Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De igen.pl:Antpuyol:idén mindent viszünkBadi írta:Hát olvastam, de azokat nem igazán lehet túlszárnyalni:):)Enrique írta:Hát pedig olvass el néhányat...Charlie írta:
Azért ne túlozunk........![]()
C.
Hát olvastam, de azokat nem igazán lehet túlszárnyalni:):)Enrique írta:Hát pedig olvass el néhányat...Charlie írta:Enrique írta: Még a fígó 10 is értelmesebbeket írt....
Azért ne túlozunk........![]()
C.
Az most jó, vagy rossz???Boixos írta:mindannyian azok vagyunk. ki így, ki úgy. ő úgy.
Kivéve, ha nagyon fanatikus...Boixos írta:és ez így jó.
Az enyém is . Főleg Ronaldinhoról...redlions írta:Az enyém nagyon különböző!Boixos írta:nem akarok boggabor-fanklubot nyitni, de neki ez a véleménye. nem igazán értek vele egyet, de akkor is. az a jó, h mindannyiunkat a barca szeretete köt össze, de ettől még különböző véleményeink is lehetnek.![]()
uff, off.
Az enyém nagyon különböző!Boixos írta:nem akarok boggabor-fanklubot nyitni, de neki ez a véleménye. nem igazán értek vele egyet, de akkor is. az a jó, h mindannyiunkat a barca szeretete köt össze, de ettől még különböző véleményeink is lehetnek.![]()
uff, off.
Még a fígó 10 is értelmesebbeket írt....Charlie írta:Sztem okosakat szólEnrique írta:Nekem is...redlions írta:Elegem van ebből a témából.Úgyse jönne ill. nem is fogják visszahozni!
Meg a boggabor hülyeségeiből is.
![]()
C.
az lenne csak a szívás. mondj egy olyan argentin zsugást, mint pl. a Ronni. 15 éve mindig akkor ment a szekér, amikor brazilok vitték a prímet. bár a legtutibb az, ha a legjobbakat kiszedik innen is, onnan is.akkor most argentin uralom lenne es nem brazil
Kérlek ne húzz fel...Badi írta:pl Ronaldinho helyett nemde?boggabor írta:Szerintem is siman beferne, de nem igazan akkar visszajonni nem olvastam seholse, hogy jonne inkabb aszt, hogy nem akar visszajonni de Reijkaardon mulik, hogy akarja-e![]()
pl Ronaldinho helyett nemde?boggabor írta:Szerintem is siman beferne, de nem igazan akkar visszajonni nem olvastam seholse, hogy jonne inkabb aszt, hogy nem akar visszajonni de Reijkaardon mulik, hogy akarja-e
Énis úgy hallottam,hogy nem nagyon akar visszajönni.boggabor írta:Szerintem is siman beferne, de nem igazan akkar visszajonni nem olvastam seholse, hogy jonne inkabb aszt, hogy nem akar visszajonni de Reijkaardon mulik, hogy akarja-e