köszönöm!!!
van még aki megköszöni

semmiség
Első próbálkozásom fényképboltban, véleményeket Smile (tudom, hogy nem a legjobb)
nem vagyok kritikus, sem photoshop isten, de:
rendkívül élesek a színek, és ha jól látom, csak brushokat használtál, ami egy háttérképnél nem túl szerencsés (kivéve ha mondjuk halványan raksz alakzatokat)
Ha jól látom, a bal alsósarokban ott van a brush készítője is, azt sem előnyös ott hagyni.
Ezt a betűtípust felejtsd el, nem néz ki jól.
Javaslom, hogy először sokkal kisebb képen kezdjél el dolgozni, és azt tanuld ki és utána nagyobb területen.
Ha kell valami (textúra, shape, brush, betütípusok vagy kérdésed van) nyugodtan fordulj fel. akarom mondani hozzám
Készített egy gyurtás hátteret, neymaros siget:
WALL
SIG
Továbbra sem vagyok senki, de:
A Danis háttérkép jó, bár vesztett a minőségéből, nagyítani ne nagyítson egy képet, mert jelentősen homályosodik, romlik a minősége.
A Gyurta Dániel feliratot én más színnel írtam volna, mert világos a háttér és a szöveg is, kicsit nehéz kiolvasni, kicsit bántó a szemnek, de ez az egyetlen hiba.
A Neymaros sig [auto_cenzúra], viszont nem elég éles szerintem és túl el van itt-ott mosva. A háttérben lévő felirat jó ötlet és a megvalósítás is faja, bár talán kicsit halványabban jobban mutatna