Bob_Marley írta:Sajnálom a csajokat, de a bronzért lehet még küzdeni, s van bennük, s megtudják csinálni.
Elég rosszul sikerül így ez az este a Debrecen is gyakorlatilag a gödör legmélyén van ezzel a 0:2vel....
A spanyolok megérdemlik a döntőt, végig jobbak voltak ezt el kell sajnos ismerni.Így Mezei Dani kommentálása még "irritálóbb" értem én hogy haza húz a szíve, de hogy folyamat más se lehet hallani, csak így a bíró úgy bíró az azért már szánalmas szerintem.
Borzalmas hibákat vétettünk,pláne Bujka,aki egyébként a csapat egyik legnagyobb klasszisa,utolsó negyed fórban,2szer adta el a labdát rossz passzal,ill.el lőtt egyet a kígyótérről mikor tök üres volt a fal.
De,az,hogy az utolsó 2és fél percben 2 kontrát és 2 hátrányt kapjunk,mindezt úgy,hogy nem mi vezetünk(ez a vízilabdában számít,a hátrányban lévő csapat mindig könnyebben kapja meg az emberelőnyöket) az szinte példátlan

ilyen nincs,és akkor a meccs eleje amikoris elmentek 3-al,4-el és,hogy ott mindezt milyen kiállítási aránnyal tették,az is kabaréba illő. Magunkat vertük meg,de meggyőződésem,hogy ha szorosabb a meccs,akkor sem hagytak volna minket nyerni( Lonzi úr hozzáállása a magyar vízilabdázáshoz,hát...hogy is mondjam

)
UGYANEZ A FORGATÓKÖNYV VÁRHATÓ MA ESTE 19:40TŐL. csak reméljük,hogy így is behúzzuk