David Villa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2013.05.11. 17:20:54

Nagyon nem örülök a távozásának (már biztosnak érzem hogy elmegy)
de nincs mit tenni! Szívem szerint innen vonulna vissza mert kedvenc játékosom ,de a távozás neki és a csapatnak is jó lesz.JKell a hely Neymarnak illetve most láthatunk érte utoljára komolyabb összeget. Remélem az Atmába igazol. Anglia nem feküdne neki szerintem.
Bárhová is megy :"illa illa illa, Villa maravilla" :)
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.05.11. 17:14:27

Ahogy várható volt, távozni fog a nyáron, ez most már biztosnak tűnik. Mert akár mennyire is nem hozta ki magából a legjobbat nálunk, attól még mindig ott van a legjobb támadók között, így kérője lesz bőven.

Mindkét fél jó jár, mi idén még kaphatunk érte egy viszonylag elfogadható összeget, ő pedig mivel még szerintem 2-3 jó év simán van benne, stabilan játszhat máshol.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Firefox
Capitá del Barça

2013.05.06. 14:45:25

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.05.06. 08:51:11

Megváltás volt tegnap, hogy Tito lecserélte :D Az a vicces, hogy ha az öt helyzetéből nem egyet rúg be, hanem mondjuk négyet, akkor most itt éltetnénk, és követelnénk, hogy maradjon. Mindezek ellenére most már én is úgy látom, hogy ennek így nem sok értelme van... Helyzetbe kerülni ritkán tud, és ha sikerül is, akkor se valószínű, hogy berúgja. És az, hogy havonta van egy jó meccse, kevés. Sajnos mostanság a góllövéssel is akadnak problémák a csapat háza táján, nincs idő arra, hogy a kedvetlen csatárokat pátyolgassák, és próbálják megtalálni azt a posztot, ahonnan indulva 5 méterről a kapuba tudják rúgni a labdát. Én mindig is bírtam Villát, de a legjobbat azzal tenné magának is és a csapatnak is, ha lelépne. Benne lehet még 2-3 jó év, de itt nem megy neki úgy, ahogy szeretnénk.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.05.05. 23:17:41

Gareth Tello írta:
Amúgy vicces, hogy egy JÓ (!) Alves-beadásból született a gól.

Már-már szürreális találat. Alves jó beadása és Villa jó befejezése :lol:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.05. 22:54:34

miihii írta:Ha ezen múlt volna, gólkirály lenne a szezonban :mrgreen: Vagy max Pedro után a 2. :lol:
Dehogyis, tuti Tito nyerne. :mrgreen:

Amúgy vicces, hogy egy JÓ (!) Alves-beadásból született a gól.
Itt az új taktika, megvesszük Falcaót, és Alves beívelget neki. :lol:
miihii
KHAL

2013.05.05. 22:38:53

evikem97 írta:szidni kell és betalál.. :lol:
Ha ezen múlt volna, gólkirály lenne a szezonban :mrgreen: Vagy max Pedro után a 2. :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
evikem97
Jugador del Barça

2013.05.05. 22:16:02

szidni kell és betalál.. :lol:
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.05. 22:14:27

Félve jegyzem meg,hogy gondolom Messi hibája,hogy a világ és európa bajnok támadónk 3m-ről nem képes kaput találni:) A gólja szép volt
Nem Ede72
Jugador del Barça

2013.05.05. 22:00:49

Pick írta:
B. Tamás írta:Lehet, hogy sokan meglepődnek majd, de nekem nagyon tetszik a játéka, a hozzáállása. Igazi Larsson lett belőle. Zseniális.

A Milan ellen egy nagy helyzet, egy gól, most pedig egy veszélyesebb szituáció, egy gólpassz. Egyszerűen ezek teremtik meg a különbséget, ezért is fontos, hogy Messi mellett a támadósor többi tagja is a helyén legyen.

Villa egyébként azért is nyűgöz le, mert ő azért világ- és Európa-bajnok csatár, és ennek tudatában vállalta előbb fel azt, hogy a baloldalra szorul Messi miatt. Most pedig már azt vállalja fel, hogy a játék a legtöbbször nem rá jön ki, hanem neki kell megteremteni a lehetőséget több esetben is. Szerénység és alázat. Ennyi siker után is megvan benne, ez szenzációs.
Teljesen egyetértek. Szerintem is nagyon fontos tagja a csapatnak, ráadásul góljaival meccseket dönthet el. Remélem nem megy el a nyáron!

soha többet nem szeretném látni a csapatban..azt hittem, hogy Bojannál mélyebbre senki nem tud süllyedni helyzetkihasználásban...tévedtem...
Pick
Barça C

2013.04.12. 22:05:17

B. Tamás írta:Lehet, hogy sokan meglepődnek majd, de nekem nagyon tetszik a játéka, a hozzáállása. Igazi Larsson lett belőle. Zseniális.

A Milan ellen egy nagy helyzet, egy gól, most pedig egy veszélyesebb szituáció, egy gólpassz. Egyszerűen ezek teremtik meg a különbséget, ezért is fontos, hogy Messi mellett a támadósor többi tagja is a helyén legyen.

Villa egyébként azért is nyűgöz le, mert ő azért világ- és Európa-bajnok csatár, és ennek tudatában vállalta előbb fel azt, hogy a baloldalra szorul Messi miatt. Most pedig már azt vállalja fel, hogy a játék a legtöbbször nem rá jön ki, hanem neki kell megteremteni a lehetőséget több esetben is. Szerénység és alázat. Ennyi siker után is megvan benne, ez szenzációs.
Teljesen egyetértek. Szerintem is nagyon fontos tagja a csapatnak, ráadásul góljaival meccseket dönthet el. Remélem nem megy el a nyáron!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2013.04.11. 14:39:06

Lehet, hogy sokan meglepődnek majd, de nekem nagyon tetszik a játéka, a hozzáállása. Igazi Larsson lett belőle. Zseniális.

.
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.03.25. 18:48:40

Villa olyan típusú játékos, aki a kezdőcsapatba való. A tulajdonságai megvannak hozzá, hogy egy csapatban húzóember legyen, de itt csak epizodista. Anno csatárnak lett véve Ibrahimovics helyett, de végül a balszélen találta magát. Többször is kihangsúlyozta, hogy ő csatár, de természetesen ott játszik, ahova az edző teszi. Mind Guardiola, mind Tito (és Roura) a baloldalra tették/teszik. Onnan nem olyan gólerős, mint középről, a sebessége sincs meg, mint egy igazi szélsőnek, ennek ellenére megfelelő teljesítményt nyújtott. Azonban nem mindig hozta azt, amiért ki lett fizetve ha jól emlékszem 40 millió euró. Szerintem hagyni kéne, hogy lelépjen, még mindig el lehetne kérni a felét egy másik csapattól. Hagyni kell játszani, nem lesz már fiatalabb, kell a meccsritmus neki, hogy ha tényleg még valószínű utolsó világversenyére össze akarja magát kapni, akkor legyen csapata hozzá.
Kép
Kép
Kép
Renka
Barça B

2013.03.25. 17:20:33

Én baromira nem örülnék, ha Villa távozna. Annak meg pláne nem, ha Agüero jönne a helyére. Sem a technikai képzettsége, sem az összjátékban való közreműködése nem győzött meg ezidáig...
MatyiG
Adminisztrátor

2013.03.25. 16:32:04

Vakmacska írta:most olvasom, hogy nem Neymar a kiszemelt, hanem Agüero, akiért 40 millát kérnek. És ezért nem csak Villát adnák el, hanem más játékosokat is.
Nem ér annyit Agüero,
Annyit nem ér, hogy elmenjen miatta egy csomó ember, viszont 40-et amúgy simán megér. Agüero-Messi-Alexis tökéletes lenne.
Egyébként meg bárki jön, 1 támadó tuti megy. Ha jönne, de nem menne azért az sok lenne. Messi, Villa, Pedro, Alexis, Tello + igazolt.
Bár ha azt nézzük, Tello eladásával már nem is lenne olyan sok. 5 támadó kell azért 3 posztra.
Villa[Neymar/Agüero] - Messi - Alexis/Pedro
Lehet így elsőre soknak tűnik, de azért lesznek sérülések, formahanyatlások, stb...
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.25. 15:57:36

most olvasom, hogy nem Neymar a kiszemelt, hanem Agüero, akiért 40 millát kérnek. És ezért nem csak Villát adnák el, hanem más játékosokat is.
Nem ér annyit Agüero,
Alcantara
Director del Fútbol

2013.03.21. 16:55:55

Villa távozása óriási veszteség lenne. Az a rutin, ami benne van nagyon jól jönne olyan meccseken, amikor nüanszok döntenek.

