Ez a haxball lista? Mert oda tán én is neveznék. Milyen hosszú lebonyolításúra tervezitek a bajnokságot?levproff írta:1. FTCSikihun
2. Ferninho
3. Ozsi
4. Faithnomore
5. Kanty
6. Matyi
7. Gergo9
8. Zsivany20
9. MessiFan
10. Barcafan9
11. Vargaakos
12. shutterisland (?)
13. lijacska
14. levproff
Eurobarca Online Bajnokságok
-
- Director del Fútbol
Én sem támogatom a sorsolás semmilyen formáját. Ha csak véletlenszerűen sorsolunk akkor ugye megvan a teljesen kiegyenlítetlen csapatok veszélye. A kalapokat meg mégis hogy gondoltátok mindenki bemondja hogy milyen kalapos? 
Aztán nem egyenlőlétszám esetén megy a kérdőiv hogy pl ki nem érzi magát elég jónak az első kalaphoz?.
Sztem teljesen halva született ötlet.
Mindenki válasszon párt , ugye így tudja nézni a másiknak mikor jó gyakorolni. Aztán gyorsan letoljuk az első bajnokságot utána felállítjuk a koefficienseket és úgy alakítjuk hogy még izgalmasabb legyen.
4-5 fős csapatokban borzasztóan leegyszerűsödik a védekezés a kapu előtt meg kevés a tudatosság csak a dodzsem megy. 2-2 fős csapat esetén mindkét félre nagy szerep hárul jóval izgalmasabb és kevesebb benne a mák faktor.

Aztán nem egyenlőlétszám esetén megy a kérdőiv hogy pl ki nem érzi magát elég jónak az első kalaphoz?.

Mindenki válasszon párt , ugye így tudja nézni a másiknak mikor jó gyakorolni. Aztán gyorsan letoljuk az első bajnokságot utána felállítjuk a koefficienseket és úgy alakítjuk hogy még izgalmasabb legyen.
Nah eddig lenne 2,5 csapat kb.szerintem sokkal jobb lett volna 4vs4-ben, egyel nagyobb pályán nyomni.
a 2vs2-t én nem élveztem, ha van összeszokottság, jobb, de itt nem lesz ilyen, az is jó, ha a versenyre megvannak a csapatok, nem hogy gyakorolni.
4-5 vs 4-5-ben meg rohadt nagy tikitakákat lehet nyomni összeszokottság nélkül is, én úgy játszottam vele ilyen bosnyák meg szerb arcokkal.

- levproff
- Director del Fútbol
1. FTCSikihun
2. Ferninho
3. Ozsi
4. Faithnomore
5. Kanty
6. Matyi
7. Gergo9
8. Zsivany20
9. MessiFan
10. Barcafan9
11. Vargaakos
12. shutterisland (?)
13. lijacska
14. levproff
2. Ferninho
3. Ozsi
4. Faithnomore
5. Kanty
6. Matyi
7. Gergo9
8. Zsivany20
9. MessiFan
10. Barcafan9
11. Vargaakos
12. shutterisland (?)
13. lijacska
14. levproff

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
1. FTCSikihun
2. Ferninho
3. Ozsi
4. Faithnomore
5. Kanty
6. Matyi
7. Gergo9
8. Zsivany20
9. MessiFan
10. Barcafan9
11. Vargaakos
12. shutterisland (?)
13. lijacska
2. Ferninho
3. Ozsi
4. Faithnomore
5. Kanty
6. Matyi
7. Gergo9
8. Zsivany20
9. MessiFan
10. Barcafan9
11. Vargaakos
12. shutterisland (?)
13. lijacska
- shutterisland
- Director del Fútbol
1. FTCSikihun
2. Ferninho
3. Ozsi
4. Faithnomore
5. Kanty
6. Matyi
7. Gergo9
8. Zsivany20
9. MessiFan
10. Barcafan9
11. Vargaakos
12. shutterisland (?)
szerintem sokkal jobb lett volna 4vs4-ben, egyel nagyobb pályán nyomni.
a 2vs2-t én nem élveztem, ha van összeszokottság, jobb, de itt nem lesz ilyen, az is jó, ha a versenyre megvannak a csapatok, nem hogy gyakorolni.
4-5 vs 4-5-ben meg rohadt nagy tikitakákat lehet nyomni összeszokottság nélkül is, én úgy játszottam vele ilyen bosnyák meg szerb arcokkal.
de mindegy, majd a héten eldöntöm, hogy akarok e játszani.
2. Ferninho
3. Ozsi
4. Faithnomore
5. Kanty
6. Matyi
7. Gergo9
8. Zsivany20
9. MessiFan
10. Barcafan9
11. Vargaakos
12. shutterisland (?)
szerintem sokkal jobb lett volna 4vs4-ben, egyel nagyobb pályán nyomni.
de mindegy, majd a héten eldöntöm, hogy akarok e játszani.

