A Bajnoki Mérkőzések topicban is írták róla, hogy nem Barca szint, kellett volna hozni mást.. Most minden rosszindulat nélkül, Mathieu Barca szint tudás alapján? Nem. Mégis tök jól játszik, mert teszi a dolgát szép csendben, és a szívét is otthagyja a pályán. Montoya ráadásul szerintem tehetségnek sincs híján, egyedül a meccsrutinja hiányzik ahhoz, hogy egy jónak mondható jobbhátvéd legyen belőle. Úgyhogy ez a nem Barca szint nekem már kezd unalmas lenni, Belletti se volt a világ legjobb jobbekkje, mégsem volt olyan béna nálunk emlékeim szerint.. Aki tényleg zavaróan nem Barca szint volt, az Oleguer pl, de nála meg fényévekkel jobb Martin.
Meg kérdem én, kit hoztatok volna a helyére? Manquillot? Van der Wielt? Danilot? Nincs túl sok tehetséges fiatal jobbhátvéd a piacon, aki meg van, az egyáltalán nem biztos, hogy jobb lenne Montoyánál ennyi játéklehetőség mellett. Ha meg már megadnánk az új igazolásnak a kellő perceket, akkor miért nem Martínnak adjuk meg a lehetőséget végre? Szerencsétlen srác végigmászta a szamárlétrát, és évek óta arra vár, hogy végre megkapja a bizalmat, erre ha egymás után játszik is 5 meccset, az is csak azért van, mert Alba és Adriano lesérültek, és kell egy balhátvéd..
Ha legalább fél szezonon keresztül első számú jobbhátvédként számítanánk rá - vagy ha az nem is, akkor egyenlő percek Alvessel -, és úgy sem tudna elfogadhatót nyújtani, akkor megérteném, hogy fikázva van, és akkor én is azt mondanám, hogy adjuk el. De ennyi lehetőség mellett szerintem bőven jó teljesítményt nyújt.. Most sem tudom mi volt a baja sokaknak vele.
De mindegy, nem is ragozom túl, így is túl hosszú lett már. Véleményem szerint meg kéne adni neki a bizalmat, és utána eldönteni, hogy mennyire Barca szint - anno Busit se gondoltuk annak.. Ismét csak Carvajal példáját tudom felhozni a túloldalról, megkapta a bizalmat, láthattuk mi lett belőle..
P.U.Y.O.L. írta:Vagy már most...
Montoyanak én nem emlékszem olyan meccsére, ami miatt azt lehetne mondani, hogy ő lehet a megoldás jhv poszton. Néha lehozott egy jó átlagos szintet, de többnyire pocsék.
Tavaly a szezonban a Sociedad ellen a csapat egyik legjobbja volt - gólpasszt is adott -, utána 8 meccs pihi, majd a Granada ellen szintén sokkal jobb volt, mint a csapat átlag, de ennek ellenére sem játszott utána. Mindkét meccsen jobb volt, mint Alves előtte-utána, de ezt úgy látszik hamar elfelejtik itt sokan, ha van egy hibája, azt már nem..
Erre a Godswill dologra meg nem is tudok már mit írni, ő aztán biztos kiérdemelte a bizalmat, amit Montoya nem..
Bírom ezt, amikor valakiről van egy kialakult vélemény, és csak a rosszat jegyzi meg mindenki..