Ez "nem menti fel" az alól hogy hülyeségeket beszél.LG írta:Szerintem azért ilyen képet lehetett volna lőni az argentinok részéről is. Véleményem szerint mindkét csapat biztonsági játékot játszott, elsősorban arra törekedtek, hogy ne kapjanak gólt. A 0-0 abszolút reális eredmény volt, de lehetne akár a két csapat támadójátékának osztályzása is.
Világbajnokság 2014
- Varatrix
- Director del Fútbol
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Szerintem azért ilyen képet lehetett volna lőni az argentinok részéről is. Véleményem szerint mindkét csapat biztonsági játékot játszott, elsősorban arra törekedtek, hogy ne kapjanak gólt. A 0-0 abszolút reális eredmény volt, de lehetne akár a két csapat támadójátékának osztályzása is.Varatrix írta:Valóban?hank1ee írta:"Megérdemeltük volna, különösen, hogy az argentinok egyértelműen a 11-espárbajra játszottak." - Wesley Sneijder![]()
Rakitic gesztusai az aláírásban hűen tükrözi a véleményemet...
Na végre valaki kritizálni merte Robbent. Akkora színész hogy az eszem megáll, nemcsak hogy homorít, de az esések előtt még dobbant is mint a tesiórán szekrényugrás közben, hogy minél kecsesebb ívben tudjon esni. És közben üvölt mint a fába szorult féreg. Akár hozzá érnek, akár nem. (Egyébként Neymar hasonlókat csinál, remélem kinövi.) Elismerem, hogy nagyon jó focista, de tisztelni pont emiatt nem tudom.
A meccs a totális célfoci kontra még totálisabb célfoci harca volt. Szemnek élvezhetetlen, viszont annál hatékonyabb Argentínának. Elismerem, én voltam az egyik, aki hangoztatta hogy baromi bénák, és hullagyenge csapat, de most már azt gondolom, hogy tökéletesen megvalósítják azt a taktikát, amivel esélyük van. Megkockáztatom, az egyik legrosszabb védelem az övék a vb-én, és helyzetig nem jutott el Hollandia. A két "sztár" is be lett áldozva a célfociba, gyak mindketten villantak egyet-egyet, amiből kialakult a veszély, és ennyi.
Összességében megérdemelt Argentin döntőbe jutás, mert ők legalább eljutottak helyzetig. Vicces ezek után ilyennel jönni hogy hogy az argentinok tizenegyesre játszottak
A meccs a totális célfoci kontra még totálisabb célfoci harca volt. Szemnek élvezhetetlen, viszont annál hatékonyabb Argentínának. Elismerem, én voltam az egyik, aki hangoztatta hogy baromi bénák, és hullagyenge csapat, de most már azt gondolom, hogy tökéletesen megvalósítják azt a taktikát, amivel esélyük van. Megkockáztatom, az egyik legrosszabb védelem az övék a vb-én, és helyzetig nem jutott el Hollandia. A két "sztár" is be lett áldozva a célfociba, gyak mindketten villantak egyet-egyet, amiből kialakult a veszély, és ennyi.
Összességében megérdemelt Argentin döntőbe jutás, mert ők legalább eljutottak helyzetig. Vicces ezek után ilyennel jönni hogy hogy az argentinok tizenegyesre játszottak

