Eric Abidal
Röhögve tenném kedden a kezdőbe Tito helyében, és még a saját vállamat is megveregetném, h milyen jó döntést hoztam. Ha esetleg elfárad, jöhet a csere.
De előtte hétfőn még szerződést is hosszabítanék vele. Eszméletlen jó középhátvéd, ezen kívül teljesen egészséges, múltkor nyilatkozta a doki, h 2-3 évet nyugodtan játszhat. És miért ne tenné?!
De előtte hétfőn még szerződést is hosszabítanék vele. Eszméletlen jó középhátvéd, ezen kívül teljesen egészséges, múltkor nyilatkozta a doki, h 2-3 évet nyugodtan játszhat. És miért ne tenné?!
Persze, de ez nem sokat szépít azon a tényen, h beragad. Lehet h Valdes azért nem lenne jó csatárnak, mert kapus, de attól még nem lenne jó csatárnak.MichaaBee írta: szerk.: azért még Adrianót is megvédeném, egyáltalán nem középhátvédnek lett kitalálva, így nem meglepő, ha alkalmasint beragad lesre állításnál középen.
Szóval kettejük közül egyértelműen Abidal a jobb opció nálam.
(De tökmind1, mert úgyis Bartra fog kezdeni

-
- Az Év fórumozója 2013
Ahogy mondod, zseniális volt, amit művelt tegnap a pályán. Ennyi kihagyás után először a kezdőben - erre lehoz egy majdhogynem tökéletes meccset. Elképesztő.S.Agüero írta:https://www.youtube.com/watch?v=cIlKi_H42MI
https://www.youtube.com/watch?v=u0vq6oRHxDQ
Öröm nézni.
Még egy vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=hcestizGByI
Igazából azt nem értem,hogy a tegnapi mérkőzésén mit kell magyarázni??? Nekem aztán teljesen mind1 ki volt az ellenfél,mivel semelyik védőnktől,senki ellen nem láttam olyan megoldásokat idén, amilyeneket Abi mutatott be tegnap,innentől kezdve engem az sem érdekel ha a Nyírbátorral játszottunk,akkor is megsüvegelendő az amit a francia nyújtott,ja,és félve teszem hozzá ha ezt a legnagyobb rivállisunk franciája csinálja akkor már mindenki habzó szájjal aranylabdát követelne neki
(értsd. a költői túlzást,bár biztos vagyok benne,hogy mindenki csak erre a mondatomra fog reflektálni!)
Az előzmények,a betegsége ismeretében pedig pláne csillagos ötös a tegnapi napja !
SZÉP VOLT ABIDAL

Az előzmények,a betegsége ismeretében pedig pláne csillagos ötös a tegnapi napja !
SZÉP VOLT ABIDAL
Helyezkedéseivel,rutinjával akkor is többet ér mint Bartra!
Pique mellé is kell egy rutinosabb védő, láthattuk mit csinál együtt a Pique-Bartra tengely életveszélyes hátul,összefutnak rosszul helyezkednek nem szabad Bartrat a kezdőbe egy ilyen súlyú meccsen!
Pique mellé is kell egy rutinosabb védő, láthattuk mit csinál együtt a Pique-Bartra tengely életveszélyes hátul,összefutnak rosszul helyezkednek nem szabad Bartrat a kezdőbe egy ilyen súlyú meccsen!
Azért Adriano-tól jóval távolabb áll a középső védő feladatkör, mint Abidaltól és jóval kevesebb tapasztalattal is rendelkezik ezen a poszton.
