Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
valószinuleg nem véletlen h 10 emberből 8 fikázza. valami oka csak van. engem leginkább az bánt h komoly meccseken szinte mindig nulla (be ne linkeljétek a real elleni golját...) a kicsik ellen megy, de ha vmit durván villantani kellene az nem megy neki.Petr írta:Kákán a csomót, ahogy mondani szokás.
Sanama írta:BE MERT ÁLLNI? Miii, ez ilyen bátorság próba, hogy ki mer beállni?!Most is be mert állni, és fel merte pörgetni a jobb oldalt.
BE MERT ÁLLNI? Miii, ez ilyen bátorság próba, hogy ki mer beállni?!Most is be mert állni, és fel merte pörgetni a jobb oldalt.
Ja, megcsinálta a jó lövőcselt és érkezni mert a védő elsodorva a labdát. Az emberek lába olyan gyors, hogy a lövőcsel után gyakorlatilag egyből jön a lövés.Sanama írta:de már megint mit csinál????? kapja a labdát, jó a csel, lőni kéne, erre vár... aztán csak a szokásos csapkodás, hogy a fenébe.
Ezt mondjuk sokkal inkább köszönhettük annak, hogy Fabregás lement, az elmúlt meccseken valami hihetetlen gyenge, nem is értem miért kezdett...Alfa írta:Azért azt észrevettétek, hogy amint beállt Alexis rögtön jöttek a helyzetek??????
Nem Alexis beállítása miatt javult fel a játékunk, ez inkább Iniesta középre kerülésének volt köszönhető, persze ezt nyilván a csere hozta magával, de inkább a taktikai váltás miatt javultunk fel.Andris írta:Jahm, mert onnantól kezdve egyszer se játszottuk meg a jobboldalt.Alfa írta:Azért azt észrevettétek, hogy amint beállt Alexis rögtön jöttek a helyzetek??????![]()
1 helyzetre emlékszek hirtelen, annak a szokásos töketlenkedés volt a vége.
Ma is nagyot harcolt a félpályán innen!
Jahm, mert onnantól kezdve egyszer se játszottuk meg a jobboldalt.Alfa írta:Azért azt észrevettétek, hogy amint beállt Alexis rögtön jöttek a helyzetek??????
Mondjuk nagy szerepet játszott a gólunkban.Sanama írta:de már megint mit csinál????? kapja a labdát, jó a csel, lőni kéne, erre vár... aztán csak a szokásos csapkodás, hogy a fenébe.
kb egyetértek. szerény, alázatos, hajt mint az állat (havi 100 milláért nekem is menne), de 3(?) év után sem érzi a játékot, és valószinuleg ezután sem fogja. fejben lassú, jo meglátás.Yaya(07-10) írta:AS-szel az a baj, hogy fejben kicsit lassú, nem elég intelligens a barca játékához. Technikailag hibátlan a gyerek, bármit meg tud csinálni a labdával, viszont gondolkodásban jóval elmarad a csapattársaktól. Nézd meg, hogyan játszik össze Alves és Messi. AS meg inkább zavarja a mozgásával Alvest, nem túl gyümölcsöző a kapcsolatuk a pályán. na de nem akarom messihez hasonlítani, de tényleg látszik, hogy nme mindig tudja mit kellene tennie.
Szimpatikus, alázatos csapatember, az ilyen játékosokat meg kell becsülni. Az idei teljesítménye kiváló, lehetne több gólja, de nem nagyon emlékszem olyan pontvesztésre, ami az ő lelkén(helyzetkihasználásán) száradna.