-
- Jugador del Barça
En csupan azt sajnalom, hogy sokan elfelejtik azt, hogy az egyenes kieseses szakaszban az argentinok defenziven jatszo csapatokkal jatszottak. Sajnos kevesen veszik azt a tenyt figyelembe, hkgy sokgolos meccset csak
- tamadoszellemu csapat ellen lehet elerni
-vagy rosszul vedekezo csapat ellen.
A belgak tamado jatekat megfolytottak, de persze ehhez kellett az is, hogy a belgak kicsit alulmuljak magukat.
Az tuti, hogy a nemeteknek nem lesz konnyu dolga, illeve statistikailag egy VB vagy EB-n mindig csak profitalhat egy csapat abbol, ha szenvedve nyerik a meccseiket.(nem rosszul jatszva, banem erosen vedekezo csapatok ellen.)
- tamadoszellemu csapat ellen lehet elerni
-vagy rosszul vedekezo csapat ellen.
A belgak tamado jatekat megfolytottak, de persze ehhez kellett az is, hogy a belgak kicsit alulmuljak magukat.
Az tuti, hogy a nemeteknek nem lesz konnyu dolga, illeve statistikailag egy VB vagy EB-n mindig csak profitalhat egy csapat abbol, ha szenvedve nyerik a meccseiket.(nem rosszul jatszva, banem erosen vedekezo csapatok ellen.)
azt olvastam, hogy olyan őssejtes kezelést kap, mint a BL döntő előtt, akkor sikerült összerakni, hogy most sikerül-e jó kérdés, bár nem örülnék, ha sérülten játszana, mert az ilyenekre nagyon szépen rá lehet sérülni.... meg ezt súlyosabbnak is mondták már az elején is, mint ami a Realnál volt neki, szóval...visca el barca írta:
di maria játszhat a döntőben?
madridista
- visca el barca
- Presidente del Barça
örülök h kiestek ezek a fogalmatlanok. mex-CR-argentin trio ellen összesen nem volt 3 kapuralövésük! alibi nulla banda, jól látta van gaal h bekkelniük kell, mert focizni nem tudnak. jah de, rúgd fel robbennek aztán majd berúgja. ez a pali már lassan jobban idegesít mint CR, észrevettétek, h mikor dobja magát még ilyen félbuzisan ráhomorít?hank1ee írta:"Megérdemeltük volna, különösen, hogy az argentinok egyértelműen a 11-espárbajra játszottak." - Wesley Sneijder
A pofátlanság még mindig határtalan.

di maria játszhat a döntőben?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Varatrix
- Director del Fútbol
Valóban?hank1ee írta:"Megérdemeltük volna, különösen, hogy az argentinok egyértelműen a 11-espárbajra játszottak." - Wesley Sneijder

Rakitic gesztusai az aláírásban hűen tükrözi a véleményemet...

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Istenem,de szánalmas. Robben helyzetén kivül nem volt igazi esélyük a gólszerzésre,de az argentinok játszottak a 11ekrehank1ee írta:"Megérdemeltük volna, különösen, hogy az argentinok egyértelműen a 11-espárbajra játszottak." - Wesley Sneijder

