Barça Élő Közvetítések
Senki nem tud írni a meccsről ?
kezdő 11 ... stb ...
kezdő 11 ... stb ...

Azért az atletico nem rossz csapat, és most jó formában vannak...persze ez nem lenne mentség, ha teljes csapattal állunk ki..mutass egy csapatot, amely nem érzi meg 3 világsztár hiányát..a cselszi se cselszi Lampard, Terry és Crespo/Drgoba nélkül...
- Chris
- Capitá del Barça
lehet hogy a villa gyerek nem is játszik
www.sport.es

nem az a baj hogy kikaptunk, hanem hogy hogyan és kitől belefér a vereség de nem a szent aránában otthon és nem egy ilyen senki csapattól vágod
a torres gyerek hány gól rúgott a bajnokságban 7-e ebből 3-at nekünk hát akkor miről beszélsz
HA A HÉTVÉGÉN NEM NYERÜNK akkor egyértelműen hullámvölgyről beszélhetünk.
a villa gyerek már dörzsöli a tenyerét és izgatottan várja, hogy presas kezdő legyen. NA EZT NEADJA AZ ÉG

a torres gyerek hány gól rúgott a bajnokságban 7-e ebből 3-at nekünk hát akkor miről beszélsz
HA A HÉTVÉGÉN NEM NYERÜNK akkor egyértelműen hullámvölgyről beszélhetünk.
a villa gyerek már dörzsöli a tenyerét és izgatottan várja, hogy presas kezdő legyen. NA EZT NEADJA AZ ÉG
Nem tom miért csináltok ekkora drámát belőle, ha reálosok lenneénk minden harmadik héten vészmadárkodnánk? 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
aynas írta:nem kell mellédumálni ez a vereség egy szégyen volt ÉGÉS
nem fér bele egy vereség 14 nyertes meccs után?? túlságosan elkényesztettek téged a fiúk...
bezzeg a madrid, azok baromi jók mert megvertek pár kiesőjelült csapatot
ördög te fék vagy és nem vágod miért sikeres a téma
te ott hátul szarozol míg mi már rég beértünk a célba.
szóval a sevilla
a celta vigo az kiesős csapat?
a kupában jogos, hogy kiesős a téma betis, atletico na dehát 4 meccs kapott gól nélkül míg mi a szaros zamora, és a közel sem élcsapat zaragoza ellen 6-ot kaptunk
úgy, hogy ne okoskodj itt nekem me álba pattintalak
nem kell magyarázkodni sok gól kapunk hátul ez van
miért a bajnokságba a betistől és a bilbaotól nem kaptunk gólt
na látod
te ott hátul szarozol míg mi már rég beértünk a célba.
szóval a sevilla
a celta vigo az kiesős csapat?
a kupában jogos, hogy kiesős a téma betis, atletico na dehát 4 meccs kapott gól nélkül míg mi a szaros zamora, és a közel sem élcsapat zaragoza ellen 6-ot kaptunk

úgy, hogy ne okoskodj itt nekem me álba pattintalak

nem kell magyarázkodni sok gól kapunk hátul ez van
miért a bajnokságba a betistől és a bilbaotól nem kaptunk gólt

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
aynas már megint ostoba vagy... a reál az elmúlt 3-4 hétben a bajnokság kiesésre sanszos csapataival játszottak...
Nem kell azt a teljesítményt nagyra tartani, mert szarok még mindig
Nem kell azt a teljesítményt nagyra tartani, mert szarok még mindig
nem kell mellédumálni ez a vereség egy szégyen volt ÉGÉS
az ellenfél röhögött rajtunk. nézd meg a madridot nem játszik raul, roni is sérült volt az edző csinálta a rotációt
és a kupában a bilbaot és a betist kapott gól nélkül
búcsuztatták.
vágjátok
espanolnak egy négyes szóval nagyön jönnek mi meg minden [auto_cenzúra] csapat ellen beszedjük a nevetséges góljainkat.
zamora
zaragoza 2 meccsen 5
atl madrid 2 meccsen 5
utóbbi 2 pedig nem is él csapat
az ellenfél röhögött rajtunk. nézd meg a madridot nem játszik raul, roni is sérült volt az edző csinálta a rotációt
és a kupában a bilbaot és a betist kapott gól nélkül

