Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.03. 20:52:08

Erxy írta:Pep jön majd vissza 16-ban Laportával és Cruyffal együtt, Xavival az oldalán. én meg szétlövöm a gatyám :lol: :lol:
Az kéne már csak.. :lol:

Na de látom senki nem tud semmit a Zubis dumálgatásról, pedig kíváncsi lennék, hogy csak söröztek egyet, esetleg ultimátumot kapott, vagy kitaláltak-e valami újat.. Az Ajax elleni utazókeret alapján el is hinném, bár aztán lehet túl sokat belelátok a dologba, és ugyan az lesz keretszűkítés után a séma, mint eddig volt.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.11.03. 20:36:31

Pep jön majd vissza 16-ban Laportával és Cruyffal együtt, Xavival az oldalán. én meg szétlövöm a gatyám :lol: :lol:
Kép
palesz77

2014.11.03. 20:16:58

Fuentealbilla írta:úgy hírlik Fabregas visszavásárlásán gondolkodnak már küldtek La Masiás fiatalokat , hogy egy sport hírműsor keretén belül ahol Fabre is vendég lesz ismét barca mezt húznak rá :mrgreen:

on: én azért megnézném ismét Guardiolát a Barca kispadján... érdekes lenne, h mit tudna kialakítani ismét...
Én mondjuk biztos is vagyok benne, h lesz ő még itt tréner... kérdés mikor :)
Több komolyságot ha kérhetem! :mrgreen:

Fú, én a közelmúltban biztos nem nézegetném itt le Pep-et. Max 10-15 év múlva - de még akkor sem biztos. Habár igaz, hogy most baromi pofás játékot játszat a Münchennel, de a Pep-Barca szerelem kicsit kihűlt a végére, épp az ő stílusából próbálunk megújulni, nem lenne sok értelme visszahozni.. :D
Fuentealbilla
Barça B

2014.11.03. 20:05:05

palesz77 írta:
Klaczy írta:A Sevilla régi elnöke is jó lenne itt, nem tudom hogy még börtönben van-e.
Jó ajánlólevél.. :lol:

Amúgy nincs arról semmi hír, hogy a Zubival való tegnapi egyeztetésén mikről volt szó?
úgy hírlik Fabregas visszavásárlásán gondolkodnak már küldtek La Masiás fiatalokat , hogy egy sport hírműsor keretén belül ahol Fabre is vendég lesz ismét barca mezt húznak rá :mrgreen:

on: én azért megnézném ismét Guardiolát a Barca kispadján... érdekes lenne, h mit tudna kialakítani ismét...
Én mondjuk biztos is vagyok benne, h lesz ő még itt tréner... kérdés mikor :)
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.03. 19:44:27

palesz77 írta:
Klaczy írta:A Sevilla régi elnöke is jó lenne itt, nem tudom hogy még börtönben van-e.
Vagy Uli Hoeness, biztos hozná magával Guardiolát is. :lol:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
palesz77

2014.11.03. 19:31:12

Amúgy nincs arról semmi hír, hogy a Zubival való tegnapi egyeztetésén mikről volt szó?
Klaczy
Barça B

2014.11.03. 19:13:59

hank1ee írta:
Klaczy írta:Azt kapjuk ami várható volt, drasztikus változtatásokat hangoztatott a vezetőség, a tavalyi szezon végén, aztán szinte minden maradt a régiben. Nekem a vezetőséggel van bajom nem Luis E. vel.
Igazából szerintem mindenkinek, csak sajnos értelemszerűen a vezetőedzőt teszi felelőssé mindenki a pályán elrontott dolgokért, hiszen ott ő a főnök. Viszont neki is van főnöke, ami történetesen a vezetőség. Láthatjuk, hogy hiába Madridig a 0 kapott gól, a védelmet egyáltalán nem sikerült rendbe szedni, hibát hibára halmoznak. Ez a vezetőség sara egyértelműen. Egy olyan ember, aki minőségi változást hozott volna védelembe, sokkal drágább lett volna a Mathieu, Varmaelen kettősnél, egy középpályás mindenképp kellett Cesc miatt, meg ugye Suárez. Csak nem tudom, hogy bízhatták a hátsó alakzat problémáinak megoldását egy korosodó, eddig meglehetősen középszerű, sokat hibázó, meg egy félrokkant palira.

