már megbocsáss, de akinek elrúgják a térdét az érdekes tudna úgy "homorítani", mint Adriano....csababarca írta:a tizi a végén meg, vicc. mindegy,hogy homorított Adriano, Ramos elrúgta a térdét (...), sima tizi volt, de egy madridista bírótól nem is vártam hogy a 93. percben befújja.
kontakt volt az egyértelmű, először élőben nem láttam, de miután kb 30szor, 40szer . lassítva visszanéztem a kontakt az egyértelmű volt, de közel sem volt azért akkora.
na de ha valakinek elrúgják vagy megrúgják a térdét az ne tegye már le utána a lábát és ugorjon róla egy kiba nagyot, hogy szép íveset essen...
oké, essen át Ramos lábán, fújják be, na de ez... ennyi erővel lazán tovább is mehetett volna...
http://www.youtube.com/watch?v=fClCIS1HE7g
kövessétek végig a bal lábát...
szóval azért ez az eset nem volt annyira egyértelmű, mint ahogy sokan beállítják.
Valdes meg tegnap tényleg jól védett, a gólnál ő is benne volt, de nem ő volt a fő ludas ebben.
CR szabadnál nagyot védett, Morata se tudta elrúgni mellette, de a legkeményebb az az volt, amikor sípszó után Ronaldo ellőtte, Valdes meg azt is kivédte.
pedig aztán én nem igen kedvelem Valdest... de tényleg jó volt tegnap.