Nem sokáig volt Mourinho tanitványa,de úgy látom színvonalas oktatásban részesült ez idő alatt.
Szereny velemenyem szerint ez a VB borzaszto gyenge szinvonalu. kb 2-3 meccset hagytam ki de alig akad par ami tetszett. Ez mar a 6ik vb amit kovetek de hat hol vannak a regi szep idok.
Nemetorszag bejutott, hat igen mert borzasztoan jo a csapategyseg es a fegyelem. Argentina meg szinten bejutott, bar arrol az agrol nem volt nehez, megis mar fajt nezni az este is ahogyan kinlodnak. 2lott gollal dontoig menni...rendesen mardos mennyire elmult mar a szep foci ideje. azt is nezhetjuk hogy a nemetek eddig 17golt ramoltak be, argentin meg 8at amibol hat a csoportkorben volt, irtozat.
Ebbol kiindulva pedig egyertelmu hogy nemeteknek szoritok, legalabb megszortak a hollandokat es a brazilokat. IGaz a vegen mar sajnaltam a brazilokat de hat amilyen bolond szov kapitanyuk van nem is csodalkoztam hogy kiesnek.
Az esti holland jatek meg meg csak ratett a lapatra hogy tenyleg eltunik a szep jatek csak az eredmeny az elso. Arra szoritottam hogy hatha argentina lo egy golt az elejen es akkor hollandia elkezd focizni, szerintem ha tamado jelleguen tettek volna meg jobban nem lett volna hosszabbitas. Messit meg hagyjuk inkabb, tenyleg semmi bajom nincs vele de konyorgom a fennvalonak hogy rugjon 3golt legalabb es ugy nyerjenek ha majd fognak, mert ez borzalom ahogy jatszik, azt sem ertettem akare orulni vagy sem hogy tovabbleptek. Sabella is ugy nezett mint aki azt gondolja"te jo isten ezt is megtudtuk csinalni, nem hiszem el". Nagyon gorcsos nagyon akar Messi de ez meg nala is vissza tud utni amire nem gondoltam volna, persze fogjak is rendesen de ez a nemetek ellen is igy lesssz.
A lenyeg remelem jol megszorjak a nemetek, de ha nem akkor is legyen egy golgazdag donto ahol a jobb es tenyleg nagyon jol focizo csapat nyer, ugy kell ez a vilagnak ez mint egy szelet kenyer. Low pedig megteszi nekunk azt hogy veres szemmel menjenek a nemetek ki vasarnap a palyara es 90 utan ujra legyozzek Argentinat.
U.i.: valaki irta lennebb hogy a spanyolok is vegig 1-0 eredmeneykkel nyertek 4 eve...igen de az a csapat jatszott kerem nem is csunyan, az a csapat azzal a jatekkal ugy vagna haza ezt az argentin csapatot mint huzat az ajtot.
Nagyon kivancsi leszek mi lessz, de ha fogadni lehetne tennek ra hogy egy undorito foci donto lessz sok szabalytalansaggal es egy valahogyan berakott gollal a vegen.
Nemetorszag bejutott, hat igen mert borzasztoan jo a csapategyseg es a fegyelem. Argentina meg szinten bejutott, bar arrol az agrol nem volt nehez, megis mar fajt nezni az este is ahogyan kinlodnak. 2lott gollal dontoig menni...rendesen mardos mennyire elmult mar a szep foci ideje. azt is nezhetjuk hogy a nemetek eddig 17golt ramoltak be, argentin meg 8at amibol hat a csoportkorben volt, irtozat.
Ebbol kiindulva pedig egyertelmu hogy nemeteknek szoritok, legalabb megszortak a hollandokat es a brazilokat. IGaz a vegen mar sajnaltam a brazilokat de hat amilyen bolond szov kapitanyuk van nem is csodalkoztam hogy kiesnek.
Az esti holland jatek meg meg csak ratett a lapatra hogy tenyleg eltunik a szep jatek csak az eredmeny az elso. Arra szoritottam hogy hatha argentina lo egy golt az elejen es akkor hollandia elkezd focizni, szerintem ha tamado jelleguen tettek volna meg jobban nem lett volna hosszabbitas. Messit meg hagyjuk inkabb, tenyleg semmi bajom nincs vele de konyorgom a fennvalonak hogy rugjon 3golt legalabb es ugy nyerjenek ha majd fognak, mert ez borzalom ahogy jatszik, azt sem ertettem akare orulni vagy sem hogy tovabbleptek. Sabella is ugy nezett mint aki azt gondolja"te jo isten ezt is megtudtuk csinalni, nem hiszem el". Nagyon gorcsos nagyon akar Messi de ez meg nala is vissza tud utni amire nem gondoltam volna, persze fogjak is rendesen de ez a nemetek ellen is igy lesssz.
A lenyeg remelem jol megszorjak a nemetek, de ha nem akkor is legyen egy golgazdag donto ahol a jobb es tenyleg nagyon jol focizo csapat nyer, ugy kell ez a vilagnak ez mint egy szelet kenyer. Low pedig megteszi nekunk azt hogy veres szemmel menjenek a nemetek ki vasarnap a palyara es 90 utan ujra legyozzek Argentinat.
U.i.: valaki irta lennebb hogy a spanyolok is vegig 1-0 eredmeneykkel nyertek 4 eve...igen de az a csapat jatszott kerem nem is csunyan, az a csapat azzal a jatekkal ugy vagna haza ezt az argentin csapatot mint huzat az ajtot.
Nagyon kivancsi leszek mi lessz, de ha fogadni lehetne tennek ra hogy egy undorito foci donto lessz sok szabalytalansaggal es egy valahogyan berakott gollal a vegen.
"Megérdemeltük volna, különösen, hogy az argentinok egyértelműen a 11-espárbajra játszottak." - Wesley Sneijder

