Boixos írta:látom, nem annyira ment át, h mit akartam kérdezni.
arra lettem volna kíváncsi, h mi alapján kellene letérdelni egy dél-amerikai edző előtt?
Senki nem térdelt le. Éppenséggel nem értem, miért kell elutasítani / miért kell jobban tartani egy sikeres dél-amerikai edzőtől (Tata), mint mondjuk egy kevésbé sikeres európai edzőtől (Luis E) vagy egy kontrafocis sikeres európai edzőtől (Hiddink). Az első hozzászólásod első felében sikerekről beszélsz.
Engem amúgy nem érdekelnek a sikerei vagy sikertelenségei senkinek: a Barca új fejezet.
Boixos írta:mitől jobb választás martino így látatlanban, mint akár enrique? próbálom keresni az okokat, h mit láttak ebben az emberben rosellék?
Nem tudjuk az okokat. Lehet például, hogy vagy a fair play elve vagy pénzügyek miatt Luis Enrique nem volt mozdítható. A mozdítható edzők közül, akik a Barca focistílusát képviselik (és akit én ismerek), pedig csak Bielsa volt jelen. Hogy miért nem őt választották? Talán azért, mert nincs szükség egy "kakas"-típusú emberre. Martino talán nem annyira zajos.
Boixos írta:akik onnan átjönnek orrba-szájba oktatnak itt mindenkit? nem igazán.
Mit számít a múlt? Mit számít, hogy más dél-amerikai edzők nem sikeresek?*
Amúgy mind a múltban, mind a jelenben vannak sikeres dél-amerikai edzők (igen, Pellegrini egyértelműen az).
* az európai edzők sikeresek?