Laporta nem volt szent, aláírom, politikus, meg minden, oké. De hogy a Barcelonát szíve ügyének tartja, az nem kérdéses szerintem. Ha nem is ő, kell egy ilyen elnök. Persze 2016 befutóját úgyis Joan Laportának hívják, újra elnök lesz, ne legyen kétség efelől.
Így igaz, Laporta legalább épített is, de ezek elköltenek egy csomó pénzt és semmi. A Sevilla régi elnöke is jó lenne itt, nem tudom hogy még börtönben van-e. Tőle vettük még Alvest annak idején..
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.03. 19:09:25

Klaczy írta:Azt kapjuk ami várható volt, drasztikus változtatásokat hangoztatott a vezetőség, a tavalyi szezon végén, aztán szinte minden maradt a régiben. Nekem a vezetőséggel van bajom nem Luis E. vel.
Igazából szerintem mindenkinek, csak sajnos értelemszerűen a vezetőedzőt teszi felelőssé mindenki a pályán elrontott dolgokért, hiszen ott ő a főnök. Viszont neki is van főnöke, ami történetesen a vezetőség. Láthatjuk, hogy hiába Madridig a 0 kapott gól, a védelmet egyáltalán nem sikerült rendbe szedni, hibát hibára halmoznak. Ez a vezetőség sara egyértelműen. Egy olyan ember, aki minőségi változást hozott volna védelembe, sokkal drágább lett volna a Mathieu, Vermaelen kettősnél, egy középpályás mindenképp kellett Cesc miatt, meg ugye Suárez. Csak nem tudom, hogy bízhatták a hátsó alakzat problémáinak megoldását egy korosodó, eddig meglehetősen középszerű, sokat hibázó, meg egy félrokkant palira.

Laporta nem volt szent, aláírom, politikus, meg minden, oké. De hogy a Barcelonát szíve ügyének tartja, az nem kérdéses szerintem. Ha nem is ő, kell egy ilyen elnök. Persze 2016 befutóját úgyis Joan Laportának hívják, újra elnök lesz, ne legyen kétség efelől.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hank1ee 2014.11.03. 19:39:13-kor.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Klaczy
Barça B

2014.11.03. 18:50:03

Azt kapjuk ami várható volt, drasztikus változtatásokat hangoztatott a vezetőség, a tavalyi szezon végén, aztán szinte minden maradt a régiben. Nekem a vezetőséggel van bajom nem Luis E. vel.
westerngom
Entrenador del Barça

2014.11.03. 18:16:40

Geri312 írta:Ha elküldik esetleg jöhetne helyette Puyol :D
ühümm csöbörből vödörbe. Nagyra tartom Puyol "munkásságát" és igazi vezére volt a csapatnak - ami jelenleg nincs - DE! ez nem azt jelenti, hogy edzőként frankón beválna.
Éles váltást ő sem merne bevállalni a padon, főleg úgy hogy pl. Busquets-nek ő kérte az 5-ös mez számot és a fél csapattal együtt tolta éveken át.

Karizmatikus edző kellett volna, némi katalán gyökerekkel, amolyan Cruyff -féle, kár, hogy az öreg nem vállalná, bár nyilatkozott ő is borzalmasakat az elmúlt időben.....

LE-nek most már végig kell tolnia a szezont, nincs értelme kivenni a pálcát a kezéből, mert csak rosszabb lenne. Kudarcok mindig is lesznek, időt minden edzőnk kapott, LE-nek is jár a bizalom.
Amint eltakaródik a jelenlegi vezetés, valószínűleg a változás szele LE-t is vinni fogja....
MatyiG
Adminisztrátor

2014.11.03. 17:55:41

Geri312 írta:Ha elküldik esetleg jöhetne helyette Puyol :D
Puyí már lenyilatkozta, hogy nem akar edző lenni.
Geri312
Barça C