Az pedig egy dolog, hogy a harmatgyenge Levante játékosaival könnyen elbírt, de azért a keddi mérkőzés egy más kategória lesz. Egy Robben-nel vagy Ribery-vel szemben nem olyan biztos, hogy ilyen elegánsan tudna esernyőzgetni. A meccs tempója is más lesz, a mai ellenfélhez képest szélvész csatárok lesznek a pályán kedden. Akármekkora tanár volt NÁLUNK (idősebb korára) pl. Thuram is, a komolyabb csapatok támadói azt csináltak vele az estek döntő többségében amit akartak. Elég a 0-2-es 2006-os madridi classico-ra visszagondolni vagy annak a meccsnek a tavaszi 3-3-as "visszavágójára". Thuram "papa" lassúsága benne volt ám vastagon a 2 meccsen bekapott 5 gólban. És nem ez a két meccs volt az egyedüli.
Az pedig egy dolog, hogy a harmatgyenge Levante játékosaival könnyen elbírt, de azért a keddi mérkőzés egy más kategória lesz. Egy Robben-nel vagy Ribery-vel szemben nem olyan biztos, hogy ilyen elegánsan tudna esernyőzgetni. A meccs tempója is más lesz, a mai ellenfélhez képest szélvész csatárok lesznek a pályán kedden. Akármekkora tanár volt NÁLUNK (idősebb korára) pl. Thuram is, a komolyabb csapatok támadói azt csináltak vele az estek döntő többségében amit akartak. Elég a 0-2-es 2006-os madridi classico-ra visszagondolni vagy annak a meccsnek a tavaszi 3-3-as "visszavágójára". Thuram "papa" lassúsága benne volt ám vastagon a 2 meccsen bekapott 5 gólban. És nem ez a két meccs volt az egyedüli.
mármint az az adriano, aki kisárgázta magát és eltiltott?MichaaBee írta:Adná a jó Isten, hogy Bartra kezdjen, de szerintem senkinek ne legyenek illúziói, úgyis Adrianót láthatjuk majd kedden Piqué mellett.sjd írta:(De tökmind1, mert úgyis Bartra fog kezdeni)

Adná a jó Isten, hogy Bartra kezdjen, de szerintem senkinek ne legyenek illúziói, úgyis Adrianót láthatjuk majd kedden Piqué mellett.sjd írta:(De tökmind1, mert úgyis Bartra fog kezdeni)
Abidal lenne a legjobb a Bayern ellen, 15 percig. Mert egy olyan hajtós meccsen szerintem annál sokkal többet tényleg nem bírna, ezért nem is kell kezdenie. De azokat a véleményeket sose értettem, akik a visszatérése után is annyit írtak, hogy ennyi volt neki, ő már sose játszhat magas szinten. Miért ne? Csak mondjuk jövőre, miután megint visszaépíti az erőnlétét, izomzatát.
szerk.: azért még Adrianót is megvédeném, egyáltalán nem középhátvédnek lett kitalálva, így nem meglepő, ha alkalmasint beragad lesre állításnál középen. A gyorsasága miatt kellhet a Bayern ellen, én inkább azért szavaznék Bartrára, mert egyrészt látszik a gyereken, hogy van benne kakaó és megoldaná, másrészt az ilyen meccsek tapasztalatával lehet belőle később katalán-Hummels.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Andris
- Adminisztrátor
Az egyik tény, hogy nem egy játékot teljesen mellőző Levantéhoz mérjük a védőink teljesítményét, egy másik pedig, hogy fizikailag kibírt egy teljes bajnokit, még ha kisebb intenzitású volt is. A harmadik pedig, hogy amikor mégis (felteszem tévedésből vagy szimpla taktikai fegyelmezetlenségből) átlépte egy Levante játékos a félpályát, Abidal elővette azt a fajta eleganciát amit soha egy védőnktől se láttunk rajta kívül, az elmúlt 15 évben biztos nem. Talán még Marqueztől sem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
körülbelül egy hete még azt nyilatkozta, hogy nincs kész egy teljes kilencven percre, mert eddig ami a legtöbb volt, az a barca b-vel egy gyenge tempójú barátságos meccsen hatvan perc volt. szóval ez a teljes meccs hatalmas teljesítményt tőle. ettől függetlenül nagy intenzitású meccs szerintem se való még neki, nála sokkal jobb erőben lévő játékosaink is megvoltak halva egy psg ellen, akkor a bayern csúcsformában lévő támadói ellen talán kevés lenne.