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Ez így, és a két legjobb csapat is került a döntőbe, úgy gondolom. Bár az argentinokat nem szeretem, nem is játszanak élvezhetően, a sorsolásuk is kedvező volt, de eddig minden meccsen egyel többet rúgtak, mint az ellenfél, illetve tegnap a büntetőkben jobbak voltak, így nem lehet megkérdőjelezni a döntőbe jutásuk jogosságát.ami marad: nyugodjatok már bele, hogy egy világversenyen adott szabályok szerint a két legjobb juthat a döntőbe és a legjobb nyerheti meg. nincs de...! illetve van, : nem a két legjobb kerül a döntőbe és nem a legjobb nyeri meg....
Ami a döntőt illeti, eléggé félek tőle, amikor ennyire egyértelműnek tűnik a dolog, olyankor szinte törvényszerű a meglepetés. Az argentin védekezés pedig nagyon jó voltak a belgák, és a hollandok ellen is (Svájcnak azért volt pár ziccere). Amiben bizok: a németek nem középcsapat, mint Svájc, vagy Belgium, és nem így egy emberre épül a támadójátékuk, mint a hollandoknak. A pontrúgásoknál is úgy gondolom, fejjel a németek jobbak lehetnek.
A harmadik helyért meg a braziloknak szorítok, bár őket sem szeretem, most eléggé megsajnáltam őket, a hollandok meg a tegnapi produkciójukkal elásták magukat nálam.
komolyan ...nem véletlen hogy ilyen érdekes játék a foci...! soha sehol nem láttam még példát arra, hogy a tök feketéről ilyen sokoldalúan és őszinte vehemenciával bizonygatnák, hogy - fehér!
van egy jó és megfellebbezhetetlen (persze csak szerintem!) teória: .. csak rosszul rúgni lehet... ha pedig ez így van, akkor nincs "tizenegyesölő csodakapus" csak pecches (bénázó?!) lövők vannak.
ha hitelt akarnék adni a sok Argentínát lesajnáló véleménynek az első amit okolnék a lebonyolítás ,( hogy történhet ilyesmi?) azután maga a tizenegyes rúgásos továbbjutás lehetősége.
ami marad: nyugodjatok már bele, hogy egy világversenyen adott szabályok szerint a két legjobb juthat a döntőbe és a legjobb nyerheti meg. nincs de...! illetve van, : nem a két legjobb kerül a döntőbe és nem a legjobb nyeri meg....
a többinek igaza van.

van egy jó és megfellebbezhetetlen (persze csak szerintem!) teória: .. csak rosszul rúgni lehet... ha pedig ez így van, akkor nincs "tizenegyesölő csodakapus" csak pecches (bénázó?!) lövők vannak.
ha hitelt akarnék adni a sok Argentínát lesajnáló véleménynek az első amit okolnék a lebonyolítás ,( hogy történhet ilyesmi?) azután maga a tizenegyes rúgásos továbbjutás lehetősége.
ami marad: nyugodjatok már bele, hogy egy világversenyen adott szabályok szerint a két legjobb juthat a döntőbe és a legjobb nyerheti meg. nincs de...! illetve van, : nem a két legjobb kerül a döntőbe és nem a legjobb nyeri meg....

a többinek igaza van.
1) van Gaal a világ egyik legjobb edzője - elismerveVictorValdes19 írta:Butaság!Balinho írta:Amúgy most miért nem beszél senki arról, hogy van Gaal nagy mágiája visszaütött? Azok után, ami történt Costa Rica ellen, csóri Cillessen úgy állhatott neki a tizenegyespárbajnak, hogy tudta, hogy nem bíznak benne.
Nagyon szeretem Őt, de nem tud tizenegyest védeni. Teljesen nulla benne. Hihetetlen, hogy az utolsó is hogy ment be...volt még egy, aminél ha Krul áll ott (szóval +5 centi), kitolja.
van Gaal a világ egyik legjobb edzője, tényleg zseni, nem tudom, hogy sokan ezt miért nem tudják elismerni.
2) elhiszem, hogy Cillessen nem egy tizenegyesölő, bár meg kell mondjam sem az őt, sem Krult nem sokszor látom, és ezen ritka esetekben sem sokszor kell tizenegyest védeniük, így nyilván nem vagyok szakértője a témának.
De azok után, hogy Cillessen azzal szembesült CR ellen, hogy nem bíznak benne a tizenegyeseknél, és inkább egy hideg kapust védetnek, el tudom képzelni mekkora önbizalommal állhatott neki a tizenegyespárbajnak, úgy ment neki az egésznek, hogy ha nem fog meg 1-2 tizit, akkor mindenki azzal jön, hogy na ezért kellett volna Krul. Már a hosszabbításban jártunk és még mindig volt cseréje a hollandoknak, gondolom ott megfordult párszor a fejében, hogy ha úgy van megint lehozzák. Én csak azt mondom, hogy az éremnek két oldala van. Costa Rica ellen hozzáadott ez a húzás a párbajhoz, de most biztos, hogy nem tett jót Cillessennek.
Nem kevertem össze! Messi tizenegyese gyenge volt, ha eltalálja a kapus az oldalt simán megvan. És még csak nem is arról van szó, hogy Messi megvárta, amíg a kapus elmegy és eltette a másikba. Ha Cillessen eltalálja az irányt, akkor hallgathattuk volna, hogy Szanyó Karcsi szétszakérti a TV-t, hogy az ilyen tizenegyes a kapusok álma. Agüero tizenegyese pont azért volt jó, mert a kapus eltalálta az irányt mégse tudta fogni, ugyanígy ha Robben tizenegyesénél megérzi az irányt Romero, akkor se tudja védeni, míg ha Vlaarnak meg rossz irányba mozdul, attól az még nem lett volna jó büntető.ZolTano írta:Összekeverted...Aguero tizenegyesénél volt meg a holland kapusnak az irány, Messi a ellentétes oldalra rúgta, mint ahova a kapus vetődött.Balinho írta: Amúgy a két csapat nagyjából ugyanúgy rúgta a tizenegyeseket, egyik oldalon a Garay-Agüero duó volt nagyon jól rúgva másik oldalon a Robben-Kuyt párosé, de a Messi-Maxi és a Sneijder-Vlaar tizenegyeseknél ha megvolt a jó irány simán védhető tizenegyesek.
4 éve sajnos pont nem nem lett egyenes hozadékaferninho írta:mondjuk az Aranylabda a VB cím egyenes hozadéka lenne, de persze, hogy kitört...