2014.11.03. 17:49:47

Ha elküldik esetleg jöhetne helyette Puyol :D
Petr
Entrenador del Barça

2014.11.03. 16:43:05

palesz77 írta:egy sztáredzőt úgyse tudnánk hozni szezon közben a helyére, félmegoldás meg miben lenne jobb?
Pontosan. Ha belegondolunk idény végén sem találunk helyette más értékelhető edzőt, amennyiben a dolgok a legrosszabban alakulnak, hála a transzferban dolognak. Senki sem jönne ide egy vergődő csapathoz úgy, hogy nem alakíthat rajta (nem kívánom ezt, sokkal derűlátóbb vagyok, ez a legrosszabb eshetőség)
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.03. 16:36:03

palesz77 írta: Azt meg kíváncsian várom, hogy a Montoya-Alves és a Masch-Busi kérdésben is képes lesz-e változtatni az eddig alkalmazott elképzelésein, és belátja-e, hogy ez nem a legjobb út amit most járunk. Én hiszek benne, hogy képes rá - lehet naiv vagyok -, azt meg nagyon remélem, hogy év végéig mindenképp marad - akik meg leváltanák, azok gondoljanak bele, hogy egy sztáredzőt úgyse tudnánk hozni szezon közben a helyére, félmegoldás meg miben lenne jobb?

A szerdai meccsen meg valamiért kisebb meglepetést várok a keret alapján, remélem húz valami újat a mester! 8)
A kiemelt résszel félig egyetértek és félig nem. Az az igazság, hogy nagyon furcsa ezt kijelenteni, jelenleg Masch a legmagabiztosabb védőnk. (és ez nem feltétlenül csak a hátvédsor kritikája, hanem, hogy nagyon jó szezont fut)Egyértelműen a védelem vezére lett és Mathieu-vel nem alkotnak rossz párost, sőt. Egyedül a magssága szól ellene, de ezt a magabiztosságával és bravurjaival kompenzálja.
Így az helyzet állt elő, hogy mind a védősorban, mind vkp-ként nagy szükség van rá. LE pedig nem akar kockáztatni (amiben valahol meg tudom érteni) és szerintem emiatt nem látjuk nagyon Busi helyén. Persze lehet, hogy tévedek, de én így látom.

A Montoya-Alves kérdés viszont számomra is érthetetlen és talány. Amúgy mondja már meg valaki, hogy akkor most, hpgy van ez. Hosszabbíthatunk a brazillal vagy nem? Úgy tudom a transferban értelmében decembertől nem és opció sincs a kontraktusában.
Ráadásul ha lehetne hosszabbítani, akkor miért jött Douglas?
Forca Barca!!!!
palesz77

2014.11.03. 16:33:50

BarcaGeri777 írta:Montoya-t és Masch-t már szívesen látnám én is az általad írt posztokon. Bartra remélem kap most több esélyt! Azt is szeretném, ha a Xavi lemezt is újra félre tenné egy kicsit LE, és a Raffinha-Rakitic -Masch középpálya kapna több esélyt így, hogy Ini sérült! Illetve mi a helyzet Vermaalen-nel? Tudtok róla valami újat?
Én is a Rafinha-Masch-Rakitic középpályáért drukkolok, de szerintem most a Bl-ben Xavi kezd majd Rafinha helyett - na meg Busi Mascherano helyett.

Vermaelen meg ismét külön edz a többiektől - SR is -, nem úgy haladt a gyógyulása ahogy várták, úgyhogy megpróbálnak valami mást, ezek a legutolsó hírmorzsáim vele kapcsolatban. Van egy olyan érzésem, hogy idén nemigen fogjuk a pálya közelében látni. Pedig el tudom képzelni, hogy az ő visszatérésével Masch is több szerepet kapna a középpályán, mert a Belga visszatérésével végre lenne egy mozgékony, relatíve gyors "pitbull" a középső védők közt is rajta kívül, így nem lenen olyan gáz, ha nem játszana kh-et a nagyobb rangadókon.

