Rinku írta:De kár neki, egyem a szívét, hogy BL-győztes lehetett, meg többszörös spanyol bajnok, ej ebbe a mocskos, szemét, tetű, hányadék, undormány, nulla, gerinctelen semmi FC Barcelonába, hogy a szárnyai alá vette, tovább fényezhette amúgy is nívós nevét, és átélhetett megannyi sikert vele, egy egész vitrinnyi fémet vihetett haza innen, ó jaj, irgum burgum...
Na azert kicsit nem artana visszavenni. A Barca a szarnyai ala vette? Ide johetett es megnyerettek vele X cimet? Azert alljon mar meg a menet. Ide a vilagbajnok spanyol valogatott elsoszamu golfelelosekent erkezett, akit raadasul akkorra mar evek ota uldozott a Barca. Talan meg emlekszel amikor vegul egy Ogret igazolt Pep elore, meg hogy mar elotte is Villat is akartak hozni? Ennyit arrol hogy csori Villat felkarolta a Barca.
Nem azon van itt a hangsúly, hogy ünnepelt, hanem hogy hogyan ünnepelt. Ha csak fogadja a gratulációt, lepacsizik, kicsit megrázza az öklét az AtMa drukkerek felé, egyértelmű, semmi gond nincs. De hogy úgy fut a pályán, mint ez a zseléfejű, megalomániás luzitán disznó, az nekem sehogy sem fér bele a tűréshatárba. Hogy én, én most megmutattam, én most jóóól kib*síp* ezzel a *síp* csapattal, mert a padon ültem egy ideig, de nagy Jani vagyok, most igen, jól megkaptátok, úgy kell nektek, én egy igazi belevaló srác vagyok! Hányadék, amit leművelt egész meccsen, ezt nem vártam volna, tőle nem.
Szerintem eleg nyilvanvalo, hogy ha orult a goljanak, akkor az nem a szurkoloknak szolt. Es ezt vsz a kevesbe galamblelku szurkolok is eszreveszik. A klub pedig, maradjunk annyiban pl csak tavaly is, netto egesz evben padoztatta, mikozben a delegalabbhajtok amugy elesek a labdaban Alexis, meg a vallalhatatlan teljesitmenyt konstansan hozo Pedro szetjatszotta magat. Mindezt ugy, hogy kb Villa cipojet sem kotheti be egyik sem, nyilvan csak azert mert oket kesobb karolta fel a klub? Es meg igy hogy kocsogoltek vele, is megrugta a maga par goljat, tehat azt sem lehetett egy percig se mondani, hogy o megrosszabb formaban van.
Hogy ezek utan kitor belole valami amikor par hetre miutan elhajtottak betalal a Barcanak egy dontoben, hat nem tudom mi a meglepo benne. Illetve, max azoknak meglepo akik ebben elik ki magukat, hogy van kit kutyazni. Hat most van, hajra! bah.