Nem Torres hibája!! Egész szezonba rossz volt, ez az edző hibája, hogy őt állítja be. Bárki bármit mondhat, de Torres csak a neve miatt van az Eb-n, Raúl már 2t lőtt volna...krampusz írta:ez a Torres......![]()
![]()
![]()
![]()
Labdarúgó-Európa-bajnokság 2012
- visca el barca
- Presidente del Barça
mi az hogy félmagyar, én ezt nem értemAlexander Mahone írta:Csak nálunk. Se normális válogatott, se értelmes klubcsapat. Egyetlen örömünk, hogy van egy félmagyar bírónk, aki benne van a világelitben.barca_bome írta:Semmi bajom nincs Kassaival, de kicsit maszlagos nekem, hogy mikor ő vezeti a meccseket a magyar kommentátorok nem merik kritizálni az egyes hibás döntéseit! Vajon ez más országokban is így van?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- K900
- Jugador d'estrella
Horti Gabi különbül vezetné.Már megint Kassaizik......Sanama írta: Meg az elején mondta,hogy 3 nagy hiányzó: Villa,Puyol,Xavi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.06.10. 19:43:09-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
ez a Torres......

-
- Jugador d'estrella
Csak nálunk. Se normális válogatott, se értelmes klubcsapat. Egyetlen örömünk, hogy van egy félmagyar bírónk, aki benne van a világelitben.barca_bome írta:Semmi bajom nincs Kassaival, de kicsit maszlagos nekem, hogy mikor ő vezeti a meccseket a magyar kommentátorok nem merik kritizálni az egyes hibás döntéseit! Vajon ez más országokban is így van?
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
jaja Xaviról beszélt, aztán mondja ,hogy na és a MÁSIK Xa(v)bi, szerintem azt hiszi,hogy ugyan az a nevük.barca_bome írta:Semmi bajom nincs Kassaival, de kicsit maszlagos nekem, hogy mikor ő vezeti a meccseket a magyar kommentátorok nem merik kritizálni az egyes hibás döntéseit! Vajon ez más országokban is így van?
Idegesít, hogy magyar játékvezető és akkor fröcsögjünk róla, még akkor is, ha rossz döntést hozott...
Még egyszer mondom semmi bajom Kassaival, csak a kommentátorokkal!!!
Szerk. Meccs elején pedig Knézy őrületes bakija:
Xabi Alonsóról beszélt, és akkor úgy fűzte át a mondatot Xavira, hogy és akkor a másik Xabi, ő is zseniális játékos (vagy valami ilyesmit mondott)...

Meg az elején mondta,hogy 3 nagy hiányzó: Villa,Puyol,Xavi
-
- Jugador d'estrella
Kassai tényleg jól vezeti a meccset de unom már hogy a fél meccs arról szól, hogy az ő seggét hogyan nyalják fényesre.
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Semmi bajom nincs Kassaival, de kicsit maszlagos nekem, hogy mikor ő vezeti a meccseket a magyar kommentátorok nem merik kritizálni az egyes hibás döntéseit! Vajon ez más országokban is így van?
Idegesít, hogy magyar játékvezető és akkor fröcsögjünk róla, még akkor is, ha rossz döntést hozott...
Xabi Alonsóról beszélt, és akkor úgy fűzte át a mondatot Xavira, hogy és akkor a másik Xabi, ő is zseniális játékos (vagy valami ilyesmit mondott)...

- visca el barca
- Presidente del Barça
da silva... ez már szlengben nyomja... rettentoen felkészületlen pali... túrdöfransz meg enbéegy való neki...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

másik kérdés, Xabi Alonso adott értelmes passzt a mai nap folyamán?
Ez a Torres.....
,úgy látszik csak ellenünk tud gólt rúgni.

- K900
- Jugador d'estrella
Javította magát.barca_bome írta:[ (sztem nem ismeri Navast xD)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.06.10. 19:36:26-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Nekem azt mondja meg valaki, hogy:
- ki az a CASSANI ?
- ki az a da Silva?
-Torres a spanyolok ellen kezdett a válogatottban?
Meg ezek a beszólásai,hogy "mekkoooorrra csel" , kiborít
- ki az a CASSANI ?
- ki az a da Silva?
-Torres a spanyolok ellen kezdett a válogatottban?
Meg ezek a beszólásai,hogy "mekkoooorrra csel" , kiborít
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Adom! Fábregas gólja után mutatták vagy 1 percig Navast, de egy szót sem szólt róla, hogy becserélték, de Giovinco mikor futott be a pályára már egyből mondta... (sztem nem ismeri Navast xD)Alexander Mahone írta:Sajnos meg se közelíti az apja színvonalát Knézy... SzégyenMotta hogy olasz válogatott, ha egyszer anno a brazil keretbe is beválogatták?
A másik szembeötlő baki, amit első félidőben is hallottam, de mondom biztos félre hallok, aztán előbb Fábregas góljának a lassításakor mondta, hogy zseniális passzt adott Da Silva... WTF?

-
- Jugador d'estrella
Sajnos meg se közelíti az apja színvonalát Knézy... Szégyen
Motta hogy olasz válogatott, ha egyszer anno a brazil keretbe is beválogatták?

- geridoss
- Director del Fútbol
REMY írta:ez a Del Bosque egy senki..... és nem hoz be csatárt még most se..... hát hihetetlen.......
Lennék olyan senki, mint Vicente del Bosque.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Ki adta a passzt?
Szerk: Silva
Szerk: Silva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zbacsi 2012.06.10. 19:27:13-kor.
ez a Del Bosque egy senki..... és nem hoz be csatárt még most se..... hát hihetetlen.......
Blog - Supernatural Movies
- Capon
- Llegenda del Barça
Na végre egy gól, del Bosquenak pedig el kéne magyarázni, hogy hülye vagy papa.
Gyorsan jött a válasz.
Gyorsan jött a válasz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2012.06.10. 19:20:19-kor.
alonsot le kellene hozni, mostanra már felesleges, aztán jöhet torres vagy jorrente. amúgy Cassano nem semmi... 

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
Ennyi. Ő kellett most Olaszországnak. Balotelli elbújhatna mögötte, de nem tud, ezért csak annyit mondok hogy én be nem raknám a kezdőbe SuperMariot.
VdB-nek is be kell küldenie egy csatárt ha gólt akar lőni.
VdB-nek is be kell küldenie egy csatárt ha gólt akar lőni.
- geridoss
- Director del Fútbol
Könnyezve nevettem Balotellin

Ekkora egy bamba embert komolyan...

Ekkora egy bamba embert komolyan...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
jó ez a kommentátor.
'itt melegít Fernando Torres, aki első válogatott meccsén épp a spanyolok ellen mutatkozott be...'

'itt melegít Fernando Torres, aki első válogatott meccsén épp a spanyolok ellen mutatkozott be...'

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22