Üdv ! Mindenkinek !robertfcb írta:tudna valaki streamet adni a ma esti meccshez?
előre is köszi!
Élőben tudom nézni a meccset Tv-n és majd néhány részletet próbálok előadni .
Üdv ! Mindenkinek !robertfcb írta:tudna valaki streamet adni a ma esti meccshez?
előre is köszi!
akkor jó, mert 11-re érek haza(fogorvostól), meg is nézem majd a meccset.HAnonymus írta:Lesz, elvileg két órával a meccs előtt (kb 19:30) érnek Barcelonába... Még jó hogy nincs esélyük mert ha lenne akkor tuti halasztást kérnének...
tényleg:)Bodi írta:Én jobban örülnék,ha csak a döntőben kerülnénk velük össze,mert ha hamarabb,akkor Eto'o nem játszana!Mental_Theo írta:Hmmm...
remélem összekerülünk a Reállal a kupában!
jó lenne,nagyon rég volt hogy kupában találkoztunk velük,és akkor ha megvernénk őket,talán komolyan vennék idén a kupát!
Mental_Theo írta:Remélem Puyol nem játszik.ne erőltessük túl szegényt!
Én jobban örülnék,ha csak a döntőben kerülnénk velük össze,mert ha hamarabb,akkor Eto'o nem játszana!Mental_Theo írta:Hmmm...
remélem összekerülünk a Reállal a kupában!
jó lenne,nagyon rég volt hogy kupában találkoztunk velük,és akkor ha megvernénk őket,talán komolyan vennék idén a kupát!
C.Az Atletico Madrid labdarúgóinak ételmérgezése miatt elmarad szerda este a Real Zaragoza elleni mérkőzés a Spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjében.
A fővárosiak 14 játékosa délután hasmenésre, rosszullétre és hányásra panaszkodott, amit valószínűleg a romlott ebéd okozott.
"Nem maradt 11 futballistánk, akit pályára küldhetnénk" - jelentette ki Jose Maria Villalon csapatorvos.
A találkozó új időpontja egyelőre nem ismert.
Oleguer egyébként egész sokat fejlődött, azt nem mondom, hogy a kedvencem lett a Barcában, de voltak egész jó meccseiOrdog írta:Van Bommellel meg Iniestával nem hiszem hogy kikapnánk... 2 klasszis játékos azért ott figyel. Oleguer meg szétszedi az ellenfél csatárait![]()
Magam is reménykedem a jó eredményben, nem is kizárólag a kupa továbbjutás miatt, az meg lesz, hanem a jó sorozat folytatása miatt! Tényleg fontos lenne a jó évkezdet!Barrano írta:A tartalékos csapat ellenére ma is jó lenne nyerni. A rekord folytatásán túl fontos lenne, hogy győzelemmel kezdjük az évet. Másrészt jó lehetőség a kevesebbszer lehetőséget kapó játékosoknak.