hank1ee írta:zola8787 írta:[
Ferni szerintem a mai man of the match az Khedira, halál komolyan mondom. Kár, hogy lecserélték, de gondolom pihenteti a mester a sztárjait

Khedira igazi lelkes játékos, nem értem, a madridisták minek oltják folyamatosan. Ja, hogy nem Zidane? Pepe meg nagy sztár, közben a legundorítóbb játékos a Földön.
nézzetek meg pár Real meccset... olyan mint egy idegen test a csapatban... egyszerűen sír a labda, ha nála van.... nem passzol a Realba egyáltalán.... de a kedvencem, hogy amikor a feladata a védekezés lenne, erre random felfutkos egész meccsen csatárnak és emiatt mindig Modric [auto_cenzúra] meg és neki kellett mindig hátul maradnia és védekeznie, ahelyett, hogy támadna.... de legalább Khedira alkotna valamit elől, de síkhülye ehhez az a baj és mindent elcsesz és akadályozza csak a játékot...
a válogatottban tényleg jobb, jobban belepasszol a csapatba, ahogy Angliában is kiskirály lenne, de bármennyire is fura kimondani, ha Khedira nem dől ki fél évre a Realnak nem lett volna ilyen sikeres szezonja, Khedira sérülése volt a Real idei sikerességének alappillére és bármennyire is furának tűnik, bizony így van.
Ha nem sérül le, biztos vagyok benne, hogy nincs BL cím.
Előbb tennék be egy Neuert középpályára a Realba, minthogy Khedirát és ez halálkomoly....