Leo Messi
- Rajmó
- Capitá del Barça
Öööö lehet h hülye vok de milyen meccs lesz ma este a sport 2-önRivaldinho írta:nah akkor válaxolok saját kérdésemreRivaldinho írta:figyi, lehet láma kérdés, de közvetíti vmi Messiék meccsét ma?
off: Happy Börzédéj EuroBarcahga vki nem tudná: 20:15 sport2

-
- Director del Fútbol
Az Adidas egységes betűtípust használ az összes általa gyártott válogatott meznél. Szerintem egy márkaboltban utánanézhetsz. Azt nem tudom, hogy most a vb tiszteletére megváltoztatják-e. Sanszos, hogy igen, mert abban is van üzlet rendesen...KorikaSzeged írta:A válogatott mezéről jut eszembe. Van egy argentín vb mezem. És tervezem, hogy a hátára rárakom Lionel nevét. De nem tudom, hogy milyen betűtípust használnak. Illetve még az se dőlt el, ha jól tudom, hogy megtartja-e a mezszámát, vagy megkapja a 10-est. Tudnátok nekem valami információt adni ezzel kapcsolatban? Előre is köszi.
-
- Director del Fútbol
Na, ennek örülök. Ezt egyébként azért írtam, mert pl. az öcsém tök hülyének néz, mert figyelem, ki milyen cipőben játszik, meg mert ismerem névről a különböző labdákat. Így hát úgy gondoltam, különc vagyok, de megnyugtattál, hogy nemcsak én vagyok ilyenEnrique írta:Azért akad akit, igen.
Most voltam az adidas honlapján, de még nincs Savioláék mellett Messi, biztos nem volt még idő beújítaniuk.. Kiváncsi leszek majd a csodacipőjére, mert nem találtam arról sem semmit a honlapon. Amúgy meg én személy szerint sokkal jobban örültem volna, ha Nike-ban tolná, hiszen Ronaldinho is ott van. Az pedig aprón nem lett volna rossz kettejüket 1 reklámban látni..![]()

Az új cipőt (TUNIT) láttam egy képen Cissé lábán, valami olyannal hirdetik, hogy tervezd meg a saját cipődet. Ezt egyébként a Nike már régen kitalálta... Cissén egy fényes kék cipő volt, hát szerintem az F 10+ jobban néz ki. Egyébként eddig Messi Nike-ban nyomta, az utóbbi időben elég sűrűn váltogatta a típusokat.
Én annak is örülnék, ha Saviolával látnám egy reklámban. Ronaldinho akkora király, hogy mellé senki sem kell (ld. a 4 felsőléces videó).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2006.03.01. 15:32:32-kor.
- KorikaSzeged
- Barça B
A válogatott mezéről jut eszembe. Van egy argentín vb mezem. És tervezem, hogy a hátára rárakom Lionel nevét. De nem tudom, hogy milyen betűtípust használnak. Illetve még az se dőlt el, ha jól tudom, hogy megtartja-e a mezszámát, vagy megkapja a 10-est. Tudnátok nekem valami információt adni ezzel kapcsolatban? Előre is köszi.
Visca el Barça! Visca Catalunya!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Azért akad akit, igen.antiimperialista írta:Na, Messi is Adidas reklámember lett. Akkor jól láttam a múltkor, hogy a korábbi Nike helyett Adidasban nyomta. Így a következő reklámfilmben akár együtt is szerepelhet Saviolával. (Riquelme is nemrég kötött szerződést a németekkel, persze ez nem meglepő, hisz az Albiceleste szereléseit a háromcsíkosok adják.)
Bocs, ha untattalak titeket, tudom, nem sok embert érdekel ez...

Most voltam az adidas honlapján, de még nincs Savioláék mellett Messi, biztos nem volt még idő beújítaniuk.. Kiváncsi leszek majd a csodacipőjére, mert nem találtam arról sem semmit a honlapon. Amúgy meg én személy szerint sokkal jobban örültem volna, ha Nike-ban tolná, hiszen Ronaldinho is ott van. Az pedig aprón nem lett volna rossz kettejüket 1 reklámban látni..

-
- Director del Fútbol
Kösz az infót, így legalább fel tudom venni, és éjszaka majd visszanézem.Rivaldinho írta:nah akkor válaxolok saját kérdésemreRivaldinho írta:figyi, lehet láma kérdés, de közvetíti vmi Messiék meccsét ma?
off: Happy Börzédéj EuroBarcahga vki nem tudná: 20:15 sport2
-
- Director del Fútbol
Na, Messi is Adidas reklámember lett. Akkor jól láttam a múltkor, hogy a korábbi Nike helyett Adidasban nyomta. Így a következő reklámfilmben akár együtt is szerepelhet Saviolával. (Riquelme is nemrég kötött szerződést a németekkel, persze ez nem meglepő, hisz az Albiceleste szereléseit a háromcsíkosok adják.)
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
nah akkor válaxolok saját kérdésemreRivaldinho írta:figyi, lehet láma kérdés, de közvetíti vmi Messiék meccsét ma?
off: Happy Börzédéj EuroBarca