Ezt egy kicsit szétszedtem, mert első felével egyetértek, de az tény, hogy a kedvező sorsolás, a szerencse, az ellenfelek ultradefenzív hozzáállása és így a védelmen lévő minimális nyomás után - azaz mindazon tényezők közül, ami kizárólag az argókon múlott - Messi tett legtöbbet hozzá ahhoz, hogy az argentinok eljussanak a döntőbe. Ettől még tény, hogy a játéka max. közepes.ferninho írta:Messi ölébe odahullott egy VB döntő, ezen nincs mit szépíteni...
tényleg ha hátára vette volna a csapatot legalább egyszer is úgy igazán a kieséses szakaszban és elpakolt volna 1-2 gólt, erre ugyanúgy sétálgat, mint eddig... és mindig ő futja a legkevesebbet az egész mezőnyből a kapusokat leszámítva...
és tényleg lehetett volna azt látni, hogy ő ezt mennyire akarja... és isten igazából tojja le az egészet magasról, bár néha eszébe jut, hogy ez egy VB és akkor tényleg megpróbálja megcsinálni a dolgokat, de az ilyeneket 1 kezemen meg tudom számolni az ilyet meccsenként...
A második felével viszont nem értek egyet. Szerintem próbálkozik, és kizártnak tartom, hogy ne motiválja a VB. Ez az egyetlen dolog, ami hiányzik neki, ezzel csesztetik otthon, ezt róják fel neki, ez tudná vitathatatlanul CR-felé emelni. Elég megnézni egy gólörömnél milyen feszültség szakad fel benne! Az, hogy nem fut, az szerintem inkább úgy igaz, hogy nem bír futni, mert fizikálisan a béka segge alatt van (most itt lehetne érveket hozni, hakni-alapozás, gyenge kezű vezetőedzők, erőnléti edzők elküldése - lásd meccsközbeni hányások...). Félreértés ne essék, ez is az ő hibája, és ez nem mentség a mutatott játékára, de azért mert nincsenek olyan drámai hisztijei, mint mondjuk CR-nek, attól még akar és a saját -sokszor lassan sportemberhez méltatlan - fizikai korlátai között küzd.
-
- Llegenda del Barça
hát nem tudom, nekem inkább a '90es vb döntő jutott az eszembe erről az egész szituról, amikor az argentinok kb egy ugyanilyen kaliberű brigáddal (maradona és egy-két kivételtől eltekintve középszerű gyerekek), elég nagy mákkal jutottak el a döntőig (az elődöntőben 11esekkel szórták ki a házigazda olaszokat), hogy aztán zokogva végignézzék a díjátadást, ahol igen, a németek voltak a vidámabbak. most is hasonló szereposztást várok.
okés, lehet romantikázni és messizni (aki, ha így nyomta volna eddig is, mint ezen a vb-n és úgy általában a szezonban, akkor nagyon nem ő lenne "a" messi), de azért igen nagy meglepetés lenne, ha az argentinoknak esne le a vb. sok minden szól a németek mellett és ők nem szoktak ilyenkor behibázni.
én a számomra kissé érdektelenné vált döntő helyett inkább azon izgulok, nehogy végképp lealázzák a brazilokat a bronzmeccsen...
okés, lehet romantikázni és messizni (aki, ha így nyomta volna eddig is, mint ezen a vb-n és úgy általában a szezonban, akkor nagyon nem ő lenne "a" messi), de azért igen nagy meglepetés lenne, ha az argentinoknak esne le a vb. sok minden szól a németek mellett és ők nem szoktak ilyenkor behibázni.
én a számomra kissé érdektelenné vált döntő helyett inkább azon izgulok, nehogy végképp lealázzák a brazilokat a bronzmeccsen...