u.i.: Rafinha és Vermaelen, így van helyesen a nevük. :)
BarcaGeri777
Barça B

2014.11.03. 16:20:14

Köszönöm Palesz77! Majd igyekszem... :)
Montoya-t és Masch-t már szívesen látnám én is az általad írt posztokon. Bartra remélem kap most több esélyt! Azt is szeretném, ha a Xavi lemezt is újra félre tenné egy kicsit LE, és a Raffinha-Rakitic -Masch középpálya kapna több esélyt így, hogy Ini sérült! Illetve mi a helyzet Vermaalen-nel? Tudtok róla valami újat?
palesz77

2014.11.03. 16:04:17

BarcaGeri777 írta:...
Annak ellenére, hogy pár gondolattal nem értek egyet - pl annak ellenére, hogy mi szereztük meg a vezetést, ez a Real szerintem a 90 perc alatt mindenképp megvert volna most minket, nagyon jó formában vannak -, de ez is egy nagyon tartalmas hsz, ismét csak arra tudlak biztatni, hogy több ilyet.. :D

A nyilatkozatot meg csak most olvastam el, tényleg nem rossz. Az viszont számomra egyértelműen kiderült, hogy a mester Pique barátunkkal nem túl elégedett, gondolom viselkedésbeli problémák vannak vele. Úgyhogy nagyon remélem, hogy amíg Matyi sérült, addig Bartra fogja átvenni a helyét - bár most szinte tuti, hogy kezdő lesz, mert létszám alapján lehetetlen kihagyni szinte..

Azt meg kíváncsian várom, hogy a Montoya-Alves és a Masch-Busi kérdésben is képes lesz-e változtatni az eddig alkalmazott elképzelésein, és belátja-e, hogy ez nem a legjobb út amit most járunk. Én hiszek benne, hogy képes rá - lehet naiv vagyok -, azt meg nagyon remélem, hogy év végéig mindenképp marad - akik meg leváltanák, azok gondoljanak bele, hogy egy sztáredzőt úgyse tudnánk hozni szezon közben a helyére, félmegoldás meg miben lenne jobb?

A szerdai meccsen meg valamiért kisebb meglepetést várok a keret alapján, remélem húz valami újat a mester! 8)
fz9999
Barça B

2014.11.03. 15:50:50

BarcaGeri777 írta:Sziasztok!
Úgy gondolom, hogy elindult a megújítási folyamat, és véleményem szerint meg sem rekedt sehol!
A legjobban a még reménykedő szurkolókat sajnálom ebben az egészben... de adná az ég hogy én lássam rosszul és megemeljem a kalapom LE előtt...
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.03. 15:41:15

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem tetszik ez a nyilatkozat LE-től. Nem puffogtatja a szokásos frázisokat, hogy "én vagyok a felelős a vereségért", "a játékosok mindent megtettek", "ki kell elemezni a hibákat" stb., hanem (még ha kicsit burkoltan is), megmondja, hogy ebben a játékosok igenis hibásak, ennyi helyzetet nem lehet kihagyni, még egy B-ligás csapat ellen is.
És mindezt úgy -mielőtt még valaki félreértene- hogy nem vonja ki magát a felelősség alól.
Nem kis fejmosást kaptak szerintem az öltözőben. Biztos le kell nyomniuk 10 fekvőtámaszt az edzésen. :)

A Real elleni vereségben benne volt a keze ez tény és vitathatatlan, de most valahogy nem érzem ezt, pedig könnyebb lenne azt állítani, hogy ő cseszte el. De ha az ellenfélnek van 2 esetleg három helyzete a meccsen, nekünk meg össze sem tudom számolni mennyi, akkor valahogy nem tudom rákenni. Amikor már 4 támadót is bedob és 5 méterről hagyják ki a helyzeteket nem tudom mit tehet egy edző, lehet az Ancelotti, Klopp, Mourinho vagy akárki.
Forca Barca!!!!
zola8787
Director del Fútbol

2014.11.03. 15:14:33

messideco írta:Hupsz:

Sports director Zubizarreta met yesterday with Luis Enrique to discuss the situation of the team.-mundo.

