Adriano
Megkapta az engedélyt az orvosoktól, szóval akár ma már csereként be is szállhat.
A kezdését a magam részéről nem tartom valószínűnek, de a Milan ellen már igen.

- Chino
- Llegenda del Barça
Hát ez pazar. Azt hittem addigra már összedrótozzák. De legalább lesz Alves, Puyol pedig szerintem meg fogja oldani, bár jobb lett volna a kapitány középre, de így talán biztosabb lesz a szélső védelem, mint a brazillal.Donny írta:Milánóba el sem utazik, talán a visszavágón már játszhat.Chino írta:Lehet már tudni, hogy a Milan ellen bevethető lesz-e?
Forca Barca!!!!
Remek. Ő is többet volt idén sérült, mint nem. Ilyenkor azért erősen ránkférne egy Maxwell. Csak tudnám, hogy miért volt annyira sürgős lepasszolni.
- visca el barca
- Presidente del Barça
faxa...
muniesat nem fogja bevállalni, marad a 3 védős rendszer. ráadásul így busi is hátra fog menni...
muniesat nem fogja bevállalni, marad a 3 védős rendszer. ráadásul így busi is hátra fog menni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- visca el barca
- Presidente del Barça
mivel nem játszik tartósan, így elég nehéz folyamatos jo formát mutatni..messideco írta:Adriano barátom, a lecke fel van adva...
Amit csinál az számomra eddig egyáltalán nem meggyőző.Van egy-két jó meccse, de tartós jó formát nem nagyon tud kialakítani...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ab1daL
- Director del Fútbol
Tavaly egész jól megoldotta Abi pótlását, most ismét bizonyíthat! Plusz itt van Muniesa is, néha-néha ő is játszhat, valamint a 3-4-3 megint elő fog kerülni párszor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Mihu
- Director del Fútbol
Nem jól mondod, mert KeitaMessiFan írta:Viszonylag keveset beszélünk a munkásságáról így kénytelen vagyok én értékelni a teljesítményét
Én úgy gondolom hogy ő az egyik legjobb kiegészítő embere a csapatnak, ha nem a legjobb.

Viszonylag keveset beszélünk a munkásságáról így kénytelen vagyok én értékelni a teljesítményét 
Én úgy gondolom hogy ő az egyik legjobb kiegészítő embere a csapatnak, ha nem a legjobb. Rendkívül gyors, mer cselezni és meg is tudja csinálni és ezt mind a 2 oldalon. Robotol, labdát szerez, bead, lő. Remek játékos, nem véletlenül kap többször helyet a kezdőben ahol az egész szélen bevethető.
Ha pedig nem játszik jól, akkor alibizik, de azt is jól

Én úgy gondolom hogy ő az egyik legjobb kiegészítő embere a csapatnak, ha nem a legjobb. Rendkívül gyors, mer cselezni és meg is tudja csinálni és ezt mind a 2 oldalon. Robotol, labdát szerez, bead, lő. Remek játékos, nem véletlenül kap többször helyet a kezdőben ahol az egész szélen bevethető.
Ha pedig nem játszik jól, akkor alibizik, de azt is jól

Adriano megserult a valogatott edzesen allitolag huzodas nala is mint a tobbi jatekosunknal az iden http://www.mundodeportivo.com/20111113/ ... 24886.html
FOCI
- shutterisland
- Director del Fútbol
idén 792 játékperc alatt összehozott 1 gólt, 4 gólpasszt, és kiharcolt egy tizenegyest a mallorca ellen, amiből ugye gól lett.
ha hozzávesszük, hogy az egész bal illetve jobb szélt be tudja játszani, így a szokásos 4-3-3-ban tud balhátvédet,jobbhátvédet,baltámadót,jobbtámadót játszaní, míg a 3-5-2-ben bal és jobbszélső középpályást is, illetve hogy elfogadja a szerepét a csapaton belül...ja, meg hogy 9.5 millióba került csak...hatalmas üzlet volt.
ha hozzávesszük, hogy az egész bal illetve jobb szélt be tudja játszani, így a szokásos 4-3-3-ban tud balhátvédet,jobbhátvédet,baltámadót,jobbtámadót játszaní, míg a 3-5-2-ben bal és jobbszélső középpályást is, illetve hogy elfogadja a szerepét a csapaton belül...ja, meg hogy 9.5 millióba került csak...hatalmas üzlet volt.

