Fc Barcelona 11-12 (FM12)
Tervek
Hát minden lehetséges kupa megnyerése, majd továbbállás. Ha sikerül azért, ha nem azért
Igazolások
Vertonghen egy állat volt, középhátvédként, de balhátvédként is nagyon atom volt. Piquével remek párost alkottak, rengeteg fejes gólt szereztek.
Mandanda. Ő is remekelt, bár Valdésnek jobb minden statja, de valahogy biztosabbnak éreztem a franciát a kapuban.
Sanogot nem tudtam sokat játszani, pár kupameccsen mindössze.
Araujo Ennyiért úgy érzem, hogy ajándék volt, kidolgoztam év végére egy Messi-Araujo párost, hatalmas lehet majd.
Bajnokság
Amint látható veretlenül nyertem meg, sokáig azt gondoltam, hogy a sok döntetlen miatt veretlenül második leszek

, de szerencsére nem
Sok formációt kipróbáltam az alap 4-3-3-n kívül. Az alapkezdő nagyjából ez volt: Mandanda-Alves,Piqué,Vertonghen,Abidal-Xavi,Mascherano,Fabregas-Pedro,Messi,Iniesta
Sajnos Iniesta és Villa is sokszor volt sérült, Messi is dőlt ki már sajnos egy hónapra
A legnagyobb meglepetés Abidal és Alves volt, simán hoztak egy-egy 7-es átlagot. Próbáltam Xavit és Puyolt tehermentesíteni, de Xavi annyira jól játszott, hogy kihagyhatatlan volt, Puyi sajnos nem nagyon hiányzott a csapatnak

Adrianot nem tudtam sehová sem tenni, semmilyen pozíció nem kedvezett neki. Afellay amikor játszott, remekelt, Alexis felemás volt, Villa poacherként nagyon jól játszott, amikor nem volt sérült.
Az év játékosa Xavi lett, Messi gólkirály, de semmilyen más egyéni címet nem nyert
A legmerészebb taktikám a 2-5-3-as volt ilyen kezdővel: VV-Vertonghen,Piqué-Alves,Xavi,Busquets,Fabregas,Abidal-Pedro,Messi,Iniesta , a gyengébb csapatok ellen szórtam ilyenkor a gólokat
BL
Már a negyeddöntőben kizúgtam a Chelsea ellen, ekkor voltam biztos, hogy távozom. A 2-0-ás otthoni győzelem (mindkettőt Araujo csereként) után 3-0-ra kaptam ki a Stamfordon Torres két, és Lampard egy góljával, ami mellesleg igazságtalan tizenegyes volt

Egyébként a Real nyerte a BL-t...
Spanyol kupa, Európai szuperkuba, Klubvilágbajnokság jöttek elég könnyen.
Nyártól a Dortmundnál folytatom, hetedikek lettek mindössze a bajnokságban, se BL, se Európa Liga, se pénz (2 misi igazolásokra), célom BL-helyet szerezni, és megtartani a fontos játékosokat.
Szélsőhátvéd kellene majd, ha tudtok ajánljatok