Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A "New Yersey"-t csak a kopfban javítottad; a cím fölött és a cikkben is ott figyel még...B. Tamás írta:köszi, javítottam is.MichaaBee írta:Két javítás a főoldali cikkben (4-3):
New Yersey helyesen New Jersey
illetve az argentínok 3. góljának neve nem Óscar, hanem Federico Fernández.![]()
Csak a hitelesség kedvéért.
köszi, javítottam is.MichaaBee írta:Két javítás a főoldali cikkben (4-3):
New Yersey helyesen New Jersey
illetve az argentínok 3. góljának neve nem Óscar, hanem Federico Fernández.![]()
Csak a hitelesség kedvéért.
Mivel teljes újítást szeretnénk, ezért több százezerbe is fájhat a dolog attól függően, hogy milyen funkciókat akarunk, stb. Iván utánanéz a dolognak, hogy esetleg vmi pályázati pénzt nem tudnánk-e szerezni ehhez, ha az nem jön össze, akkor kicsit nehézkes lesz saját zsebből állni a fejlesztőt.visca el barca írta:és amugy lehet tudni h mennyibe kerül egy ilyen "modernizálás"? csak ugy kivancsisagbolSlither írta:Ha lesz pénz és fejlesztő, akkor újracsináljuk az egész oldalt. Addig nem lesz már fórumfrissités, mert az meg az oldalt rontja el.
és amugy lehet tudni h mennyibe kerül egy ilyen "modernizálás"? csak ugy kivancsisagbolSlither írta:Ha lesz pénz és fejlesztő, akkor újracsináljuk az egész oldalt. Addig nem lesz már fórumfrissités, mert az meg az oldalt rontja el.
Bob_Marley írta:off
Vagy visszateszed a régi tűzrókát, én is ezen gondolkozom amúgy, mert pl ez az új valami katasztrófa
oldalra kiteszed a kurzort és minden a régiDeus írta:Tisztelt Adminisztrátorok!
Szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz a fórummotor csere? Mert engem megőrjít ez az aláhúzós dolog... Szemem elfárad tőle.
http://imgon.net/di-UVHC.jpg
itt a kép
Ez a probléma nálam is megtalálható...de, hogy miért van így, fogalmam sincs. De tényleg rém idegesítő.Forcabarca8 írta:Hali!
Nem egy nagy gond,de azért megkérdezem hogy vásszápha a fórumon lógok,akkor a "nap képére" kattintva felugrik az oldal tetejére.A főoldalról indítva viszont minden zseeer
![]()
bocsi,de rohadt unalmas ez az esti műszak,már nagyon vergődök..
Egész nyugodtan, én például az Eurobarca Bayern fan clubjának vezetője vagyok.joco200 írta:itt létre lehet hozni másik fajta szurkolói csoportotis,vagy csak kifejezetten barcelóna?!
Mivel ez itt teljesen nyilvánvalóan egy Barcelona-drukker fórum, sőt - Magyarország legnagyobb ilyen tematikájú portálja, így ez a kérdés nem helyénvaló.joco200 írta:itt létre lehet hozni másik fajta szurkolói csoportotis,vagy csak kifejezetten barcelóna?!