Ez érdekesnek tűnik, nem minden nap szoktak ilyen találkozókat tartani...
Ez nem a magyar válogatott, hogy 1 meccs után kirúgják az edzőt :lol:
BarcaGeri777
Barça B

2014.11.03. 15:10:06

Sziasztok!
Úgy gondolom, hogy elindult a megújítási folyamat, és véleményem szerint meg sem rekedt sehol! Ha a Classico előtti állapotot nézzük, a mérlegünk - nem csak a statisztikákat, hanem az ellenfelek minőségét is tekintve - jobb volt, vagy legalább is nemvolt rosszabb, mint a Real-é, és megsüvegelendő egész Európában! A két csapat közt a hasonlóság a következő volt: Az egyetlen ma is erős (BL esélyes) csapatként nyilvántartott ellenfelünktől idegenben (2-3-ra) kikaptunk, a Real is egy ilyen csapattól (is) (Atletico) szenvedett vereséget. A bajnokságot és a BL-t is figyelembe véve, a különbség a két csapat között a Classico-ig az volt, hogy mi egy kicsit kevesebb gólt rúgtunk, de jóval kevesebbet is kaptunk, így a vereségeink száma kevesebb volt! Jött a Classico, megszereztük a vezetést, az egész első félidőt tekintve pariban voltunk, sőt talán még felénk is billent a mérleg nyelve, az eredmény 1-1 volt idegenben, az ősi rivális otthonában! A második félidő elején kaptunk egy gólt rögzített szituációban, amikor is a gólt fejelő Pepére állított védőnk - eddig tisztázatlan körülmények között - elesett és lemaradt! Ezután mindenképp meg akartuk fordítani a meccs állását, nem biztonsági játékkal éltünk, hogy majd esetleg találunk egyet az egyenlítéshez, hanem fordítani akartunk, feljebb toltuk a középpályás sorunkat és a védőinket is, a Real pedig ugye tud kontrázni..., és ilyen gól kényszerben pedig mi is (ahogy minden más csapat) tudunk hibázni! A Celta elleni meccs egész más tészta: a sokból semmi nem jött össze, az ellenfélnek a kevésből összejött egy!
Ezt az elemzést csak azért írtam le, hogy lássuk, hogy a LE által elindított irány nem rossz és hatékony is, de még nem elég erős és nincs is jelenleg jó formában ahhoz, hogy világverő legyen! A Barca túl van egy korszakon, ezt be kell látnunk, LE és a klub idén nyáron felismerték ezt, és a lehetőségeikhez mérten megkezdték az átalakítást, az újra építkezést. Igazoltak - szerintem nem is rosszul -, szerkezeti és csapat összeállítás béli változásokat indított el az edző. DE egészen a mai napig is igaz az, hogy nem tudja kipróbálni az új elképzelését például Vermaalen kényszerpihenői miatt. Eddig sem volt meg a zavartalan lehetősége, hogy kipróbálja az újakat: Vermaalen-en kívül Raffinha is sokat volt sérült, Suarez pedig nem játszhatott. Ne felejtsük el, hogy Vermaalen esetében egy nagyon tehetségesnek tartott, gyors és relatíve magas védőről van szó, Raffinha a La Liga "Év felfedezettje" volt a legutóbbi idényben, Suarezről pedig úgy gondolom nem kell szólni bővebben... 3 ilyen friss szerzemény hiányzó igen is nagy nélkülözés egy teljesen megújuló csapat életében! Luis Enrique is úgy fogalmazott, hogy most indul a szezon. Talán ép azért, mert most lesznek készek a körülmények ahhoz, hogy a fejében már korábban megálmodott legerősebb kezdőt kipróbálja, hogy az új variációs lehetőségeit felmérhesse, tesztelhesse, hogy igazán - minőségi - rotációt alkalmazhasson!? Ezt maximum csak sejthetjük, de nem tudjuk! Egy viszont biztos szerintem, mégpedig az, hogy el kell fogadnunk, hogy már 2 éve nem a világ legjobb csapata a Barca, csak a rutinjával maradt ott az éllovasok közt; és ahhoz, hogy továbbra is ott maradjon, ill. újra a legjobbá váljon, újítani kellett a kereten és a szerkezeten is. Most pedig adjunk - mi szurkolók is időt a mesternek, hogy immáron egy teljes csapattal (reméljük Vermaalen is csatlakozik már) valóra válthassa elképzeléseit!
Egyébként csak idézzük fel magunkban 2008. őszét és Pep első Classico-ját: a Camp Nou-ban visítva tudtunk nyerni ép hogy 1 góllal egy jóval gyengébb Real ellen, mint a mostani. Az a meccs is elsülhetett volna simán fordítva, ez is... Aztán 2009-ben ugyanaz a csapat, ugyanaz az elképzelés, mindenkit legyőzött, és elindított egy több szezonon át tartó uralkodást a futball világában! Osztom azoknak a véleményét, akik nem kizárólag LE-t hibáztatják az utolsó két fiaskóért, hanem a játékosok és a szerencse számlájára is írnak valamit... bár az Alves kontra Montoya kérdést én sem értem; és bizonyára másképp állítottam volna össze a Real elleni kezdőt - ahogyan írtam is a meccs előtt -, de úgy gondolom LE jobb szakember, mint én :), és a játékosok aktuális állapotával is jobban tisztában van... Azokkal is egyet értek, akik azt írják, hogy a nagy nevű gólvágóinknak (főleg Messinek) fel kell javulnia a helyzetkihasználás terén! Ez viszont nem megoldhatatlan probléma! Lássuk a jövőt! Hajrá Barca!!!
messideco
Presidente del Barça

