splinter írta:Már Megint a rengeteg sok sok okoska!
Gondolom, ti aki ekézitek ezt a szerencsétlent, minden egyes meccset a Paulista-ból megnéztetek, megnéztétek az összes Sao Paolo meccset, Mieniro, vagy anno a Santos meccseit is(egy nagy túróst!!)....
Miért kell megint látatlanban véleményt nyilvánítani? Nyilván nem azért vette észre a dél-amerikai delegáció, mert megye3 as szinten teszi veszi hátul....
Kicsit Deja-Vu m van...Mathieu körüli mizéria...ismét..Mert nem sztárt igazoltunk...na bumm.
Akik a Reus-Hummels stb játékosok leigazolásának a hívei, szerintem rossz helyen járnak, ez nem egy Cselzi, vagy egy Mancity, Psg(nemzetközi válogatott) Hogy az összes jó játékost megveszem, akit csak tudok....
Ha nem lesz benne potenciál, akkor úgy is elzavarják a fenébe, addig meg legyetek hozzá bizalommal ti is!
Respect
az a probléma, hogy én még nem találkoztam olyan brazil szakíróval, de akár szurkolóval aki azt mondta volna hogy jól döntött a Barca a leigazolásával. olyannal, aki azt mondja hogy a brazil bajnokság totál átlagos képességű védőjét igazoltuk le, akinek az egyetlen erénye a sebessége annál inkább.
nyilván én is a saját szememnek hiszek inkább és megvárom hogy pályára lépjen nálunk, már ha fog egyáltalán, ugye. nem árt megjegyezni, hogy ugyanaz a Traffic nevezetű ügynökség képviseli őt is mint Keirrisonékat.
három lehetőséget látok:
1:tévedett mindenki eddig, aki látta őt játszani és aranyra bukkantak a scoutjaink.
2:totál vakon vannak a megfigyelőink és idehoznak egy gyenge képességű játékost, ez lenne a legrosszabb
3:mutyizunk.