2014.02.22. 22:34:25
Néhány játékosról a véleményem:
Valdes: örülök, hogy megy, mentálisan gyenge, nincs helye itt.
Pinto: mentálisan és technikailag is nagyon ott van a szeren, nálam már évek óta Ő lenne a kezdőkapus
Alves: nincs helyette jobb, de talán azért mégiscsak meg kéne már próbálni megkeresni az ő utódját is.
Montoya: gyenge, nálam nem Alves méltó utódja.
Bartra: ő az, akit el tudnék képzelni hosszú éveken át középső védőként.
Piqué: MURVA GYENGE! Fejben nincs ott, nem koncentrál és lassú. El kéne vele a jövőjéről beszélgetni.
Puyol: fájni fog a hiánya.
Adriano: nagyon szeretem, még egy pár évig elnézném, ő megérdemli, hogy akár a pályafutása végéig kerettag legyen.
Busi: dekoncentrált, ráférne a pad.
Song: el kéne adni, helyette is kéne hozni valakit.
Iniesta: küzd, hajt, a hozzáállása a régi.
Xavi: ikon, de ő sem fiatal már, helyette is hozni kéne valakit (Rafinha-t vissza) és szoktatni kéne a padhoz. Szerintem ezt Ő is érzi már.
Fabregas: Benne látom azt, hogy akar és talán ráébredt, hogy - ha a Barca-ban akar focizni - tényleg több kell.
Messi: Ő a világ legjobbja, de adott esetben én őt is padoztatnám, ha mentálisan fáradt.
Pedro és Alexis: két szívember, feltétlenül helyük van a csapatban - minden erényükkel-hibájukkal együtt. Akik helyettük - szerintem - szóba jöhetnének (gondolok itt Falcao-ra és Suarez-re) nem jobbak náluk egy jottányit sem.
Sergi Roberto: jó kis középpályás, de semmi extra, nem Xavi-utód. Kiegészítő embernek elmehet.
Tello: ugyanaz, mint Roberto, csak szélsőben.
Cuenca: ne jöjjön vissza.
Alba: maradjon, bár sokat hibázott már idén, de én ezt abban látom, hogy Ő is tiszta ideg a csapat játéka miatt.
Neymar: vele nagyot fogtunk.
Mascherano: szeretem, de sajna neki is jót tenne már a levegőváltozás.
Romeut visszahoznám, Bagnack-ot fokozatosan építeném be.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu