Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.15. 16:10:28

Pont ezért gondolom, hogy csak berezeltette a vezetőséget, hogy tolják csak fel a fizetését. Bár ehhez meg elég nyakatekert modot választottak.

Ha pedig tényleg váltani akar, akkor azt ugy tudom elképzelni, hogy Németország vagy kelet :D
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2013.04.15. 15:52:30

Hát az biztos, hogy a futball társadalom nem bolydult fel a hír hallatán miszerint VV megszerezhető lenne :D Gondolom nem sok elnök, tulaj és edző fantáziáját mozgatta meg ez a hír.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.04.15. 15:37:56

Wenger papa mostanában jegeli Szczesnyt.Remélem megunja ezt a lengyel,és át teszi a székhelyét Londonból Barcelonába. :D
Én egy Valdes---->Szczesny cserében benne lennék.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.15. 15:37:04

Valdés kérőiről nem igazán hallani semmi komolyabbat.
mivel 2-3 olajmilliárdos klubon kívül sehol nem kapna annyi fizetést, mint itt, sőt, szerintem nagyon kevés hely van, ahol csak megközelítőleg annyit kapna, így nem csodálom, hogy nem repkednek a csapatnevek.
valahova kevés, ahova meg beférne a kezdőbe, ott meg nem hiszem, hogy fizetnének neki eleget.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.15. 14:51:38

Deus írta:Skacok, van valami fejlemény a Valdes ügyben, vagy valami hír? Hogy mégis marad -e vagy elmegy (--> hova?) ?

Illetve, nagy valószínűséggel ki jön a helyére?

Mert a legutolsó hír róla, hogy Tito adott 10 millliós éves fizu ajánlatot Valdesnek, azóta semmi hír. Remélem vicc volt az a 10 milliós fizu.
Egyelőre úgy néz ki, továbbra is tartja magát ahhoz, hogy távozni akar, de én továbbra is azt mondom nem biztos, hogy le van ez már futva.

Az meg, hogy hova távozna kb. ugyanolyan nagy kérdés, mint hogy ki érkezne a helyére. Annyi a különbség, hogy utóbbi esetében repkednek a nevek ötösével, míg Valdés kérőiről nem igazán hallani semmi komolyabbat.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Deus
Boixos Nois

2013.04.15. 10:07:21

Skacok, van valami fejlemény a Valdes ügyben, vagy valami hír? Hogy mégis marad -e vagy elmegy (--> hova?) ?

Illetve, nagy valószínűséggel ki jön a helyére?

Mert a legutolsó hír róla, hogy Tito adott 10 millliós éves fizu ajánlatot Valdesnek, azóta semmi hír. Remélem vicc volt az a 10 milliós fizu.
KépKép
miihii
KHAL

2013.04.12. 20:25:02

sjd írta:
mihii: amúgy tegnap amikor írtam a Pedro topikban, azon gondolkoztam, h Valdes hh nem lett még elővéve, hiszen ő volt a másik legjobb ezen a meccsen, hát tessék :D
Már csak azt kéne, h Sanchez is kapjon a fejére, mert rosszul ült a kispadon :D
Igen, olvastam azt a post-ot, kis híján beírtam, mennyire deja vu a VV topicból, de mondom nem említem meg a srácot inkább. Erre tessék :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.12. 17:59:34

Barcaman1993 írta:Csak megnyugtatlak, hogy a Valdes-védők között én az elsők közt szoktam lenni. :wink: Benne volt a gólban, erről nem nyitok vitát, mert nincs mit vitatni rajt.
Abban egyetértünk, h nincs mit vitatni rajta: Alves már csúszott a labda után, innentől kezdve nem a hosszút kellett zárnia, hanem elvetődni a rövidre. Ha Pastore nem nyúl alá, még meg is lett volna neki lábbal.

mihii: amúgy tegnap amikor írtam a Pedro topikban, azon gondolkoztam, h Valdes hh nem lett még elővéve, hiszen ő volt a másik legjobb ezen a meccsen, hát tessék :D
Már csak azt kéne, h Sanchez is kapjon a fejére, mert rosszul ült a kispadon :D
miihii
KHAL

2013.04.12. 17:57:22

Tényleg az lesz a legjobb, ha mielőbb távozik, mert ez már átmegy lassan humor topicba. Minden beszedett gólunk után napokig elemezgetni kell a dolgot és tuti lesz egy, de inkább több emberke, aki az ő potyájának találja a gólt, legyen az akármilyen. Már várom, h kapjanak ellenünk egy tizit, amit nem fog meg és azon is lehessen nyámmogni napokig, h mennyi mindent elrontott azon is :D

Tényleg kezd egyre fájdalmasabb lenni az itteni tevékenység, h ha van rajta sapka az a baj, ha nincs, akkor az, plusz ugye ott a jolly joker, h akkor is béna, mert múltkor így meg úgy... :roll:

Pedig tényleg az lenne a legjobb, ha ezúttal is inkább azon kattognánk, h mennyire sokat tett a továbbjutásért, nem azon az egyetlen dolgon rugózni, h csak azért is megtalálni a gól miatt. Ami sztem abszolút nem az övé volt. Ahogy Shutter is írta, lehetett volna fogni kis szerencsével, de ha bemegy sem lehet hibáztatni érte.
Mert mondjuk ennyi erővel egy kiszolgáltatott helyzetben rávezetett ziccer is potya lehetne, mivel az sem foghatatlan (csak baromi mák kell hozzá).
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.12. 17:50:59

shutterisland írta:nem gondolnám, hogy bárki is kikiáltotta annak, annyi, hogy van, aki szerint benne volt a gólban, sőt, az első meccs végén kapott gólról is olvastam oylat, hogy van, aki okolja, viszont a másik oldalára a mérlegnek többet tett a 2x90 perc során.
Jó, a bűnbak kifejezés használata lehet, hogy túlzás, de sokak kritizálták azokat a meccseit is, amikor szerintem kifejezetten jó teljesítményt nyújtott.
shutterisland írta:ez is tény, sőt, nagyjából valahogy pont azóta lett stabilabb és jobb a teljesítménye, mióta bejelentette távozási szándékát. :D
Megvan a tökéletes recept: bírjuk rá, hogy maradjon, aztán augusztus közepén jelentse be, hogy a szezon végén elhagyja a Barçát, és egész idényben parádézni fog. :D
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.12. 17:36:13

Kell egy bűnbak...
nem gondolnám, hogy bárki is kikiáltotta annak, annyi, hogy van, aki szerint benne volt a gólban, sőt, az első meccs végén kapott gólról is olvastam oylat, hogy van, aki okolja, viszont a másik oldalára a mérlegnek többet tett a 2x90 perc során.
Pedig mostanában szerencsére nagyon összekapta magát
ez is tény, sőt, nagyjából valahogy pont azóta lett stabilabb és jobb a teljesítménye, mióta bejelentette távozási szándékát. :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.12. 17:30:05

Sanama írta:A következőt nem neked írom.
Már annyira unalmas,hogy VV-t találja meg mindig mindenki, PSG ellen is az egyik legjobb volt.
Kell egy bűnbak...

Pedig mostanában szerencsére nagyon összekapta magát, a PSG ellen is voltak nagy védései, ha így folytatja, szépen fog búcsúzni a klubtól, ami a mutatott játékot illeti.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.12. 17:14:36

Nem okolható, de azért odaírod, hogy megfoghatta volna. Ha meg megfoghatta volna, akkor okolható, most kérlek döntsd el.
nyugtass meg, hogy ezt most nem komolyan kérdezed, hanem inkább csak kötöszködsz, mint régen. :)

gondolom addig stimmel, hogy nem csak a két véglet van, hogy "védhetetlen" és "kötelező védeni" kategória.
ez a szituáció ugyan ziccer volt, de a gyatrább befejezések közül való, így ha nem megy el valdes, az ölébe hullik.
viszont mivel ziccerben volt pastore (bárhova rúghatta volna, bármilyen ütemben, és volt vagy 3-4 másodperce kitalálni, mit akar) így ezért nem az övé a gól.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.12. 17:04:37

shutterisland írta:
VV akkor hibázott volna ha nem vetődik el a rövidre, mert ez az amit a kapusoknak először a fejébe vernek.
hát inkább azt nevelik beléjük, hogy a rövidet fogják, van különbség.

ziccer volt végül is, de védhető, megfoghatta volna, de a gólért mégsem okolható.
Nem okolható, de azért odaírod, hogy megfoghatta volna. Ha meg megfoghatta volna, akkor okolható, most kérlek döntsd el.

A következőt nem neked írom.
Már annyira unalmas,hogy VV-t találja meg mindig mindenki, PSG ellen is az egyik legjobb volt.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.12. 16:58:18

VV akkor hibázott volna ha nem vetődik el a rövidre, mert ez az amit a kapusoknak először a fejébe vernek.
hát inkább azt nevelik beléjük, hogy a rövidet fogják, van különbség.

ziccer volt végül is, de védhető, megfoghatta volna, de a gólért mégsem okolható.
zsulter
Jugador del Barça

2013.04.12. 16:52:57

Nem akarok rosszmájú lenni, de volt már rosszabb is...

http://www.youtube.com/watch?v=Qfw6J-tGd74

Amúgy én sem vagyok egy Valdes-párti, de a Pastore-tól bekapott gólért én sem tenném felelőssé...ziccer volt - rövid sarok ide vagy oda - bemennt...van ilyen, bravúr kellett volna..
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.04.12. 16:49:15

