Szevasztok!
Uraim, némely hozzászólás sértheti egyes emberek, szurkolók jóízlését. Én sem komálom a cselszkit, meg a murinnyót, de ha mi is úgy viselkedünk, mint az angol-orosz bagázs, akkor miben különbözünk tőlük. Én úriembernek tartom magamat és minden Barca-hívőt is, legyünk különbek azoligarcha olajmágnás beképzelt hordájától.
Ez a karvajjó egy buta ember, ugyanakkor jó lesz vigyázni a Barca-játékosoknak, mert a sok színészkedés még a legfelkészültebb bírót is megvezetheti, s elég egyetlen rossz vagy téves ítélet, és kész a baj. Azt mindig tudtuk, hogy acselszki nem viselkedik korrekt módon - lásd a pálya most elkezdődött újrafüvesítését, egy héttel ezelőtt még nem volt rá pénz vagy idő, most meg hirtelen egy hét alatt kicserélik a gyepet, vagy az edzéslehetőség. Mi viselkedjünk tisztességes, úriemberek módjára, mert ezzel több jópontot szerezhetünk, mint a cselszki szintjére való lesüllyedéssel. Bár nem tudom, ki lesz a bíró, jó lenne, ha valami északi muki vezetné, aki engedi a keményebb játékot, és jobban hozzá van szokva a színészkedések felismeréséhez, mint egy olasz.
A meccs nagyon nehéz lesz, az elejét meg kell fogni. Hátul sztem a Belletti-Marquez-Puyol-Gio négyesnek ekllene kezdenie, a Zaragoza ellen kiválóan megállták a helyüket, Oleguerben én nagyon nem bízom, néha elég körülményes. A középpályát pedig meg kell szállnunk, le kell őket tolni a pályáról. Én bizakodó vagyok, de ugyanakkor tartok is a meccstől. Nem szabad gólt kapnunk!!!! varga tamás