Hát igen, Adrianoról konkrétan egy gólt kaptunk ma, és csak a sporinak köszönhetjük, h ez nem így lett végül. Nekem a legvadabb reményeimet is túlszárnyalta, h egyáltalán ilyen csapatok ellen teljesíteni tudott, de ezek után én tényleg nem zárom ki, h a Bayern ellen is menne ez. (De tökmind1, mert úgyis Bartra fog kezdeni)S.Agüero írta:Akkor Adriano miért nem tűnt ki a védelemből? Alig lehetett néha hallani a nevét.connor írta:Nem akarok "ünneprontó" lenni, de Abi mai teljesítményéhez vastagon hozzátartozik, hogy szinte próbára sem tették a Levante csatárai.
Persze, kellene az ilyen meccsek, hogy visszaszokjon és hasznos tagja legyen a csapatnak, de azért az elég erős, hogy a Bayern ellen beférne.
Attól még necces szitukban nagyon higgadt,és elegáns maradt,az az esernyő csel utolsó emberként itt a végén,az olyan volt,hogy akárki más csinálja akkor is kalaplengetés,azonkívül is rengeteg szép megoldása volt,a labdakihozataloknál magabiztos volt,védő létére nagyon butította a jó népet,elnézegetném komolyabb meccseken is !connor írta:Nem akarok "ünneprontó" lenni, de Abi mai teljesítményéhez vastagon hozzátartozik, hogy szinte próbára sem tették a Levante csatárai.
Persze, kellene az ilyen meccsek, hogy visszaszokjon és hasznos tagja legyen a csapatnak, de azért az elég erős, hogy a Bayern ellen beférne.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Akkor Adriano miért nem tűnt ki a védelemből? Alig lehetett néha hallani a nevét.connor írta:Nem akarok "ünneprontó" lenni, de Abi mai teljesítményéhez vastagon hozzátartozik, hogy szinte próbára sem tették a Levante csatárai.
Nem akarok "ünneprontó" lenni, de Abi mai teljesítményéhez vastagon hozzátartozik, hogy szinte próbára sem tették a Levante csatárai.
engem meg is lepett, de tény: ugyanaz az elegancia, talán egy rossz passz és kétszer mentek el mellette de Montolyán simán túltett. az persze tény, hogy nem volt itt klasszis csatár, nem volt nagy nyomás, szóval visszatéréshez tökéletes, és meg is oldotta.kristop írta:akkor úgy érzem megkaphatja azt a 1+1 éves szerződéshosszabbítást. szinte ugyanúgy tért vissza, ahogy elment. könnyen, elegánsan megoldott helyzetek, stabil védőmunka. jövőre is szükségünk lehet rá ilyen esetekben, amikor mindenki kiesik vagy pihentetni kell. nagy volt.
akkor úgy érzem megkaphatja azt a 1+1 éves szerződéshosszabbítást. szinte ugyanúgy tért vissza, ahogy elment. könnyen, elegánsan megoldott helyzetek, stabil védőmunka. jövőre is szükségünk lehet rá ilyen esetekben, amikor mindenki kiesik vagy pihentetni kell. nagy volt.
A tanár úr visszatért és oktatott. Elképesztő az a higgadt elegancia, amivel megoldja a játékhelyzeteket.
