Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
Az összes cikket Enrique hozta le, szóval szvsz az ő felhasználóját törték fel és úgy kezdett el trollkodni valaki.
Reméljük itt meg is állt az egész.
Reméljük itt meg is állt az egész.
A terroristák pedig nyilván egy magyar Barcelona-oldalt támadnak meg. Nem.
-
- Barça B
ember ,most ezt komolyan mondtad?:D nem hiszem hogy bármi köze lenne a behatolásnak az Olimpiához..Castiel írta:ez szerintem egy erős "összeesküvés elmélet hívő" munkája...
a napokban sokat olvasgattam, s állítólag az olimpián egy hatalmas terrorcselekményt fognak végbevinni... a főoldalon fentről lefele a 3. képen a 13 család fejének a képei vannak egy képen (középen Obama)... akik az egész világot irányítják... többek között ezért is van ekkora Katonai készültség Londonban... mármint a terrorcselekménytől tartanak... állítólag ez lenne az ürügy 1 3. világháború kirobbantására... s a szíriai öbölben, ameikai hadiflotta gyülekezik... na ezeket olvastam, így dióhéjban...
bocs az offért, csak gondoltam elmondom hogy szerintem ez mi lehet...

- Castiel
- Capitá del Barça
ez szerintem egy erős "összeesküvés elmélet hívő" munkája...
a napokban sokat olvasgattam, s állítólag az olimpián egy hatalmas terrorcselekményt fognak végbevinni... a főoldalon fentről lefele a 3. képen a 13 család fejének a képei vannak egy képen (középen Obama)... akik az egész világot irányítják... többek között ezért is van ekkora Katonai készültség Londonban... mármint a terrorcselekménytől tartanak... állítólag ez lenne az ürügy 1 3. világháború kirobbantására... s a szíriai öbölben, ameikai hadiflotta gyülekezik... na ezeket olvastam, így dióhéjban...

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hm. Fórum rész legalább érintetlen maradt, de ezzel sürgősen kell valamit kezdeni, mert enyhén rossz reklám, jó lenne a napi "csúcs" előtt helyrehozni, megpróbálok elérni pár Mistert az ügyben.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Srácok, mi történt??? Meghackelték az oldalt??? 

Your village called. Their idiot is missing.
A jobboldali sáv ugrálásának problémája szerintem a fejlesztő (vagy bárki, akinek van hozzáférése az oldal kódjához) által egyszerűen orvosolható. Az ugrálást nyilván a következő meccsek cellában lévő szövegméret változás okozza, de ha a cella be van állítva fix pixelértékre, akkor nem fog ugrálni az egész jobboldal, ha épp hosszabb nevű csapattal játszunk.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nem is fogsz pontos válaszokat kapni, mert még le se ültünk beszélni a fejlesztővel.S.Agüero írta:Még nem kaptam választ, hogy körülbelül mikorra várható az oldal kicserélése? Azok a változások lesznek, amiket mi most felsoroltunk?
Kinézete fog változni? Kell majd újraregelni?
Köszi előre is a válaszokat!

- MatyiG
- Adminisztrátor
Még nem kaptam választ, hogy körülbelül mikorra várható az oldal kicserélése? Azok a változások lesznek, amiket mi most felsoroltunk?

-
- Eurobarca Staff
Akit nagyon zavar az ugrálás a következőket tudom tanácsolni:
Firefox+Adblock Plus+Element Hiding Helper
Ezekkel szinte bármit el lehet tüntetni.
Akit zavar a szövegszín annak ajánlom a NoSquint-et, eddig egyedül az aláhúzásra nem találtam megoldást.
Akit érdekel nálam így néz ki az EB:
Főoldal
Főoldal standard
Fórum
Plusz ezek mellé tudnék ajánlani még 1-2 kiegészítőt, de az már nem a tárgyhoz kapcsolódik.
FONTOS:
Minden kiegészítőt csak okosan. Párszor megkaptam már, hogy ezek mennyire használhatatlanok. Persze, a sok eszetlen agysebész számára használhatatlan is.
Firefox+Adblock Plus+Element Hiding Helper
Ezekkel szinte bármit el lehet tüntetni.
Akit zavar a szövegszín annak ajánlom a NoSquint-et, eddig egyedül az aláhúzásra nem találtam megoldást.
Akit érdekel nálam így néz ki az EB:
Főoldal
Főoldal standard
Fórum
Plusz ezek mellé tudnék ajánlani még 1-2 kiegészítőt, de az már nem a tárgyhoz kapcsolódik.
FONTOS:
Minden kiegészítőt csak okosan. Párszor megkaptam már, hogy ezek mennyire használhatatlanok. Persze, a sok eszetlen agysebész számára használhatatlan is.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Szerintem is az egyik legfontosabb (mármint az egyértelmű dolgokon kívül), hogy ne ugráljon a jobb oldali sáv.
Egyébként az új fórummal eltűnnek a szerveren lévő avatarok? Bizony, én még olyan korból jövök, amikor ide is fel lehetett tölteni a képet...
Egyébként az új fórummal eltűnnek a szerveren lévő avatarok? Bizony, én még olyan korból jövök, amikor ide is fel lehetett tölteni a képet...

