Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1shutterisland írta:bárcsak jönne még télen a helyettes...
miért pont engem találtál meg???Barcaman1993 írta:Nem tudom Te hol élsz? Én nem vitatom, hogy voltak olyan dolgai, amitől kitéptem volna az összes hajam, de ekkora ferdítést. Azt meg nem mondom, hogy olyan kapusokat írtok helyette rendre, akik nála jóval nagyobb potyások, mint pl. De Gea.Subinho írta:
most akkor tuti elmegy? én még ott maradtam le, hogy kipróbálná magát máshol... van valami konkrét hír?
egyébként én azok táborát erősítem, akik nem bánnák, ha megy. nagy arcú, beképzelt figura, de nem igazán van mire, mert iszonyat, hogy miket bakizik! tudom, nyert pár zamorát... de nem azért mert parádésan védet!!! az lenne az igazságos, ha a kapusokat is úgy választanák, mint az aranylasztit. no akkor a zamora közelébe sem kerülne
aláírnék egy vv - de gea cserét a MU-val.
Jobban járunk, ha Neuert már most elfelejtjük szerintem, mert szinte semmi realitása nincs annak, hogy őt elengedjék a bajorok. Pláne nem Valdesért cserébe.mes írta:Olyan erzesem van, hogy Neuer- Valdes csere lesz.
Bob a jó Hespet kifelejtedGareth Tello írta:Na, az jó lenne.Bob_Marley írta:Nagyon összetett a dolog, s bizony Zubiéknak fel van adva a lecke rendesen, mert kapuskérdésben jól kell dönteni, az nem olyan mint a zokni, hogy naponta cseréled, vagyis lehet csak akkor megint jöhet egy Bonano-Dutruel-Enke-Rustu stb korszak....
Szerencsére szerintem Zubiék is tanultak a hibákból, és hosszas megfontolás után fognak dönteni, reméljük, hogy a lehető legjobb kapust hozva a Barçába.
Amúgy én még mindig hiszek az Oier-dologban, saját nevelés, ami nagyon sokat nyom a latban, meg Pep távozásakor is mekkora meglepetés volt Tito kinevezése...Most is lehetne házon belülről pótolni a távozót.
Az már más kérdés, hogy nem biztos, hogy megütné a Barça-szintet.
szerintem ennek nincs sok esélye. egyrészt egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy Neuer vágyna Barcelonába. németeknél még azért elég erősen dominál a tradíció, egy echte német játékosnak még mindig a Münchenben játszani a legnagyobb szó szerintem, akárhogy is állnak a bajorok. másrészt azért a Bayernnél nem úgy mennek a dolgok, hogy az edző, legyen az akárki, gondol egyet és alappilléreket kicserélget. elég sok nagy ember lesz azért ott Pep felett, akiknek nem hiszem, hogy annyira hiányozna Valdes Németo. legjobb kapusa helyett.mes írta:Olyan erzesem van, hogy Neuer- Valdes csere lesz.
Na, az jó lenne.Bob_Marley írta:Nagyon összetett a dolog, s bizony Zubiéknak fel van adva a lecke rendesen, mert kapuskérdésben jól kell dönteni, az nem olyan mint a zokni, hogy naponta cseréled, vagyis lehet csak akkor megint jöhet egy Bonano-Dutruel-Enke-Rustu stb korszak....
Ilyet sehol,és soha nem is mondott,és ennek nyilván nem is ez az oka(mármint a távozásának).Szerintem egyszerűen belefásult a csapatba,15éve van ugyanannál a csapatnál,ugyanazokkal az arcokkal javarészt.connor írta:Azért engem valahol megdöbbentett, hogy ennyire magabiztosan jelentette ki, hogy el akar menni. Főleg a miért miatt.
2003-2004 óta alap kapus. Azóta a legkevesebbszer 2004-2005-ben állta a kapuban, akkor is 43 meccsen. Nyert 5 Zamora díjat, ami rekord. Nekem ne mondja már, hogy az a baja, hogy azért nincs esélye Casillas-t kiszorítani, mert nálunk véd...sokat véd és sikeres. Attól, hogy máshova megy, Casillas még nem lesz rosszabb kapus és ő sem lesz jobb. Főleg nem 31 évesen.
Ezt én is aláírnám. a top kapusok közül kb. ő az egyetlen elérhető (Cech, Casillas felejtős), és Pep lehet szívesen dolgozna Valdessel.mes írta:Olyan erzesem van, hogy Neuer- Valdes csere lesz.
Hol kell aláírni?mes írta:Olyan erzesem van, hogy Neuer- Valdes csere lesz.
Felesleges ilyeneket számolgatni!Bob_Marley írta:Nem nagyon fognak 10-15 milliókat kifizetni egy olyan emberért akinek 1 év van a szerződéséből.
Óriási ez a videó.ab1daL írta:Az a szerencsénk, hogy a sportigazgatónk, egy nem akármilyen kapus volt. Reméljük ő megtalálja majd a megfelelő utódot! Patricio eszembe se jutott, pedig tényleg ígéretes a srác. Sokak nagy kedvence, Mandanda sem lenne egy rossz opció.Na de nem célom tele írni a topicot kapus nevekkel, abban kell bíznunk, hogy majd nyáron megfelelő helyettest találunk! Addig is, Victorral a kapuban nyerjünk meg mindent!
Ez szerintem nagyon nagy butaság, kapusposzt nem olyan hogy cserélgetünk 2 havonta meg kifizetünk picit többet aztán jó, nem bántásból írom, de ez nem olyan mint a Fifában hogy hú kifizetek +3 milliót és lesz egy 79es overall játékosom helyett 81.Barcaman1993 írta:Úgyhogy a kapusok közt nincsen nagy különbség árban, ezért sztem egy kicsit megéri akár pár millióval többért egy magasabb szintű kapust venni.
Mondjuk neki 2018-ig van szerződése a portugáloknál, kivásárlási ára pedig 40 millió euró.visca el barca írta:egy lehetséges utódról még nem esett szó, gyanítom nem is fog, de én sokkal inkáb látnám őt itt mint pl gaitat. ő pedig a portugál válogatott és a sporting kapusa, rui patricio. fiatal, jó lábbal, nem vonalkapus. nem azt mondom h egy oriasi klasszis, viszont igazából olyan sok gyenge pontja nincs. már amennyit én láátam belőle. megnéztem a transfermarkt mennyi taksálja, meglepődve láttam h 17 milla