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Jugador d'estrella
azért h meglett szakértve itt az argentinok első meccsei után és a vb előtt is h semmire nem lesz elég ez a teljesítmény és ez a csapat...
szépen végigküzdötték magukat (a szerencsés sorsolásnak köszönhetően is) és ott vannak a döntőben...egy meccs van hátra és azért az argentin csapat még igazán jól nem játszott , viszont van annyira erős h egy meccsen a 7-ből kijöjjön tényleg a lépés nekik is, és az már vb címet ér...
nekem ez a VB a 98-asra hasonlít nagyon...ott a brazilok jó játékkal , hatalmasd eséklyesként mentek a döntőbe...a franciák pedig semmivel sem voltak jobbak mint most az argentinok...
csak a hazai pálya és a szerencsés sorsolás vitte el őket a döntőbe...
aztán a döntőben volt a legjobb meccsük és minden összejött, a braziloknak pedig pont egy gyengébb meccs jött... a vége 3-0 lett...Zidane is csak a döntőben a 2 fejessel lett király... előtte nem játszott jól...a vb közben nem tudták h ki legyen a csatár aki esetleg képes lenne gólt lőni...
szépen végigküzdötték magukat (a szerencsés sorsolásnak köszönhetően is) és ott vannak a döntőben...egy meccs van hátra és azért az argentin csapat még igazán jól nem játszott , viszont van annyira erős h egy meccsen a 7-ből kijöjjön tényleg a lépés nekik is, és az már vb címet ér...
nekem ez a VB a 98-asra hasonlít nagyon...ott a brazilok jó játékkal , hatalmasd eséklyesként mentek a döntőbe...a franciák pedig semmivel sem voltak jobbak mint most az argentinok...
csak a hazai pálya és a szerencsés sorsolás vitte el őket a döntőbe...
aztán a döntőben volt a legjobb meccsük és minden összejött, a braziloknak pedig pont egy gyengébb meccs jött... a vége 3-0 lett...Zidane is csak a döntőben a 2 fejessel lett király... előtte nem játszott jól...a vb közben nem tudták h ki legyen a csatár aki esetleg képes lenne gólt lőni...
- Leon
- Director del Fútbol
Emlékszem a németek nagy császárok voltak 2 éve az Ebén,egyedül ők jutottak el úgy az elődöntőig,hogy mindenkit megvertek,ki is voltak kiálltva EB győztesnek.
Aztán jöttek a lesajnált olaszok akiknél Balotelli bő fél óra alatt elrendezte őket. A németek a végén csak 1 kamu tizivel tudtak szépíteni.
Messi "egyedül" rúgta tovább az argentínokat a csoportból majd Svájc ellen is ő adta a gólpasszt és nem csinált semmit?
Igen,nem villog úgy mint itt a Barcában pár éve de azért csak döntőzik.
Egyébként ezek olyan kemény ellenfelek? USA,Ghána,Portugália,Algéria,Brazilia(Neymar+Silva nélül,Freddel meg Hulkkal)...
Egyedül a hollandok csoportja volt igazán nehéz,de láthattuk mennyit értek el vele.
Másrészt meg a hollandok Costa Ricán alig jutottak tovább,meg a tegnapi meccsen is kb EGY helyzetük volt és ők érdemeltek volna továbbjutást?Hagyjuk már!
Dolgozzátok fel (a madridisták is),hogy Argentína vilgábajnok lesz és Messi megkapja az 5.aranylabdáját (ha már odaát úgy is ez miatt vannak rosszul sokan
) ha megérdemli ha nem!