2014.11.03. 14:55:44

Hupsz:

Sports director Zubizarreta met yesterday with Luis Enrique to discuss the situation of the team.-mundo.

Ez érdekesnek tűnik, nem minden nap szoktak ilyen találkozókat tartani...
Kép
"And my heart will leave you never."
fz9999
Barça B

2014.11.03. 14:39:38

Leon írta:Bő egy hete még őt volt az isten,most meg el kéne küldeni?
[/size]
Csak annak volt isten aki nem lát... meg aki ilyenekkel takarózik, hogy 0 gólt kaptunk meg hasonlók. A tendencia szépen látszik, milyen évünk lesz idén is.
A kiválasztás volt rossz, mostmár nem lehet változtatni év közben. Dehát mit várunk ettől a vezetőségtől :)...
palesz77

2014.11.03. 13:19:39

Leon írta:Bő egy hete még őt volt az isten,most meg el kéne küldeni?
...
Ha tényleg lapátra tennék a akkor ide kéne hozni Kloppot,már úgysem tud mit kezdeni az agyongyengült Dortmunddal a Bundesligában.
Én nem küldeném el, mondtam is, hogy nem örülnék. Csak egyre több helyen olvasni olyat, hogy kezdenek zúgolódni a culék.
Ez meg tuti nem valósulna meg, szezon közben nem váltana klubot..
Petr írta:Valószínűleg tartom, hogy Lucho még egy évig marad (én nem bánom, de majd év végén kell levonni a konzekvenciát).
Ebbe meg reménykedek, én még mindig bízok benne, hogy megtalálja a "helyes utat", van pár hülyesége az igaz, de vannak nagyon jó ötletei is, meg kéne adni neki az esélyt.
csababarca írta:pláne nem fognak külsős edzőt hozni.
Leültetnek egy másodedzőt a szezon hátralévő részére,és ennyi lenne.
Amúgy igen, kb ezt nézném ki belőlük, ha erre kerülne sor mégis..
Petr
Entrenador del Barça

2014.11.03. 13:14:58

palesz77 írta:Szerintetek ha mondjuk a PSG jól elver minket, és botlunk még egy váratlant képesek lennének Bartoék kitenni Luchot, és hozni valaki külsőst? Szezon közbe mondjuk vicces lenne minőségi pótlást találni. :D Megmondom őszintén én csodálkoznék rajta, nem is örülnék neki, de én már semmin nem lepődnék meg..
Nincs olyan épeszű, normális edző aki ebben a helyzetben átvenné a csapatot. Valószínűleg tartom, hogy Lucho még egy évig marad (én nem bánom, de majd év végén kell levonni a konzekvenciát).
Lezárt