Sergi írta:
Igen ezek mind szép statok,de semmi több...
Papíron jól mutat,de az utókor azokra emlékszik,akik győztek a finálékban,ill. RENDSZERESEN, klasszis teljesítményre voltak képesek.Itt kiesik TV,szal hagyd a további fecsegést vele kapcsolatban.
Matyiő bekerült párszor a francia válogatottba?Ennyivel Déhut is világklasszisnak hívhatnád,pedig csak egy tucatlégiós volt, aki-Most figyelj!-szintén párszor bekerült a francia válogatottba.
Szó sem volt Hummelsről?Kiről írtam a vita elején szépecsém?Olvass már vissza legalább egyszer. Jah, ha tudod,akkor meg feleslegesen ne kérdezz vissza,mert még meglepődsz,ha valaki azt írja hogy már unja a kötekedésed. Ja,és szándékosan nem írtam le a nevét,mert tudtam,hogy ugrassz rá...Jutalomfalatka repül,hopp!!
Pattanj le a témáról,és Fifázz tovább,hátha Matyiő meg TV megugorja nálad a 80-as szintet,és ezek után gyors körbevillogsz a szobádban,hátha valaki megdícsér érte...de elárulom,nem fog.
Ha ezek után is koptatod a bill.zeted, az a te bajod,innetől kezdve nem szándékozom tovább védeni az álláspontomat veled szemben,mert nyilvánvaló, hogy te mindent jobban tudsz, meg már unom a bégetésed...További kellemes fórumozást!!
Respect! Ha értelmesen nem megy a fórumozás, akkor jobb is ha abbahagyod. Sajnos nem sikerült a színvonalat emelned. A levegőbe hablatyolsz és hordod össze a nagyobbnál nagyobb baromságokat, de a kérdéseimre képtelen vagy értelmes választ adni, elbeszélsz mellettem, hülyének nézel, mindezt a magad csodálatos alpári stílusában.
Azt írtad, hogy többet nem írsz, remélem ehhez tudod tartani magad. Ezentúl ebben a témában a veled folytatott vitám utolsó hsz-e jön (természetesen a többiekkel szívesen beszélgetek).
Ezt a Mathieu-Vermaelen témát kár is folytatni. Képtelen vagy megemészteni, hogy ők érkeztek, a te szemedben ők senkik, akármit is csinálnak.
Hummels: azt írod, hogy olvassak vissza. Kérlek tedd már meg, hogy visszaolvasol és értelmezed az ok-okozati sorrendet.

Számtalanszor mások hsz-ét idézted nekem, mintha én írtam volna, számtalanszor írtam, hogy olvasd el amit írok és értelmezd. Ismét nem sikerült. A vita elején egy németről volt szó. Erre kérdeztem meg, hogy ki az a német? Utána derült ki, amikor mással beszéltél... (egyébként Boatengről is lehetett volna szó, itt az eb-n is volt cikk róla...) Lehülyéztél, hogy miért kérdezem. Persze azt nem vetted figyelembe, hogy a kérdés előbb hangzott el, mint a válasz. De miért kérdezek...? Persze, én vagyok a hülye. Azt írod, hogy szándékosan nem írtad le a nevét (hogy engem ugrassz)

indulatkeltés

pihi a fórumon. Akkor miből is kellett volna tudnom? Vehetsz piros gyümölcsöt a boltban, már csak az eladó találja ki, hogy melyik legyen az.... Ne lepődj meg, ha visszakérdez az eladó, hogy mit szeretnél.
Rátérve a témára. Elmondtad, hogy hogyan kellett volna (az elméleted szerint) Hummelst (utólag végre kiderült) idehozni. Erre reagáltam, hogy ezt a valóságban, hogyan kéne megvalósítani, természetesen nem válaszoltál. És én menjek vissza fifázni...
Kérlek, ha legközelebb akár velem, akár mással beszélsz akkor próbáld azt olyan hangnemben megtenni, amivel megtiszteled a másikat. Utána ha vmi mellett érvelsz, akkor annak legyen vmi valóságalapja, mert itt beszélgetek veled egy fél napja, de egy értelmes dolgot nem sikerült kihúznom belőled. Az ilyen elhozom Hummelst, mert meggyőzőm kliséket, amik jól hangzanak, de semmi valóságalapjuk nincsen, pedig jobb ha mellőzöd, mert teljesen értelmetlenek.