A többi támadó? Pedro nyilván "érinthetetlen" egyébként is vannak jelentős érdemei (nem ebben a szezonban), bár ebből nem lehet megélni.

Tello remek cserejátékos, második félidőben lehet az ő kezdősebességét kamatoztatni, amikor az ellenfél védelme kezd felőrlődni.

AS hihetetlen alázatosan játszik, gyors, robbanékony, vannak benne lehetőségek a csapatjáték szempontjából bőven.

Messi nem lehet téma!

Utoljára akkor Neymar! Amennyiben prioritás a megszerzése, akkor egyértelmű, hogy helye van a csapatban. Különben mi a fenének kellene akkora összeget fizetni érte.

Nem irigylem a klubvezetést, nem lesz egyszerű döntést hozni, mert valakinek biztos mennie kell. Az biztos, hogy nagyon fogom sajnálni, bárki lesz az a fent említettek közül. :cry:
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.03.21. 16:04:41

Villának voltak még jó periódusai a mostanin kívül is, ha nem is tartósan, de 1-2 meccsig biztosan. De láthattuk, hogy ez nem volt elég ahhoz, hogy megragadjon a kezdőben és képességeihez mérten több lehetőséget kapjon.
Egyelőre talány, hogy kik fognak érkezni vagy távozni a nyáron, de azt nem hinném, hogy Villa jövőre alapember lenne. Már pedig ő ezt szeretné, ami teljesen érthető, de itt nem fogja megkapni ez szinte biztos. Úgyhogy valószínűleg távozni fog és lehet, hogy ezzel jobban is jár majd.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Chino
Llegenda del Barça

2013.03.21. 15:03:30

Az az igazság, hogy úgy látom Neymar érkezése mostmár nem elsősorban szakmai szempont. ha pedig a brazil érkezik Villa kezdőtagsága nemhogy nem garantált, hanem a 0-hoz közelít. A megoldás talán egy Neymar-Villa-Messi támadósor lehetne, vagy Messit egy kicsit hátravonni középen, de nem tudni ez hogy működne hosszútávon. Ráadásul nem hiszem hogy Villa kedvéért ezt bevállalnák.
Az igazság az, hogy valahol mindkét félnek igaza van. Az tiszta sor, hogy Villa nem akar kiegészítő ember, stabil csere, és valljuk be túl jó játékos is ehhez, de azért ő se fiatal már, nem tudni hány szezon van még benne magas szinten. És akkor ott van még Alexis, Pedro, sőt Tello is. Az pedig VALÓSZÍNŰ, hogy Neymarral veszélyesebb lenne a támadószekció, ha a brazil beilleszkedik.
Ha reálisan nézzük Pedro a leggyengébb láncszem itt és sportszakmailag nézve inkább tőle kellene megszabadulni, mint Alexis-től, de ezt sosem fogják bevállalni, ezzel Resellék a nyakukba tennék a hurkot. Ezzel Villának is több lehetősége lenne.
Dehát lehet itt spekulálni a vezetőség fog dönteni.
Forca Barca!!!!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.21. 11:31:48

Azért azt ne felejtsük el, hogy ő majd egy évet kihagyott a lábtörése miatt.
Ősszel volt nyilatkozata, hogy néha még fáj neki a lába.
Vissza kell rázódnia a régi kerékvágásba. Úgy tűnik, hogy neki könnyebben megy, mint Pedronak.
Egyébként szerintem Pedro sem rossz játékos. Sokan mondják, hogy rossz formában van, elfelejtett gólokat lőni, stb. Érdekes, hogy a válogatottban meg simán helyzetbe kerül lövi a gólokat.
Aki csatárszinten kilóg itt az inkább AS. De ő meg... hát nem tudom...
helyzetek garmadáját hagyja ki rendszeresen. Hogy miért.....

