Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nagyon jól látod.HAnonymus írta:Az a vicc hogy ez az ember most tényleg harmoniában van saját magával, és minden további nélkül tudott volna örülni az ezüstnek is. Meg vagyok győződve róla hogy pont ez kellett ahhoz, hogy ne ezüstöt nyerjen, hanem aranyat.
Tökéletesen összefoglaltad, óriási tehetségként indult, de a nyomás,és elvárás agyonnyomta, és abból tudott így visszatérniHAnonymus írta:Ba.zd.meg, elsírtam magam.
Ez a csaj kb 16-18 évesen Cseh Laci-szintű, és egyben Cseh Laci szindrómás örökmásodik úszó volt. Ez volt kb 7-8-9 évvel ez előtt. Ráadásul a nyilatkozataiból azt lehetett érezni, hogy állandó háborúban áll mindenkivel, de saját magával leginkább. Aztán visszavonult, 20 évesen, 2005ben.
Hat év után újrakezdte, érződött hogy érettebben, a saját örömére úszott, éretten nyilatkozott, stb. Már az is k... nagy eredmény volt ennyi kihagyás után hogy egyáltalán visszatalált a világ élvonalába.
Az meg, hogy olimpiát tudott nyerni, egyszerűen elképesztő.
Tényleg ez a legnagyobb győzelmünk az egész olimpián.
Nyilván arany más, s értékesebb, de a mondandóm arra irányult, mindennek kell örülni, s pont amiről tegnap Meznerrel értekeztünk azzal kapcsolatban írtam, hogy egy ezüstérem SOHA nem csalódás, sőt!Egy 5ik hely sem csalódás, még ha valaki esélyesként is indul, lsd kajakosok, összemérhetetlen egy német sportoló és magyar sportoló közötti lehetőség különbség, s ez csak német-magyar összevetés, USA, Kína, Orsoz stb gigaországok meg elírhatatlanul más dimenzióS.Agüero írta: Hát nekem egyáltalán nem mindegy, h milyen érmet nyerünk.
Sokkal jobban tudok örülni egy aranynak, mint egy ezüstnek. Azért csak nem mindegy.![]()
Hjajjj bxa meg...visca el barca írta:jaj szegény nagyon megérdemelné. 9 kilometert vezetett eddig, és még mindig bírja. hajrá!
én már meghalnék 700m után...visca el barca írta:hu nem lehet neki könnyű hogy a 10-ből 8 km-en neki kell vezetnide jol tolja gyerünk évike
![]()
Hát nekem egyáltalán nem mindegy, h milyen érmet nyerünk.Bob_Marley írta:Részemről "hidegen hagy" hogy aranyat nyerünk vagy ezüstöt esetleg bronzot, abban biztos vagyok lesz még érmünk