vágjátok

espanolnak egy négyes szóval nagyön jönnek mi meg minden [auto_cenzúra] csapat ellen beszedjük a nevetséges góljainkat.
zamora
zaragoza 2 meccsen 5
atl madrid 2 meccsen 5
utóbbi 2 pedig nem is él csapat
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Aki temetia Barcát,vagy szidja,az menjen a madridistaára.oda való ez a szöveg!
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Léfe írta:Cziprusz marhaságot ir, hogy a csapatunknak ugyanmár
kik ellen jött össze a nagy sorozatunk. Mármint ugye ugyanezek ellen játszik a Real, a Valencia stb.mégis csak nekünk jött össze igy a dolog. Másrészt az olasz élcsapatok is lefáznak néha igencsak hátulállo gádáktól. Már sajnos várható volt egy kudarc. Ha vissszajönnek a legjobbjaink akkor remélem megint inkább nyeregetni fogunk. Itt vagy áradozás van, vagy temetés van. Most - legalábbis ebben az összeállitásban- nem jó sem a középpálya sem a védelem.
Bár azzal egyetértek, hogy nagy sikert, csak massziv védelemmel lehet elérni. Mindig az a játékos hiányzik aki nincs pályán. Nehéz olyanoktól jó teljesitményt várni akki havi 15 percet kapnak.
Én most is ugyanugy szeretem a Barcat mint edig persze hogy becsuszhat egy ksi hiba ezel sincs gond de én mikro nyertük a mecseket akkor is azt mondtam hogy gyenge a védelmünk!
-
- Director del Fútbol
Anticot én is nagyon bírtam, a csapat megtáltosodott vele, aztán a szezon végén mégis elküldték, teljesen érthetetlenül.FTorres9 írta:Nah igen, akkor is szeretni kell amikor gödörben van a csapat és én akkor szúrkoltam a legjobban a Barcának amikor majdnem kieső helyen voltunk és jött a megmentő Radomir Antic aki a 6. helyre feljuttatott minket és erre elküldték. Ezt sose fogom megérteni, hogy miért zavarták el??? De mind1, mostmár egy új korszak kezdődött.
Szerintem sokkal inkább a középpályával volt gond, mint a védelemmel, mennyi labdát eladtunk és ebből azonnal ugrottak Petrovék. Az pedig, hogy valaki gyorsabb a védőnknél, esetleg mindenki gyorsabb ez egy dolog, ezzel sok mindent nem lehet kezdeni, de nem kellene minden vereséget egy ember nyakába varrni, különben meg most itt a nagy lehetőség, hogy újabb szériát építsünk, amibe esetleg belefér egy Valencia, egy Real és Chelsea elleni meccs.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
-
- Entrenador del Barça
Cziprusz marhaságot ir, hogy a csapatunknak ugyanmár
kik ellen jött össze a nagy sorozatunk. Mármint ugye ugyanezek ellen játszik a Real, a Valencia stb.mégis csak nekünk jött össze igy a dolog. Másrészt az olasz élcsapatok is lefáznak néha igencsak hátulállo gádáktól. Már sajnos várható volt egy kudarc. Ha vissszajönnek a legjobbjaink akkor remélem megint inkább nyeregetni fogunk. Itt vagy áradozás van, vagy temetés van. Most - legalábbis ebben az összeállitásban- nem jó sem a középpálya sem a védelem.
Bár azzal egyetértek, hogy nagy sikert, csak massziv védelemmel lehet elérni. Mindig az a játékos hiányzik aki nincs pályán. Nehéz olyanoktól jó teljesitményt várni akki havi 15 percet kapnak.
Fecó
- laci18
- Jugador d'estrella
Én teljes mértékben Rijkardot hibáztatom. A szünetben lehozta Messit az egyetlen játékost aki jól nyomta.
Sztem V.Bommel helyett Maxi kellett volna és akkor :
Messi-Maxi-Larsson csatársor lett volna ami sztem sokkal jobb mint az ezqu-Larsson-Giuly csatársor.
Nem értem Rijkardban azt sem hogy ha neki egy játékos nem szinpatikus soha nem játszatja. inkább játszatja Ezqut mint Maxit, Oleguert mint sok mást.
Egyébként amikor a csapatnak nem megy Rijkard zavarában mindig [auto_cenzúra] cserél. Ebből látszik hogy nem nagy stratégia és ha Ronnie nem nyomná így akkor ő sem lenne itt és más edzőnk lenne.
Sztem V.Bommel helyett Maxi kellett volna és akkor :
Messi-Maxi-Larsson csatársor lett volna ami sztem sokkal jobb mint az ezqu-Larsson-Giuly csatársor.
Nem értem Rijkardban azt sem hogy ha neki egy játékos nem szinpatikus soha nem játszatja. inkább játszatja Ezqut mint Maxit, Oleguert mint sok mást.
Egyébként amikor a csapatnak nem megy Rijkard zavarában mindig [auto_cenzúra] cserél. Ebből látszik hogy nem nagy stratégia és ha Ronnie nem nyomná így akkor ő sem lenne itt és más edzőnk lenne.
Nah igen, akkor is szeretni kell amikor gödörben van a csapat és én akkor szúrkoltam a legjobban a Barcának amikor majdnem kieső helyen voltunk és jött a megmentő Radomir Antic aki a 6. helyre feljuttatott minket és erre elküldték. Ezt sose fogom megérteni, hogy miért zavarták el??? De mind1, mostmár egy új korszak kezdődött.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A hiba mindig becsúszhat! Főleg egy nyerő szériában! Az nem igazi Barça drukker, aki nem tudja elfogadni az edző, a vezetőség döntését! A csapat [auto_cenzúra] helyen van, akkor is nekik kell szurkolni! Vezetjük a bajnokságot! Kikapunk 20 bajnoki után, na bumm! Akkor mi van??? Ez játék! Benne van! Ebben a bajnokságban csak az Atlcetico vert meg bennünket! Akkor minek rinyálni???FTorres9 írta:Ti saját magatokat hazudtóljátok meg!!! Az egyik nap még azt írjátok, hogy jöhet a Real a kupába és alázunk, erre meg kiestünk és mindenki elkezdte írni, hogy húúú de jó,hogy kiestünk mert nem fáradunk el a chelsea elleni meccsreMost meg írtátok, hogy így rekord úgy rekord sorozatba nyerünk 278-szor, erre meg kikapunk és ti meg egyből írjátok,hogy nembaj mert vezetünk még 9 ponttal. Ez már szánalmas, ha igazi barca drukkerek vagytok akkor ismerjétek be a klub hibáit, nem kell pihenéssel takarózni azért mert kiestünk.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Barça B
nem az a lényeg hogy láttam-e a meccset csakhogy minden vereség után (szerencsére ez nem sűrün fordul elő)Ordog írta:krissz láttad a meccset?

