Az semmi, de Abidal is; igaz csak könnyebben.N7 írta:huhúúú Afellay ma a csapattal edzett!:)))
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... n-training
Az semmi, de Abidal is; igaz csak könnyebben.N7 írta:huhúúú Afellay ma a csapattal edzett!:)))
Megtudhatom h miből következtetted azt ki h Cuenca előtte van a rangsorban?Barcaman14 írta: Jó hír, viszont nagyon úgy néz ki hogy nem igazán lesz helye a csapatban. Cuenca már előtte van a "rangsorban", Messi, Alexis, Villa, Pedro és ha még fel is épül szerintem Pep inkább teszi be egy fontos meccsen Fabregast a támadósorba mint őt. Nem kizárt hogy távozik a nyáron, a hosszú kihagyás ellenére is szerintem sokan szívesen látnák.
Én kedvelem a játékát, és szerintem nagy lehetőségek vannak a srácban, sajnálnám ha távozna!
Jó hír, viszont nagyon úgy néz ki hogy nem igazán lesz helye a csapatban. Cuenca már előtte van a "rangsorban", Messi, Alexis, Villa, Pedro és ha még fel is épül szerintem Pep inkább teszi be egy fontos meccsen Fabregast a támadósorba mint őt. Nem kizárt hogy távozik a nyáron, a hosszú kihagyás ellenére is szerintem sokan szívesen látnák.mekkora írta:Affelay felépülése ujabb fázisba lépett !!
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... -the-field
Térdkeresztszalag-szakadás. Az legjobb esetben is fél év sajnos...messi.joe írta:nekem olyan kérdésem lenne hogy Afellay mért nincs benne a keretbe már régóta? tudom hogy sérült volt de ha jól tudom nem ennyire.
De. Annyira sérült, hogy március környékén várható, hogy felépülmessi.joe írta:nekem olyan kérdésem lenne hogy Afellay mért nincs benne a keretbe már régóta? tudom hogy sérült volt de ha jól tudom nem ennyire.
A Barca hivatalos twitterén olvastam még reggel, hogy ez a hivatalos neki, de most olvasom: FCBarcelona FC Barcelonasoadroli írta:Tuti ő az? Eléggé oltja realt
Tuti ő az? Eléggé oltja realt
Inkább az Arsenalban tudnám elképzelnimessideco írta:Egyáltalán hogy jött képbe a PSV? Egy év után hogy visszatérjen? Kizárt.
Szerintem a Premier Leauge lenne a neki való. Egy olyan csapat mint a Liverpool, ott ki tudna bontakozni...
Millió eurós gólpassz...miihii írta:Akármi is lesz a sorsa,a reál ellen Messinek adott gólpasszáért már megérte megvenni