Aztán jöttek a lesajnált olaszok akiknél Balotelli bő fél óra alatt elrendezte őket. A németek a végén csak 1 kamu tizivel tudtak szépíteni.
Messi "egyedül" rúgta tovább az argentínokat a csoportból majd Svájc ellen is ő adta a gólpasszt és nem csinált semmit?

Igen,nem villog úgy mint itt a Barcában pár éve de azért csak döntőzik.
Egyébként ezek olyan kemény ellenfelek? USA,Ghána,Portugália,Algéria,Brazilia(Neymar+Silva nélül,Freddel meg Hulkkal)...

Egyedül a hollandok csoportja volt igazán nehéz,de láthattuk mennyit értek el vele.
Másrészt meg a hollandok Costa Ricán alig jutottak tovább,meg a tegnapi meccsen is kb EGY helyzetük volt és ők érdemeltek volna továbbjutást?Hagyjuk már!

Dolgozzátok fel (a madridisták is),hogy Argentína vilgábajnok lesz és Messi megkapja az 5.aranylabdáját (ha már odaát úgy is ez miatt vannak rosszul sokan

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
-
- Jugador del Barça
A Spanyolok ugyan igy nyertek 4 éve. Mindig csak egyel! A csoportmeccseket ha nem nézzük azért az szerintem jelent valamit, hogy ez a gyenge Romero nem védett. Se a Belgák ellen se Hollandia ellen. Valamit jól csinálnak. Ez a valami a védekezés. Mindig odaér valaki! Akár milyen jó a Német szerintem behuzzák egy Messi góllal! Ezzel történelem és 5. aranylaszti! 

A leggyengébb csapat, aki valaha döntőbe jutott ez az argentin. Nyilván aki szurkol nekik annak mindegy milyen játékkal jutottak ide.
Egy ilyen hulla gyenge ágról, ennyire vérszegény teljesítménnyel bejutni ehhez nem kellett nagy tudás.
Messi a csapat "hátára vevésétől" meg igen-igen messze van.
Egy Maradona megcsinálta, egy Zidane megcsinálta, de ettől a Messitől ne kelljen már elájulni.
A választás szégyene lenne, ha aranylabdát kapna ebben az évben.
A németeken fanyalogni viszont azt mondom, hogy ez tényleg már csak a kötekedés és a szubjektív antiszimpátia hozadéka. Mit kellett volna tenni szerencsétleneknek még, hogy páran elismerjék őket. Sajnos csak 7:1-re tudták legyőzni a brazilokat, de sokak szerint ez nem nagy szám, hiszen gyenge a brazil csapat, ugye? A portugálok meg egyszemélyes csapat, az sem volt nehéz? A többi ellen kínlódtak?
Egyetlen olyan meccsük nem volt, ahol nem az ő akaratuk érvényesült volna. Számomra mindent elmond, hogy a franciák tehetetlenül vergődtek és már a második félidőben szinte feladták a meccset, mert a német csapat taktikailag megfojtotta őket.
Nem tudom mi lesz a döntőben, de az argentinok semmilyen játékát nézve rendszeresen, remélem őket is megcsapják, taktikailag lejátszák a pályáról. A német-brazil ágon semeddig nem jutottak volna.
Ugyanazt a hulladék játékot nyújtják, amivel 90-ben eljutottak a döntőig.
Az egyetlen pozitívum, Mascherano játéka, egy ilyen teljesítményre lenne szükség a Barca középpályáján is.
Egy ilyen hulla gyenge ágról, ennyire vérszegény teljesítménnyel bejutni ehhez nem kellett nagy tudás.
Messi a csapat "hátára vevésétől" meg igen-igen messze van.
Egy Maradona megcsinálta, egy Zidane megcsinálta, de ettől a Messitől ne kelljen már elájulni.
A választás szégyene lenne, ha aranylabdát kapna ebben az évben.
A németeken fanyalogni viszont azt mondom, hogy ez tényleg már csak a kötekedés és a szubjektív antiszimpátia hozadéka. Mit kellett volna tenni szerencsétleneknek még, hogy páran elismerjék őket. Sajnos csak 7:1-re tudták legyőzni a brazilokat, de sokak szerint ez nem nagy szám, hiszen gyenge a brazil csapat, ugye? A portugálok meg egyszemélyes csapat, az sem volt nehéz? A többi ellen kínlódtak?
Egyetlen olyan meccsük nem volt, ahol nem az ő akaratuk érvényesült volna. Számomra mindent elmond, hogy a franciák tehetetlenül vergődtek és már a második félidőben szinte feladták a meccset, mert a német csapat taktikailag megfojtotta őket.
Nem tudom mi lesz a döntőben, de az argentinok semmilyen játékát nézve rendszeresen, remélem őket is megcsapják, taktikailag lejátszák a pályáról. A német-brazil ágon semeddig nem jutottak volna.
Ugyanazt a hulladék játékot nyújtják, amivel 90-ben eljutottak a döntőig.
Az egyetlen pozitívum, Mascherano játéka, egy ilyen teljesítményre lenne szükség a Barca középpályáján is.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mivel minden meccsen Ő volt a legveszélyesebb holland. Vagy egyébként kit lehetne isteníteni ezen a vb-n?Messithebest írta:akik Robbent istenítik, mire fel? volt pár jó meccse, de mexikó meg costa rica ellen csak dobálta magát... a mai bénázását betudom annak hogy a "nagy mágikus zseni" van gaal berakta közép csatárnak persie mellé... a németek esélyesebbek, de argentína befogja húzni érzésem szerint, messi pedig odacsap a sok kritikusnak majd egy duplával
van Gaal a világ egyik legjobb edzője, tényleg zseni, nem tudom, hogy sokan ezt miért nem tudják elismerni.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Butaság!Balinho írta:Amúgy most miért nem beszél senki arról, hogy van Gaal nagy mágiája visszaütött? Azok után, ami történt Costa Rica ellen, csóri Cillessen úgy állhatott neki a tizenegyespárbajnak, hogy tudta, hogy nem bíznak benne.
Nagyon szeretem Őt, de nem tud tizenegyest védeni. Teljesen nulla benne. Hihetetlen, hogy az utolsó is hogy ment be...