S ha új oldal lesz, újra kell reggelni s a régiek közül valaki ezen megbukik?lui1698 írta:Fórumra történő regisztrálás előtt, én beiktatnék valamilyen szűrőt.
Már amennyiben kivitelezhető.
Szerintem egy megoldás lenne, ha a regisztrációt meg kellene erősíteni. Mert sokszor van, hogy valaki hirtelen felindulásból regisztrál, ír 4 oldal hülyeséget, aztán van amit törölgessetek. Ha reggel, s mondjuk egy napra rá fórumozhatna csak, akkor az ilyen barbárkodások száma szerintem lecsökkenne.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- aka Game90
Simán kijátszható...Lionel85 írta:Már 100.000 éve téma az, hogy szűrni kéne a regisztrációt. Főleg életkor vagy IQ alapján. Akkor nem lenne ennyi gyökkettő...lui1698 írta:Fórumra történő regisztrálás előtt, én beiktatnék valamilyen szűrőt.
De egy "hide all from xy" opciónak tudnék örülni

Ha ez meg van, akkor szerintem semmi probléma nincsen.Slither írta: Nem kell az egyértelmű dolgokat beírni (a fórum ki lesz javítva/cserélve).
Szerk.: bár a chat-tel tényleg lehetne kezdeni valamit, régebben azért viszonylag nagy élet volt ott.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Már 100.000 éve téma az, hogy szűrni kéne a regisztrációt. Főleg életkor vagy IQ alapján. Akkor nem lenne ennyi gyökkettő...lui1698 írta:Fórumra történő regisztrálás előtt, én beiktatnék valamilyen szűrőt.

- visca el barca
- Presidente del Barça
engem két dolog zavar, az egyik amit ne említsünk (mindent aláhúz uj tipusu böngészővel) a másik hogy a következő meccsek rovat mérete állandóan ugrál, ezzel tol mindent maga alatt. soha nem tudok a forum ajanlon normalisan kattintani. 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- lui1698
- Llegenda del Barça
Fórumra történő regisztrálás előtt, én beiktatnék valamilyen szűrőt.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Valszeg pénteken összeülünk Ivánnal megbeszélni az új oldallal kapcsolatos dolgokat, ha van olyan funkció, amit mindenképpen szeretnétek majd látni, azt írjátok be ide.
Nem kell az egyértelmű dolgokat beírni (a fórum ki lesz javítva/cserélve).

Nem kell az egyértelmű dolgokat beírni (a fórum ki lesz javítva/cserélve).

- Kash
- Entrenador del Barça
Szeretném megkérdezni a cikkirókat, hogy mikor jelenik meg a "szezon végi összefoglaló" a csatárokról? Mivel rendkivül kiváncsi vagyok.
Nem akarok senkit sem sűrgetni, csak gondoltam megkérdezem.

Nem akarok senkit sem sűrgetni, csak gondoltam megkérdezem.

Nagyon megkésve, de most már a cikkben is javítottam.kurdt írta:A "New Yersey"-t csak a kopfban javítottad; a cím fölött és a cikkben is ott figyel még...

With this title, Marc Carmona's men close out an amazing season where Barça won the Spanish Cup, the Copa del Rey and the UEFA Fustal Cup. - Hivatalos oldal írja, úgyhogy tényleg nagyon kitettek magukért a futsalosok.Lionel86 írta:A futsalos hírnél fel van tüntetve, hogy Spanyol Kupát és Király Kupát nyert idén a Barcelona. Ez a kettő nem ugyanaz? Ha nem, akkor elnézést az okoskodásért!
.