Hát 2 assziszt a hétvégén nem rossz, főleg ha beakad az a lövése, amit a földön fekvő emberbe rúgott. Most bal oldali csatárként kezdett, aztán hátrébb húzódott. Mindkét szélen képes mindenhol játszani, rettentő univerzális, és nagyon lendületes játékos.
- shutterisland
- Director del Fútbol
ezt írtam róla szept végén, azóta csak javult a játéka.shutterisland írta:nekem jobban tetszett a játéka a valencia ellen, mint alapból, valahogy jó volt azon a poszton, vitt lendületet a jobb szélre.
én azt vallom, ő alapból egy szélső középpályás lenne igazából, és avval, hogy szélsőhátvédként szokott nálunk játszani, nem tudja azt hozni, ami benne van. (bár úgy is jó katona)
ha abidal szögreakasztja, lehet meglesz a balhátvédünk.
Bizony. Nagyon belejött a játékba ő is. Nem csodálkoznék ha ma megint kezdene a jobboldalt. Az tetszik benne a legjobban hogy mindig nekimer menni a védőknek és kicselezi őket. Alvestől ilyet egyre ritkábban látni.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én nagyon csípem mostanában a csávót, az egyik leghasznosabb játékosunk. Ő is amolyan jómunkásember, nekem nagyon szimpatikus. Akárhol játszik, újabban sehol nem okoz csalódást, sőt. 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- ab1daL
- Director del Fútbol
Ma van Adriano születésnapja! Boldogat, és sikerekben gazdag szezonokat kívánok neki a továbbiakban!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- shutterisland
- Director del Fútbol
nekem jobban tetszett a játéka a valencia ellen, mint alapból, valahogy jó volt azon a poszton, vitt lendületet a jobb szélre.
én azt vallom, ő alapból egy szélső középpályás lenne igazából, és avval, hogy szélsőhátvédként szokott nálunk játszani, nem tudja azt hozni, ami benne van. (bár úgy is jó katona)
- Chino
- Llegenda del Barça
Örülök, hogy teljesen felépült. Én mindenképpen őt játszatnám Maxwell helyett, nagyon jó teljesítményt nyújt folyamatosan. Nagyon sokat tud hozzáadni a játékhoz mind támadásban, mind védekezésben. Alvessel jó kiegészítik egymást, remekül vissza tud zárni és ami fontos, hogy nagyon gyors és technikás.
Nem is igazán értettem tavaly miért nem dobta többet játékba Pep. Amikor kp hiányban szenvedtünk is be lehetett volna rakni.
Maxwell lassan kiszorul kiszorul 3. számú balhátvédnek, nem tudom itt lesz-e még jövőre.
Nem is igazán értettem tavaly miért nem dobta többet játékba Pep. Amikor kp hiányban szenvedtünk is be lehetett volna rakni.
Maxwell lassan kiszorul kiszorul 3. számú balhátvédnek, nem tudom itt lesz-e még jövőre.
Forca Barca!!!!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Adriano nem sztár, de annál hasznosabb játékos. Gólpassz jobbal a Real ellen, gólpassz ballal a Napoli ellen. Igazi univerzális játékos, de ezért igazoltuk. Szép csendben elvan, de mikor a pályán van, néha nyomot hagy. Ezt egymásután kétszer el is érte.

- Chino
- Llegenda del Barça
Féltem, hogy Pep eltaktikázza, amikor beállította, de megint neki volt igaza.
Sztem nagyot játszott és számára idegen poszton.
A bekapott gólt nem varranám egy az egyben az ő nyakába, 3 ember is vastagon benne volt. Mezőnyben is ok volt, a gólpassza meg zseniális. Ha ilyen univerzális emberkék ülnek a padon nyugodt vagyok.
Sztem nagyot játszott és számára idegen poszton.
A bekapott gólt nem varranám egy az egyben az ő nyakába, 3 ember is vastagon benne volt. Mezőnyben is ok volt, a gólpassza meg zseniális. Ha ilyen univerzális emberkék ülnek a padon nyugodt vagyok.
Forca Barca!!!!
- shutterisland
- Director del Fútbol
univerzális katona, tökéletes a padra...az meg hab a tortán, ha néha pluszt is tud adni a csapatnak.