2014.04.21. 10:19:34
Én személy szerint sajnálom Tatát. Tudom voltak taktikai hibái, de kinek nem!? Pepnek is voltak, de azt a csapat mindig kijavította, már az adott meccsen belül is sok esetben. Azt azért hozzátenném, hogy ember legyen a talpán aki ebből a mondjuk ki, egy kicsit elfáradt, elkényelmesedett bandából, sérülésekkel tűzdelt idényből többet ki tudott volna hozni. Mindig azt mondják, hogy az edző megálmodja, a játékosok meg kiviszik a pályára. Nem hiszem, hogy Tata azt álmodta meg, hogy nem kell futni, meg nem kell küzdeni. Én megértem a játékosok oldaláról is, mert nem lehet mindig 100 fokon égni, főleg úgy nem, hogy mindent megnyersz többször is. Na ezért sajnálom Tatát, mert ezt a bandát újra felpörgetni 6-7 új emberrel lehet csak. Kellenek az új arcok. Tudom meg volt a lehetősége, és nem igazolt. De kérdem én, kinek lett volna mersze a világ legjobb csapatából lecserélni 7 embert? Ha meghúzza és nem jön össze, akkor most azt mondják, hogy tönkretett egy felépített csapatot. Tehát szerencsétlen ebben a helyzetben maximum szép lehet, de okos nem. Sajnálom ha elküldik, mert sosem tudjuk meg mire lenne képes egy friss csapattal, de ez az én véleményem.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!