Barcaman1993 írta:Benne volt a gólban, erről nem nyitok vitát, mert nincs mit vitatni rajt.
Fő a magabiztosság, de azért túlzásba nem szabad vinni.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.12. 16:43:18

thiagoalcantara írta:
én se szívlelem túlzottan, de ha nem dől el akkor tényleg belőhette volna a rövidre Pastore és azért szidnád Victor-t mert nem dőlt el
olyan jó hogy a fotelból mindenki kivédene minden ziccert
Csak megnyugtatlak, hogy a Valdes-védők között én az elsők közt szoktam lenni. :wink: Benne volt a gólban, erről nem nyitok vitát, mert nincs mit vitatni rajt.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
thiagoalcantara
Jugador del Barça

2013.04.12. 16:36:11

Barcaman1993 írta:
thiagoalcantara írta:ez már kicsit felháborító szerintem, hogy ezt a gólt a nyakába akarják varrni néhányan
ziccer volt, csak bravúrral fogható, majdnem összejött neki, de nem lehet okolni azért mert elvetődött :D el kellett vetődnie, minden kapus ezt tenné
nálam a meccs legjobbja volt, továbbra is ilyen magabiztosságot várok tőle :)
Na ne akard már megdumálni. Talpon marad és védi a rövidet. Így pedig gyönyörűen a kezében landolt volna a zsuga. Ne mondjad, hogy más nem maradt volna talpon, mert ez nem igaz. Hibázott, ennyi.
én se szívlelem túlzottan, de ha nem dől el akkor tényleg belőhette volna a rövidre Pastore és azért szidnád Victor-t mert nem dőlt el
olyan jó hogy a fotelból mindenki kivédene minden ziccert
Maxi
Entrenador del Barça

2013.04.12. 16:00:30

Barcaman1993 írta:
thiagoalcantara írta:ez már kicsit felháborító szerintem, hogy ezt a gólt a nyakába akarják varrni néhányan
ziccer volt, csak bravúrral fogható, majdnem összejött neki, de nem lehet okolni azért mert elvetődött :D el kellett vetődnie, minden kapus ezt tenné
Na ne akard már megdumálni. Talpon marad és védi a rövidet. Így pedig gyönyörűen a kezében landolt volna a zsuga. Ne mondjad, hogy más nem maradt volna talpon, mert ez nem igaz. Hibázott, ennyi.
Pedro meg nem a jobb felsőbe lőtte a gólt hanem egy kicsit alá, szerintem ő is hibázott.
Azért sokan tényleg túlzásokba esnek.Ilyenkor egy kapus választ, hogy mit csináljon marad vagy eldől.Victor eldőlt és bement egy olyan lövés amit 1vs1-ben vezettek rá.honnan gondolhatta volna az elején, hogy ilyen végtelenül rosszul találja el Pastore a labdát?ha meg álva marad és bemegy a lába mellet a rövidbe akkor meg az a bajod, hogy miért nem dőlt el.igazából leírtam, újra olvastam és azon gondolkoztam, hogy én vagyok a hülye amiért meg akarom magyarázni....még jó hogy nem védett nagyokat a meccsen...:Sszánalmas ez a Valdes közutálat ami itt a forumon megy.annak ellenére, hogy én sem szívlelem mint játékos
Forca Barca
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.12. 15:47:15

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
thiagoalcantara
Jugador del Barça

2013.04.11. 21:34:10

ez már kicsit felháborító szerintem, hogy ezt a gólt a nyakába akarják varrni néhányan
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.11. 18:08:45

miihii írta:Valdés-nek 43 Bajnokok Ligája meccs óta (2009/10) nem kellett annyiszor védenie egy meccsen, mint tegnap (7).

Ez elég durva adat, 43 BL meccsen nem kellett 7-et védenie a kapusunknak 8)
Mondom én, h tegnap a meccs egyik legjobbja volt.
Mondjuk ha végiggondolom, h az egyenes kieséses szakaszban az ellenfeleink (Chelsea, Inter, Milan, Real) csak messziről nézték a térfelünket, valahogy megmagyarázza, h hogyan jöhetett össze ez a 43.
De akkor mi volt az utolsó, amikor 7-et lőttek neki kapura? Az Inter elleni 3-1?
miihii
KHAL

2013.04.11. 18:04:23

Valdés-nek 43 Bajnokok Ligája meccs óta (2009/10) nem kellett annyiszor védenie egy meccsen, mint tegnap (7).

Ez elég durva adat, 43 BL meccsen nem kellett 7-et védenie a kapusunknak 8)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.11. 15:43:36

visca el barca írta:
valdesnek meg van az hulye szokása mint a többi kapusnak, hogy a lábától 5 centire menő labdára is vetődik, ahelyettt h lábbal kitenné és kész. idén már ez sokadik ilyen golja, mikor tök feleslegesen vetődik.

ettől függetlenül ez nem az ő gólja volt.
Nekem úgy tűnt, mintha még a lövés előtt elvetődött volna. Egyértelműen talpon kellett volna maradnia.
Lezárt