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
figyi, lehet láma kérdés, de közvetíti vmi Messiék meccsét ma?
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
ezeket sztem mindenki tudta eddig is és azt h a 19es nem a legkisebb mezszám volt, arra is volt már egy hozzászólás, miszerint JORQUERA volt a 13as, mikor MESSI idekerűltcps46 írta:Mivel mindenki egymásnak ellentmondó tényeket ír, ezért leírom, amit én tudok Messiről:
- Lionel Andrés Messinek hívják
- Messi 18 éves, nem 19 (annyi majd júniusban lesz)
- Profi szerződéssel játszó játékos mezszáma max 25-ös lehet (ezért nem maradhatott tovább 30-as)
- A 19-es nem a legkisebb szabad mezszám volt (ott volt a 13-as is)
- A bl-ben idén tutira végig (májusig) 30-as lesz, mert úgy nevezték be
- a cselzinek jövő héten legalább 2 gólt fog rúgni, de nem ő lesz a legeredményesebb, hanem akit balra láthattok
-
- Entrenador del Barça
Mivel mindenki egymásnak ellentmondó tényeket ír, ezért leírom, amit én tudok Messiről:
- Profi szerződéssel játszó játékos mezszáma max 25-ös lehet (ezért nem maradhatott tovább 30-as)
- a cselzinek jövő héten legalább 2 gólt fog rúgni, de nem ő lesz a legeredményesebb, hanem akit balra láthattok
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Mondomén, itt a helyes válaszMr. Master írta:Az ifi videoin és a válogatottban is mindenhol 18-as mezben nyomja. Csak az foglalt Gabri révén. De szerintem amint Gabri lelép, átveszi ő a 18-sat, nekem úgy tűnik, h nagyon kedveli azt a mezszámot. És a 19 gonolom azért, mert az van legközelebb a 18hoz

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
11 hozzászólással ezelőtt én is leírtam ezt és ez a helyes válasz
- Tincho
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Szeretnék helyesbíteni, Messi azért játszik 19-esben, mert ez volt a legkisebb még szabad mezszám a csapatban, nem azért mert 19 éves (mikor 18 igazából), 13-as pedig régebben Jorquera volt, de azt hiszem 1 éve váltott át a 25-sre.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Akkor jól emlékeztem, hogy Rónai hozta a szokásos baromságait... Hihetetlen, hogy mennyire felkészületlen ez az ember...Enrique írta:Elmondom mi van, mégmielőtt összekeveredtek..
Messi az év elején még ifiszerződéssel játszott, mint a B csapat egyik játékosa, a 30-as mezben. Így is nevezték a ligába és a BL-be is. Namármost', a srác azóta profi szerződést kapott, amit le is jelentettek az LFP-nél, ez pedig azzal, jár, hogy 25-ig kell neki számot adni. Így lett mostantól 19-es. A BLben viszont nem lehet utólag módosítani, így ott maradt a 30-as.
Lucsó mezét pedigmég nem érdemelte ki.Majd pár év, és TALÁN...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
Luccsonak hanyas meze volt? 

Catalonia is not Spain.
Forca Barca
Forca Barca
-
- Barça C
azert 19-es a messi mert 19 eves. de a [auto_cenzúra] chelsea ellen meg a 30-as mezében jatszott
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
a hétvégi meccsen ilyesmit mondott a kommentár.én csak azt mondtam.cps46 írta:Legjobb tudomásom szerint nincs 13-as a csapatunkbanBaRcADINHO10 írta:mert már 18-ig kivan osztva a mez, és így lett messi a 19-es
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Az ifi videoin és a válogatottban is mindenhol 18-as mezben nyomja. Csak az foglalt Gabri révén. De szerintem amint Gabri lelép, átveszi ő a 18-sat, nekem úgy tűnik, h nagyon kedveli azt a mezszámot. És a 19 gonolom azért, mert az van legközelebb a 18hoz 

------------------ pisti.blog.hu --------------------
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
na ez a helyes válasz.ezt mondta szombaton horváth feri is.Rajminho írta: meg a meccs után asszem azzal is magyarázta a rip, h amikor felkerült nagyokhoz a 30 kapta és most me bizonyította tehettségét megkapta a köv számot (19), mivel már 18ig kivannak osztva a mezszámok ...meg a rip még azt is mondta h különben is a gazdag klubok az ilyesfajta mezmizériát megengedhetik...
saját véleményem amit megosztottam a rip-rel 1ből, hogy mintha úgy hallottam volna ez a 19 kapcsolatban van az életkorával...de javícsatok ki ha rosszul tom...