Egyébként láttam a meccset és szerintem az EGÉSZ csapat sz*arul játszott!

Csak nézd már meg leci hogy kielen nyeret a barca azt a 18 mecset?:Osasuna,R.Sociedad,Gatefa,Malága, pocsék formában jatszo real,Santander, Villareal,Sevilla, Cadiez,Celta Vigo, Espanyol,Bilbao,Zamora! Nemondom en azt hogy ezek rosz csapatok meg nemakarom en lebecsülni a barca tejesítményét csak reálisan kell látni hogy ezek a csapatok nemjelentetek akkora tamadóeröt amivel emkellet volna küzdenie a Barca védelmenek ez a védelem eleg is a bajnokság megnyeréséhez de szerintem a Barcanak a BL-t kellene megnyerni és ott kérdeses hogy elég lesze!Föleg mikor jönek az idegenbe lött gólok fontosága en nagyon remelem eleg lezs na Hajra BarcaBadi írta:Cziprusz írta:Jaja nyáron csak kár hogy a Chealse nem öszel jön hanem februárba sokra megyünk majd a nyari igazolásokall most volt átigazolási idöszak most miért nemlehetett veni senkit?A probléma nemvotű vagy a vezetést is elaltata a nyereségi sorozat?
Nem olyan súlyos a helyzet...ez még mindig ugyanaz acsapat, amelyik 18meccset nyert zsinórban... nem játszott a 2 legnagyobb sztár + 1alapember... belefér!
-
- Barça B
jólvan csak nem bírom azt hogy amikor kikapunk mindenki ráfogja egy emberre a vereséget pedig ha jól tudom ez egy csapatjáték!redlions írta:Rossz hasonlat!Badi írta:ezt te se mondhatod komolyan...ilyen alapon nem szidhata senki gyepest ha minden meccs öngólt rúg, mert ő van a válogatottban...krissz88 írta: Majd ha te jobban fogsz játszani mint ő és a Barçában játszol akkor mondhatod Oleguerre hogy sz*rt sem ér addig pedig hagyd már őt békénMi nem biztos, hogy képesek lennénk öngót lőni!
Ti saját magatokat hazudtóljátok meg!!! Az egyik nap még azt írjátok, hogy jöhet a Real a kupába és alázunk, erre meg kiestünk és mindenki elkezdte írni, hogy húúú de jó,hogy kiestünk mert nem fáradunk el a chelsea elleni meccsre
Most meg írtátok, hogy így rekord úgy rekord sorozatba nyerünk 278-szor, erre meg kikapunk és ti meg egyből írjátok,hogy nembaj mert vezetünk még 9 ponttal. Ez már szánalmas, ha igazi barca drukkerek vagytok akkor ismerjétek be a klub hibáit, nem kell pihenéssel takarózni azért mert kiestünk.

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Rossz hasonlat!Badi írta:ezt te se mondhatod komolyan...ilyen alapon nem szidhata senki gyepest ha minden meccs öngólt rúg, mert ő van a válogatottban...krissz88 írta: Majd ha te jobban fogsz játszani mint ő és a Barçában játszol akkor mondhatod Oleguerre hogy sz*rt sem ér addig pedig hagyd már őt békén

By red