2012.12.12. 13:44:22
Villa nem tudom miért került ennyire kegyvesztetté az elmúlt időszakban. Felépült, jól játszott, lőtt fontos gól(oka)t is, azt ugyanakkor én is elismerem, hogy az elmúlt időszakban nem igazán ment neki a játék, és sokat volt lesen... (Így azért elég sok támadás elakadt rajta.)
Ugyanakkor úgy vagyok vele, ha Alexis és Pedro is folyamatosan megkapják a lehetőséget a bizonyításra Titotól (függetlenül attól, hogy mennyire gyengén muzsikálnak elől, oké hajtásuk előtt kalapot emelek...), akkor ő is igazán megérdemelne több lehetőséget...
Fizikailag szerintem már teljesen rendben van, és attól függetlenül, hogy volt pár rosszabb meccse, szerintem fejben sincs idén probléma vele.
Lehetséges, hogy Tito lehet azért jegeli ennyire, hogy tavasszal még nagyobb hasznára legyen a csapatnak? Nem tudom, ez is csak egy felvetés. Bár így elég nehéz lenne formába lendülnie... Nálam is fix kezdő lenne Messi mellett a támadósorban, mellettük pedig a harmadik helyért versenyezhetne Pedro és Alexis.
(Egyébként a Sporton van egy hír, miszerint a klub szeretne hosszabbítani vele.)
Ha Neymar jönne, én akkor sem adnám el őt, a rutinjára nagy szüksége lehetne még a csapatnak, plusz Larsson féle csere embernek sem lenne rossz, bár szerintem az a baj, ezt nem fogadná el, ami azért érthető lenne, plusz minden bizonnyal a vezetőség nem csak kiadni szeretne, hanem bevételt is szeretne, így akár tényleg távozhatna... Az a baj az idő nem neki dolgozik, Pedro és Alexis még mindig fiatalnak számít, Telloról és Cuencáról nem is beszélve, és akkor még ott van egy szemtelenül fiatal, csiszolatlan gyémánt is Deoulofeu személyében. Sajnos nekem is van egy olyan érzésem, hogy ez lesz az utolsó idénye nálunk (bár örülnék neki,ha nem így lenne).
Én nagyon bírom a palit, és én sem tudom, mi az oka annak, hogy itt nem tud kiteljesedni. Ő egy elég érdekes játékos nálam, van amikor nálunk is olyan gólokat rúg, vagy olyan megoldásokat választ, hogy csak tátott szájjal nézek, valamikor pedig úgy tűnik, mintha nem is az igazi Villát látnám a pályán...
Egy valaminek viszont örülök, hogy azért a nagy meccseken rendre jó teljesítménnyel rukkolt elő nálunk.