TUDOM, hogy nincs semmi hivatalos, hogy marad, de HA ESETLEG mégis igaz lenne, akkor:
Igaz, hogy anyagilag nem éppen a legbölcsebb döntés volt (bár, ha azt nézzük, több marad idén védőre..), de szakmailag szerintem mindenképp jobb döntés, mint Reina.
A vb miatt biztos, hogy motivált lesz, az neki sem lenne jó, ráadásul profiról van szó, nem egy amatőr ifistáról a megye kettőből, hogy úgyis elmegyek, már tök mindegy mit csinálok.
Nekem sem szimpatikus a pénzéhsége, valamint a viselkedése, dühkitörései a pályán, de a teljesítményével idén semmi baj nem volt! Nem ő tehet róla, hogy nem volt idén előtte védelem. Úgy jó, hogy majdnem minden meccsen kaptunk gólt.
A potyákról meg.. Akik ezzel jönnek, mondjanak nekem egy kapus nevet, bárkit, perceken belül linkelek youtuberól olyan potyákat, hogy el sem hiszik.
Minden kapusnak van hibája, mindegyik emberből van, még a legjobbak is, mindenkinek van potyája. És VV igenis kinőtte a potyákat, a szokásosnál nem potyázik többet, csak mivel nagyítóval nézitek, és habzó szájjal várjátok, hogy hibázzon már végre, nektek ez egyfajta perverziótok, így jó hogy az övét veszitek rögtön elő.
Összegezve: nem bánom azt sem, ha marad. Mert szakmailag nem járunk vele rosszul. És itt ezt kell nézni, nem azt, hogy mekkora pénzsóvár suttyó is valójában. Amíg a klubbért kiteszi a szívét lelkét a pályán, addig nincs baj.
Hozott a vezetőség számos érdekes döntést (pl: Abi távozása rendesen lesokkolt

), de majd az idő múlásával meglátjuk, jó döntések voltak-e... Nem kell rögtön vészmadárkodni, mert itt sokan a jövőbe látnak úgy vélem. Priviben várom a lottó számokat. Négy is elég.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!