egy süllyedő hajóra. egy megújult taktikával, meg nem ezzel az agyonrotálással egy jó edző simán tudna bajnokságot hozni, láthatjuk a real sem isten, mindenki úgy odavan értük mintha 20 ponttal vezetnék a tabellát.
Amúgy ez igaz, egy normális vezetéssel, és egy olyan edzővel, akinek vannak komolyabb elképzelései, ebből a keretből is ki lehetne hozni egy ütős csapatot.. Csak ahhoz olyan ember kéne, aki elég tökös, nem hagyja, hogy beleszóljanak a munkájába, és e mellé ténylegesen vannak ötletei a megújulásról, nem csak kísérletezget orrvérzésig - plusz ugye olyan vezetőség kéne, aki tudja mi a szerepe. Mondjuk ilyen edzőt szezon közepén kétlem, hogy tudnánk igazolni.. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.06. 11:41:06

danianevem írta:Amíg a transzfer-ban érvényben van, addig szerintem felesleges hozni egy új edzőt. Más kérdés, hogy "nagynevű" talán nem is jönne, mivel igazolások nélkül nem tudná a saját csapatát felépíteni, azzal kellene főznie, ami most van...
hallod, ezt most úgy írtad mintha valami mb3-as keretünk lenne. kikaptunk a sociedadtól, megint olyan világvége hangulat van h hihetetlen, tegnap már neymart is árulták itt egyesek....

egy értelmes edzőnek, kihívás felszállni egy süllyedő hajóra. egy megújult taktikával, meg nem ezzel az agyonrotálással egy jó edző simán tudna bajnokságot hozni, láthatjuk a real sem isten, mindenki úgy odavan értük mintha 20 ponttal vezetnék a tabellát.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2015.01.06. 11:31:29

lui1698 írta:
palesz77 írta:Amúgy vajon ki lehet ennek a csodás vezetőségnek a B terve? :roll: Komolyan félek megtudni..
Bánki Dodóra tippelnék így első körben, de az én nagy álmom az, hogy felkérik Xavi-t. [-o<

Ha LE bukik akkor gyanítom, hogy ismét belső berkekből lesz edző. Széthullóbn a klubbvezetés átigazolási tilalo, ezt csak valami címerhez kötelezett vállalja majd el.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.01.06. 11:28:49

bence-barca írta:Amúgy ti mit mondanátok, ha új edző jönne jöjjön mihamarabb és idény közben legyen a csere (nyilván ennyi idő alatt nem tudna ő se ütős csapatot csinálni illetve év közben nem lehet minden edzőt csak úgy elmozdítani) vagy LE maradjon nyárig és nyáron jöjjön valaki? Illetve kit/ kiket látnátok szívesen?
Szerintem teljesen mindegy.
A legvalószínűbb,hogy ha ki is rakják idő előtt LE-t,akkor előlép a másodedző, azzal a maszlaggal,hogy "ismeri a csapatot, a közeget, a klub hagyományait".
De amúgy se hiszem,hogy a jelenlegi vezetés elkanyarodna ettől a nevetséges saját kölkünk legyen a vezetőedző vonaltól. Szóval lehet válogatni, Puyol, Oleguer, akár Valdes, De Boer, Roura újra, stb nevekben lehet gondolkozni.

Ultimátum addig fog szólni,amíg itthon megruházzuk a veretes Elchét, aztán mindenki happy. Hétvégén meg akármi lehet,de ha ki is kapunk,lehet mutogatni,hogy a kupában állunk,meg a BL-ben is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
danianevem
Entrenador del Barça

2015.01.06. 11:25:18

bence-barca írta:Amúgy ti mit mondanátok, ha új edző jönne jöjjön mihamarabb és idény közben legyen a csere (nyilván ennyi idő alatt nem tudna ő se ütős csapatot csinálni illetve év közben nem lehet minden edzőt csak úgy elmozdítani) vagy LE maradjon nyárig és nyáron jöjjön valaki? Illetve kit/ kiket látnátok szívesen?
Amíg a transzfer-ban érvényben van, addig szerintem felesleges hozni egy új edzőt. Más kérdés, hogy "nagynevű" talán nem is jönne, mivel igazolások nélkül nem tudná a saját csapatát felépíteni, azzal kellene főznie, ami most van...

A mostaniakra pedig nem ártana egy nagytakarítás, viszont a posztokat legfeljebb a B-ből lehetne feltölteni, ami megint csak nem igazán opció, mivel egy Suárez vagy Neymar (de mondhatnék mást is) aligha repesne az örömtől, ha megkockáztatnák a kupagyőzelmeket egy erőltetett generációváltás miatt.

Viszont Enrique meg láthatóan már az utolsókat rúgja. Szóval elég elcseszett egy helyzet...
Feast4
Director del Fútbol

2015.01.06. 11:24:33

Am,úgy ha tényleg ultimátomot kapott vicces lesz mert az Atletoco szerintem megrépáz minket. De akkor ki jön?
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2015.01.06. 11:11:32

Amúgy ti mit mondanátok, ha új edző jönne jöjjön mihamarabb és idény közben legyen a csere (nyilván ennyi idő alatt nem tudna ő se ütős csapatot csinálni illetve év közben nem lehet minden edzőt csak úgy elmozdítani) vagy LE maradjon nyárig és nyáron jöjjön valaki? Illetve kit/ kiket látnátok szívesen?
macgabi
Barça B

2015.01.06. 10:26:02

Feast4 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2386103

Szerintetek ez kamúvagy kezdődik a játékosok részéről is a nyomásgyakorlás? Gyanítom vezetőséget és edzőt akarnak buktatni. Szerintem ha megszellőztetik a távozási szándékát akkor itt fejek hullanak egyből.
Kamunak talán nem kamu, de biztosan van benne újságírói túlzás, mint ahogyan az is bizonyos, hogy Puyol bejelentését és távozását is nehéz nem a vezetőség iránti kritikaként felfogni.
Zavaros minden, mert nem csak Messi helyzetéről és LE szakmaiságáról van szó, hanem Bartomeu sorsáról, a valamikori elnökválasztásról, az utóbbi idők botrányairól, szóval a napi politikai harcok is befolyásolják a történéseket, illetve vica versa, az öltöző véleménye is hatással van a napi politikára.
Most az öltözőből meg lehet buktatni a komplett vezetőséget, edzőt, mindenkit.

