Barça Élő Közvetítések
Igen , de legalább a következő meccsre már időbe tudok lépniFernando írta:Nem gondolod hogy ez már kicsit késő?pisti81 írta:Helló mindenkinek
Még új vagyok! Megtudnátok mondani hol lehet követni a meccset a neten, mivel nincs sport2-m!!!!
Elöre is köszi!!!![]()
Visca el BARCA
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Henke-MessiSzakacs írta:semmi csere se volt ???
Giuly-Maxi
Jajj de örülök Messi góljának

in to exile
Helló mindenkinek
Még új vagyok! Megtudnátok mondani hol lehet követni a meccset a neten, mivel nincs sport2-m!!!!
Elöre is köszi!!!
Visca el BARCA
Elöre is köszi!!!

Visca el BARCA
-
- Barça B
nemtudom ti mennyire figyelitek de én mindig szomorú voltam hogy van egy ilyen király játékosunk mint edmilson. na de nem azért
mert ő amikor idejött tényleg nagfyon nagy király volt és nálunk megsérült!! és tavaly nagyon kevesett játszott! és nem is volt vmi jó!!!!!idén már játszott de nem ment neki
és én ezért voltam szomorú hogy ilyen játékosunk van és nem tudja azt hozni amit tud! mert ha ő tudná tényleg nagyon jó lenne a kpályás védekezésünk!!!!aztán már a múltkori meccsen beszélték a nyilasiék+a pulh is hogy milyen jó!!Nekem akkor se tetszett!!!!!de ma meg már a múltkor is néztem talán tényleg visszanyerte a formáját mert MA tényleg fantasztikus!!!!!!!! ez a Chelsea elen kelleni fog ez a játék!ti hogy látjátok?????????,
mert ő amikor idejött tényleg nagfyon nagy király volt és nálunk megsérült!! és tavaly nagyon kevesett játszott! és nem is volt vmi jó!!!!!idén már játszott de nem ment neki
és én ezért voltam szomorú hogy ilyen játékosunk van és nem tudja azt hozni amit tud! mert ha ő tudná tényleg nagyon jó lenne a kpályás védekezésünk!!!!aztán már a múltkori meccsen beszélték a nyilasiék+a pulh is hogy milyen jó!!Nekem akkor se tetszett!!!!!de ma meg már a múltkor is néztem talán tényleg visszanyerte a formáját mert MA tényleg fantasztikus!!!!!!!! ez a Chelsea elen kelleni fog ez a játék!ti hogy látjátok?????????,
-
- Jugador d'estrella
Nem arra írtam,hogy rosszul közvetít,hanem,hogy Los írta,hogy Horváth elszólta magátsaviola83 írta:Még jó hogy nekem nincs sport2-m és én stremen nézem a meccsetPetixy írta:Kár,hogy Farkas Norbi közvetít![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
Iniesta kiharcolt eyg tizit...Amit Ronaldinho emllé lött 

in to exile
-
17. percben járunk 59% 41% a labdabirtoklás a javunkra.Közben Oleguer harcolt ki 18 méterről egy szabadot amit Ronaldinho a sorfalba lött
in to exile
-
Giuly hosszú passza után Larsoon refelx szerüen beleért a labdába és a kapuban kötött ki.
1-0!Ez volt Larsson 3. gólja a Spanyol bajnokságban.
Közben Messi melegít

Közben Messi melegít

in to exile
na kb ennyire értek hozzáBadi írta:Rijkaard nagyon mellé nyúlt....
ez a Larsson-Giuly páros egyenlőre borzalmas...
Messinek és Maxinak (ha már én is ezt mondom...akkor tényleg) jönnie kéne, de Rijkaard nem arról híres, hogy egyhamar belétja, ha hibázik
remélem megcáfol valamelyikük

visszavonva minden
-
- Barça B
Rijkaard nyert! a Giuly-Larsson kettos osszehozta!boritani fogunk megint!!!!
Hajra barca
-
- Entrenador del Barça
Én ezért gondolom, hogy nem lenne felesleges Henry leszerződtetése. Kell Eto'o mellett egy másik, hozzá hasonló, gólerős csatár. Az nem megy, h. nincs Eto és akkor nem tudunk gólt lőni. Persze van még egy félidő!
Hajrá!!!
Hajrá!!!
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Barça B
Igen abban valami hogy Ronaldinho meg nem nagyon talalja a helyet,de most Eto'o hianyaban sokkal nagyobb rajta a nyomas,mindenki tole varja a golt,de ha valaki akkor o kepes felnoni a feladathoz,nehogy mar megint megussza az alaves kapott gol nelkul!
Hajra barca