-
- Entrenador del Barça
Igen, kb az ő betegsége óta olyan a védelem amilyen(persze nem csak emiatt).Bár itt a forumon mindig is közutálat tárgya volt, viszont én imádtam azt az eleganciát amivel ő lehozta a meccseket.bőven megérdemli a szerződéshosszabbítást...mondjuk dos Santos helyett, aki kb évek óta csak plusz ember...én várom vissza, akár a kezdőbe is.bár én nem értek az orvostudományhoz, de azt nehezen hiszem el, ha akármi következménye is lehetne annak, hogy ő újra sportol, akkor megkockáztatná azt, hogy visszatérjen.és ha vissza tud térni arra a szintre (és miért ne?)amin volt hát én várom vissza.bár elég nehéz ügy ez.mypeter írta:Én meg képmutatásnak tartanám az egész eddigi szerződéshosszabbítást, ha nem kapna esélyt. Az elmúlt 30 évben nem láttam nála elegánsabb és jobb balhátvédet a Barcában, középen is kb. Puyol szintű, ráadásul nincs megoldva Jordi Alba helyettesítése igazán. Montoya nem jó baloldalt Adriano sérülékeny és gyengébb ezen a poszton lényegesen, mint Abidal. A keretszűkítés pedig ne a védelem rovására menjen, amikor azt látjuk, hogy szinte sosem tudunk ugyanazzal a védelemmel felállni. Ha Abidal teljesen felépült, és tudja hozni korábbi tudásának 90-95%-át, vétek lenne kirakni a csapatból.
Szerk:
És még annyit, ha ő nem lett volna beteg fel sem merül Jordi homokosvagyokszimulálok Alba leigazolása.Attól, hogy a játékában nem igazán van kivetnivaló(bár semmi extra) nagyon nehezen viselem a fetrengéseit.
Forca Barca
Én meg képmutatásnak tartanám az egész eddigi szerződéshosszabbítást, ha nem kapna esélyt. Az elmúlt 30 évben nem láttam nála elegánsabb és jobb balhátvédet a Barcában, középen is kb. Puyol szintű, ráadásul nincs megoldva Jordi Alba helyettesítése igazán. Montoya nem jó baloldalt Adriano sérülékeny és gyengébb ezen a poszton lényegesen, mint Abidal. A keretszűkítés pedig ne a védelem rovására menjen, amikor azt látjuk, hogy szinte sosem tudunk ugyanazzal a védelemmel felállni. Ha Abidal teljesen felépült, és tudja hozni korábbi tudásának 90-95%-át, vétek lenne kirakni a csapatból.
sörvirsli írta:Én nagyon bírom Abidalt és óriási tisztelet és megbecsülés jár neki de ha a realitást nézzük akkor már nem fér be a jövő Barcájába,pláne úgy nem,hogy igen erős keretszűkítésre van kilátás!
Remélem kap valami vezető feladatot a klubnál,de előtte még Angliában idén magasba emeli a BL trófeát!
MQuC írta:Én cska azt nem értem, hogy irja, hogy a már emlitett keretszűkítés miatt... Itt Eurobarcán nem volt ilyen cikk tudtommal, én pedig ennek az oldalnak hiszek, ennek a híreit olvasom.
A mai nappal már itt is olvashatod, amit belinkeltem neked napokkal ezelőtt.
Mivel te csak az Eurobarcának hiszel, úgy azt gondolom kezd hitelessé válni a hír számodra is. Sajnos!

- sörvirsli
- Capitá del Barça
Én nagyon bírom Abidalt és óriási tisztelet és megbecsülés jár neki de ha a realitást nézzük akkor már nem fér be a jövő Barcájába,pláne úgy nem,hogy igen erős keretszűkítésre van kilátás!
Remélem kap valami vezető feladatot a klubnál,de előtte még Angliában idén magasba emeli a BL trófeát!
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nagyon remélem, hogy szerződést hosszabbítanak vele. Legalább még a jövő évet játssza le nálunk. Ha nem is fog olyan teljesítményt nyújtani, mint régen, azért még segítségünkre lehet.
Másrészt meg annyi mindent adott Ő a klubnak és adott a klub Neki, hogy nem tudom elképzelni, hogy a nyáron egy másik csapatnál kössön ki.
Másrészt meg annyi mindent adott Ő a klubnak és adott a klub Neki, hogy nem tudom elképzelni, hogy a nyáron egy másik csapatnál kössön ki.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***