LE most nem arcoskodhat, Messi nem Totti, vele nem játszhatja el, amit Tottival a Rómában.
Messi ma a világ legjobb és legdrágább játékosa, gyakorlatilag egyet jelent a klubbal, a Barca nem adhatja el, mert abba a klub belerokkan, soha, senki nem fogja megbocsátani.
Messi ma a futball esszenciája, meg ragozhatnám még de minek.

Szóval nem kamu, de óvatosan az infókkal.

És itt van még ez is, most olvasom:
http://www.mundodeportivo.com/20150106/ ... 44655.html" target="_blank

Szóval óvatosan az infókkal, de ha ez igaz, akkor érdekes tavasz elé nézünk.
Feast4
Director del Fútbol

2015.01.06. 09:41:08

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2386103" target="_blank

Szerintetek ez kamúvagy kezdődik a játékosok részéről is a nyomásgyakorlás? Gyanítom vezetőséget és edzőt akarnak buktatni. Szerintem ha megszellőztetik a távozási szándékát akkor itt fejek hullanak egyből.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2015.01.06. 09:20:51

Ha miatta fog Messi lelépni valamelyik csapathoz, akkor igen nagy idióta...
Jelenleg Koemanban vagy Bielsa-ban látom a potenciált.
Kép
"And my heart will leave you never."
gg86
Jugador d'estrella

2015.01.06. 09:07:04

Megkockáztatom, hogy a szurkolók jobban kedvelik Luis Enriquet, mint a Bartomeu féle vezetőséget, így ha elküldenék azzal csak saját maguk alatt vágnák tovább a félig már kidőlt fát.
Samper
Director del Fútbol

2015.01.06. 04:28:15

Ha szerdán kiderül, hogy előrehozott választás lesz és LE-t kirúgják, akkor úgyis csak ideiglenes edző jöhet szóba házon belülről.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2015.01.06. 01:52:41

palesz77 írta:Barcelona's board plan to give Luis Enrique a two-match ultimatum. Needs to get team back on right track, both on an off the pitch. [cope]

Na, ha Messiék tényleg edzőt és elnökséget akarnak buktatni, akkor gyötrelmes 2 meccs várható.. :lol: Amúgy vajon ki lehet ennek a csodás vezetőségnek a B terve? :roll: Komolyan félek megtudni..
Nyilván Eusébio. :lol:

Nem vagyok perpill valami magasröptű véleménnyel Luchóról, sok hülyeséget csinált már, de az még kevésbé tetszik, ahogy Bartomeuék pattognak és keresik a bűnbakokat, mintha még lenne esélyük jó fényben tetszelegni. Mondjanak le a 'oda' aztán eredjenek Isten hírével... :roll: Szezon közben amúgy sem sok értelmét látom az edzőcserének. Ha Tata kapott 1 szezont, akkor Lucho is kaphat, idén úgysem nyerünk semmit és bármilyen becsusszanó kupácska csak bónuszként fogható fel. Legkésőbb nyáron ki kell takarítani az egész vezetőséget, hozni Monchit illetve egy karakteres edzőt, aztán kipakolni minden játékost, aki hátráltatja a megújulást. A következő szezon még erre rámehet, aztán '16 nyarán bele kell csapni a lecsóba, Monchival, az új edzővel és a középpálya új motorjával, bárki is legyen az.

szerk.: Nem vagyok az a szélsőséges véleményű emberke, nem szoktam radikális változásokat követelni, de amit ez a vezetőség összehozott bő 4 év alatt, az kritikán aluli. El lehet fogadni, ha hosszabb hullámvölgybe kerül egy csapat, nem lehet mindig aranykorszak, nem is volt, nem is lesz. De ezek porig romboltak mindent, ami itt fel volt építve. Volt egy normális edzőnk, aki tökéletesen látta előre, hogy változtatni kell, de inkább ellehetetlenítették a munkáját, ő meg felállt és most bajoréknál dolgozik. Azóta a helyére vagy középszerű edzőt hoztak, vagy nem hagyták dolgozni az edzőt, csak elévágtak egy keretet, hogy nesze nyerjél (kivétel Tito, de az ő esete érthető sajnos). Úgyhogy megint csak oda tudok kilyukadni, mint az előbb, Monchi kell ide, meg új vezetőség, aki hagyja az edzőt dolgozni, plusz olyan edző, aki érti is a dolgát és nem csak báb. Úgy kell kezelni a helyzetet, mintha nulláról építenénk fel ismét egy elit csapatot, ehhez pedig nagy változások kellenek. 2014 nyarán valami ilyesmit akartak (megjegyzem, helyesen), csak amekkora balfékek, ezt hozták ki belőle...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
lui1698
Llegenda del Barça

2015.01.06. 01:50:23

palesz77 írta:Amúgy vajon ki lehet ennek a csodás vezetőségnek a B terve? :roll: Komolyan félek megtudni..
Bánki Dodóra tippelnék így első körben, de az én nagy álmom az, hogy felkérik Xavi-t. [-o<
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2015.01.06. 01:59:17-kor.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Lezárt