Igen, Villa előbb- utóbb- remélem utóbb- a padra fog végleg szorulni.
De amíg van benne potenciál addig igenis legyen ott.
Tello meg... hát úgy elég nehéz jó teljesítményt nyújtani, hogy csak a padot koptatja. Még rutint is hogy fog így szerezni.
Én attól félek, hogy megint az lesz, mint Fabreval. Ott is nagy csinnadratta volt, h visszajött, és meg lehet nézni, h mit nyújt.
És inkább eladták Cuencát, aki igenis jól teljesített, csak hogy Fabre beférjen a csapatba.
mess2009
Director del Fútbol

2013.03.21. 08:17:06

csak a jelzőkkel kellene egy kissé óvatosabban bánni...... Villa játéka messze volt a fantasztikustól, azt nyújtotta amit egy olyan poszton minimum!! nyújtani kell. elemezzük kissé a legutóbbi gólját: 1./ kellett hozzá egy jó passz, 2./ egy durva védő hiba, 3./ jó csatár teljesítmény( helyezkedés, leszedni, belőni) nos ez volt Villa és ebben a lövés maga klasszis a többi alap. a baj csak az, hogy egy ilyen hármas konstelláció összesen egy volt, de olyan amikor a 3.-fázisban hoznia kellett volna magát bizony volt több is - de nem hozta.
én (is) leírtam már, hogy amíg a góllövésben nem mutat többet csak bitorol egy posztot, nos ez most változni látszik és így más lenne a leányzó fekvése, gondolom erre utal a cikk is vele kapcsolatban.
Neymar pedig szerintem nem Villa függő, neki Messivel kell majd együtt dolgozni míg Villának -illene- mindkettővel.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.03.21. 00:46:00

Én nem szeretném ha elmenne. Ha jön Neymar, akkor is játszatnám a kezdőben. Mégpedig egy ilyen felálással:
Neymar--Villa--Messi
Csak erre nagyon kevés az esély. Messi biztos nem fog hajlandó jobbszélen játszani, pedig szerintem ott is tudná hozni ezt a szintet. Villa igaz hogy öregszik, de középen nincs annyira szükség pl a gyorsaságra.
Neymar meg a balszélen el lenne, az biztos.
Csak mint mondtam, erre kb annyi az esély, mint hogy Puyol kopaszra nyíratkozzon. :)
Kép

Titi - The Legend!
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.03.20. 23:24:54

bennike123 írta:sztem tello egyaltalan nem kene elkuldeni mert nagyon gyors es meglehetosen gol veszelyes amellett meg csak 21 eves es mikor cserekent bejon egybol szint visz a jatekba tehat sztem pedro kene eladni, villa maradjon es tello meg sanchez maradjon majd eldol kia jobb...
En is pont igy gondolom. Egy szep kis szurke szint visz a jatekba. Nagyobb csapat ellen megkozeliti a 0-t.

Remelem azert , hogy Villa marad es jon Neymar -> Iniesta nem jatszik szelen :D
bennike123
Jugador del Barça

2013.03.20. 22:05:16

sztem tello egyaltalan nem kene elkuldeni mert nagyon gyors es meglehetosen gol veszelyes amellett meg csak 21 eves es mikor cserekent bejon egybol szint visz a jatekba tehat sztem pedro kene eladni, villa maradjon es tello meg sanchez maradjon majd eldol kia jobb...
connor
Jugador d'estrella

2013.03.20. 21:39:27

Vakmacska írta: Van egyáltalán hely ebben a csapatban Neymarnak?
Szerintem semmi szükségünk rá.
Csak azért akarják idehozni, hogy nehogy máshol csináljon karriert, pl a Realnál.
Neymarnak egyértelműen lenne helye. Villa a következő szezonban (idén) 32 éves lesz. Egyébként sem olyan szélvészgyors játékos, de idővel lassabb lesz, a reflexei is kopni fognak (kiugrásoknál nem utolsó szempont). Emellett viszont egy tapasztalt, gólérzékeny támadó, aki nem mellesleg a spanyol válogatott élő legendája, jól ismeri a csapatunk többi spanyol tagját. Valamit azért tudhat. A távozása csakis tőle függ majd. Ha el tudja fogadni ,hogy idővel kiszorul majd a kezdőből és az un. Larsson-szerepkörbe kerül, akkor maradni fog. Ha nem, akkor nyilván mennie kell majd.
Egyébként nem értem (a csapatnál dolgozókat sem), hogy miért őt küldenénk el, ha a brazil srác idejönne. Jelenleg Messi mögött Villa a legjobb (egyetlen "értelmes") támadónk. Előbb "küldeném" el Sánchez-t vagy Tello-t, de az utóbbi időben mutatott formája alapján Pedro-t is.
Egyre inkább úgy látom - nyilván csak a hírek alapján-, hogy Tito és a vezetőség úgy számolnak, hogy ha Villa képes lesz az új szerepét elfogadni, akkor Sánchez megy (Juve/Inter), ha nem képes akkor nyilván ő.
Lezárt