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- Messithebest
- Director del Fútbol
akik Robbent istenítik, mire fel? volt pár jó meccse, de mexikó meg costa rica ellen csak dobálta magát... a mai bénázását betudom annak hogy a "nagy mágikus zseni" van gaal berakta közép csatárnak persie mellé... a németek esélyesebbek, de argentína befogja húzni érzésem szerint, messi pedig odacsap a sok kritikusnak majd egy duplával 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Most ez tudom, hogy úgy fog tűnni, mintha telhetetlen lennék, de szerintem ott sem a hátára vette a csapatot, hanem "csak" villant egyet-egyet a meccseken, amikkel továbblőtte az Argentinokat. Persze azt is lehet úgy értelmezni, mert nélküle lehet még a csoportból se jutottak volna tovább, de nekem a hátára veszi a csapatot az nem az, amit Messi eddig produkál. Nem a legjobb példa, de pl amit Zidane a 06-os VB-n csinált, azt már nevezném annak. Ott volt játékban is a toppon, nem "csak" gólokat lőtt.. És Leo a tudásához mérten nagyon gyengén játszik a VB-n is, csak ő annyira jó, hogy ezzel is képes volt 4 - nem akármilyen - gólt berámolni.. De mezőnyben nem hoz olyan szintet, mint amilyet tudna, és amilyet elvárhatnánk tőle jogosan, mindössze néhány villanása van meccsenként - amikkel a legtöbbet el is dönti ez tény..S.Agüero írta:Azért, ha a csoportkörben nem veszi a hátára a csapatot, lehet, másodikok lesznek, aztán kizúgnak a nyolcaddöntőben a franciáktól.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.07.10. 02:11:50-kor.
abban a csoportban művészet lett volna 2.nak lenni.S.Agüero írta:Azért, ha a csoportkörben nem veszi a hátára a csapatot, lehet, másodikok lesznek, aztán kizúgnak a nyolcaddöntőben a franciáktól.
madridista
Összekeverted...Aguero tizenegyesénél volt meg a holland kapusnak az irány, Messi a ellentétes oldalra rúgta, mint ahova a kapus vetődött.Balinho írta: Amúgy a két csapat nagyjából ugyanúgy rúgta a tizenegyeseket, egyik oldalon a Garay-Agüero duó volt nagyon jól rúgva másik oldalon a Robben-Kuyt párosé, de a Messi-Maxi és a Sneijder-Vlaar tizenegyeseknél ha megvolt a jó irány simán védhető tizenegyesek.
Nehéz, de hatalmas győzelem, remélem valahogy megnyerik a németek ellen is!!!