Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ez nem volt semmi. a Zara játékosai, mint a hülyegyerekek -rohantak össze-vissza.Boixos írta: remélem, a barca is legalább akkora fesztivált fog rendezni, mint tegnap a margit.
www.lfp.es ha csak a spanyol érdekelPetI írta:Meg tudná valaki mondani, honnan lehet letölteni, hogy milyen igazolások történtek a téli piacon![]()
THX
Tudom hogy kicsit régi a téma de nem igazán értem ezt az egész színvonalas játékot sztem csak meg kellene nézni azoknak a csapatoknak a játékát amelyek a bajnokságokat vezetik mer sztem az türheteteln hogy a francia és az olasz futball színvonalasabb mint a spanyol az olasz hol színvonalas a legtöbb mérközés 0-0 vagy 1-0 ennyi nálam ez színvonal ez egy undorító taktikai játék és egyátalán nem szolgálják ki a szurkolókat persze ez szerény véleménemCooltiszo írta:Tegnap hallottátok, hogy a spanyol liga csak a 4. legerősebb besorolást kapott, a fraciák a 3-ok.
NAgyon meglepődtem, de van benne igazság, sajnos. Elég gyenge lett a bajnokság színvonala, ez a bajnokság már nem a szép foci bajnoksága, itt már úgy alátesznek az embernek mint a hentesek. A kisebb csapatok 10 emberrel védekeznek, és kontráznak, keméyn játék, nincs terület. Sokszor az olasz meccek élvezhetőbbek. Az angollal sajnos tényleg nem lehet összehasonlítani a jelenlegi ligát. Csak az az egy gond, hogy ezt az állandó faragást a brazilok meddig fogják tűrni, mert ügye olaszba sincs sok, és ha így megy tovább itt se fognak maradni, mert ez évről évre rosszabb. Nem véletlenül nem tudunk mi sem oylan látványosan focizni a bajnokságba, csak ha vmi kivételesen jó formában vagyunk, egyébként egy egy villanás dönt. Ezt vhogy meg kéne akadályozni, csakhát nemtom hogy, de így sztem nem lesz jó.
a lényeg, hogy nem nyernekfcjoc írta:ÓóóóBadi írta:hohóóóóóó
Kluivert beköszönt a Zaragozának2:2...Aimar..
ÓóóóBadi írta:hohóóóóóó
Kluivert beköszönt a Zaragozának
Jól alakul nagyon,bár elég nagy aggodalomra ad okot,hogy a Zaragoza még a Valencia otthonában is nyer...fcjoc írta:Osasuna 0 - 2 Real Betis....67'![]()
![]()
![]()
Valencia 0 - 2 Zaragoza.....67':lol:![]()
Az lenne a tutiiCharlie írta:Jól alakulreal is kapjon ki,mi meg nyerjünk,szép forduló lenne.
C.