Összességében:
...kivéve berúgni a kapubaYaya(07-10) írta:Technikailag hibátlan a gyerek, bármit meg tud csinálni a labdával,
A helyzetkihasználása nem kirívó, ez a játékperc/gól arányán is megmutatkozik, csak sokan nagyítóval figyelik ezeket és a jó megmozdulásain hajlamosak átsiklani. Sokszor egy harminc méteres labdát is úgy vesz le, hogy csak nézek. A legutóbbi gólpasszát pedig, ha mondjuk Ini vagy Messi csinálta volna menne az ömlengés, de így még megy a fikázás, hogy nem is az ő érdeme mert biztos beleértek és így lett jó. (nem neked szánom, mielőtt felháborodsz de voltak ilyenek is) Ráadásul nagyon fontos gólokat szerzett, szóval azt sem lehet mondani, hogy csak alibi, 5,6,7 gólos meccseken szedte meg magát.csababarca írta: Annyit mondtam az eredeti hsz-emben,hogy borzalmasan gyenge a helyzetkihasználása. És az,hogy nem az a feladata,az nem érv. Egy támadószellemű játékosról beszélünk, hétvégén a 3 zicceréből minimum egyet illett volna berúgnia, egy vészkapusnak!
Igazad, van, elnézést a hasznosságot illetően h támadtam. Viszont a labdakezelés nem a cselezésre vonatkozó skill elsősorban, hanem a labda megszelídítésére. Véleményem szerint ebben Sanchez nincs elmaradva. A cselezést illetően ha kicsit dinamikusabban mozogna, akkor nem lenne gond. Illetve ha fejben teljesen elhitetné magával hogy csak győztesen tud kijönni egy-egy párharcból. De mint mondtam, bőven van ezt ellensúlyozó tudása, ami perdöntőbb egy-egy meccsen.csababarca írta:Csak én nem írtam,hogy nem fontos,vagy,hogy haszontalan.
Erre meg nekem jösz ilyen videókkal,amikről szót sem ejtettem.
Labdakezelést meg pont a cselezésre,húzogatásokra értettem.
Annyit mondtam az eredeti hsz-emben,hogy borzalmasan gyenge a helyzetkihasználása. És az,hogy nem az a feladata,az nem érv. Egy támadószellemű játékosról beszélünk, hétvégén a 3 zicceréből minimum egyet illett volna berúgnia, egy vészkapusnak!
A második videót azért linkeltem be, mert ott is van labdakezelés, plusz láthatod h eléggé kulcsfontosságú a játéka a csapatban. Egyáltalán nem bizonytalan a srác. Ha valamiben az, az a cselezés. De az nem az ő erőssége, viszont van 100 másik ami fontosabb.csababarca írta:A második videód szép dolog,de arról nem beszéltem.
nem írtam,hogy haszontalan, csak hogy gyenge a helyzetkihasználása, és nekem úgy tűnik,hogy bizonytalan a labdakezelése.
Neymart meg nem vettem ide. Az,hogy ő is gyengén használja ki a helyzeteit,az nem menti fel Alexist.
csababarca írta: Nekem nincs nagy bajom Alexissel,elfér nálunk, de sokszor olyan érzésem van amikor labdához ér,hogy vagy tojáslabdával játszik,ezért nem tudja kezelni,vagy tűzlabda ami hozzá kerül és fél tőle...egyszerűen totál bizonytalan a labdakezelése.
Nah mindegy, azért ebben a szezonban jobban teljesít mint tavaly, ha csak minden 4. ziccerét betenné,már kétszer ennyi gólja is lehetne.
Labdakezelés, tessék. Tök bizonytalan.csababarca írta:ezzel nem értek egyet,de ettől függetlenül az cél lenne,hogy a 100as ziccereket belövöldözgesse,mondjuk 30%al...hétvégén is mindent kihagyott,pedig vészkapus állt a kapuban...
Nekem nincs nagy bajom Alexissel,elfér nálunk, de sokszor olyan érzésem van amikor labdához ér,hogy vagy tojáslabdával játszik,ezért nem tudja kezelni,vagy tűzlabda ami hozzá kerül és fél tőle...egyszerűen totál bizonytalan a labdakezelése.
Nah mindegy, azért ebben a szezonban jobban teljesít mint tavaly, ha csak minden 4. ziccerét betenné,már kétszer ennyi gólja is lehetne.