- MatyiG
- Adminisztrátor
1. FTCSikihun
2. Ferninho
3. Ozsi
4. Faithnomore
5. Kanty
6. Matyi
7. Gergo9
8. Zsivany20
9. MessiFan
10. Barcafan9
11. Vargaakos
még 5 ember kell.
kalapok, majd sorsolás. sztem mindenki tudja magáról, h jó avagy nem.
közben csináltam egy szobát.
jöjjön aki akar.
matyi's room
eurobarca
2. Ferninho
3. Ozsi
4. Faithnomore
5. Kanty
6. Matyi
7. Gergo9
8. Zsivany20
9. MessiFan
10. Barcafan9
11. Vargaakos
még 5 ember kell.
kalapok, majd sorsolás. sztem mindenki tudja magáról, h jó avagy nem.
közben csináltam egy szobát.
jöjjön aki akar.
matyi's room
eurobarca
- vargaakos
- Capitá del Barça
Én is feliratkoznék akkor haxballra, ha nem hétvégén lesz csak a lebonyolítás. Kiemeléses sorsolás esetén a nem kezdő csoportba sorolnám magam.
(majd következő ember szerkesszen már be magával együtt a névsorba:D, köszöntem!:D)
Szerk: legközelebbre javasolnám mondjuk egy amőba bajnokság szervezését! egyszerű, gyors online játszható játék ez is

Szerk: legközelebbre javasolnám mondjuk egy amőba bajnokság szervezését! egyszerű, gyors online játszható játék ez is

-
- Director del Fútbol
MichaaBee 2-0-ra nyert, elrontottam pár evidens kérdést, de mindkettő szoros volt. Majd legközelebb
Sajnos nem sok lehetőség van ilyen rövid játékban javítani. Grat neki és győzzön a jobbik a döntőben!

-
- Director del Fútbol
Jó, beléphetsz.MichaaBee írta:Mehet most újra.
Ne haragudj, de csődöt mondott egyidejűleg a java, a firefox, a RAM, meg úgy kompletten minden ezen a roncsgépen, befagyott az egész.Háromszor ledobott a játékról 2 kérdés alatt... Mindegy, mostmár megoldódott egy újraindítással, úgyhogy folytathatjuk. Eggyel volt több 200-asod, amikor kiléptem, úgyhogy az első kérdést hagyom majd Neked.
Mehet most újra.
Ne haragudj, de csődöt mondott egyidejűleg a java, a firefox, a RAM, meg úgy kompletten minden ezen a roncsgépen, befagyott az egész.
Háromszor ledobott a játékról 2 kérdés alatt... Mindegy, mostmár megoldódott egy újraindítással, úgyhogy folytathatjuk. Eggyel volt több 200-asod, amikor kiléptem, úgyhogy az első kérdést hagyom majd Neked.
Ne haragudj, de csődöt mondott egyidejűleg a java, a firefox, a RAM, meg úgy kompletten minden ezen a roncsgépen, befagyott az egész.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Director del Fútbol
Most már én is, KalapKingdom, felveszlek. Akkor újra? Vagy mikor? Én is kiléptem.MichaaBee írta:Itt vagyok, csapathatjuk. Mr Bee vagyok honfoglalón, mindjárt belépek. Kérlek csináld meg a szobát!Kalap1988 írta:Michaabee! Ha itt vagy, akár most is nyomhatjuk. Párbajszobás?
Itt vagyok, csapathatjuk. Mr Bee vagyok honfoglalón, mindjárt belépek. Kérlek csináld meg a szobát!Kalap1988 írta:Michaabee! Ha itt vagy, akár most is nyomhatjuk. Párbajszobás?
H a t t r i c k
- Messiboy19
- Jugador d'estrella
Én is neveznék szivesen, de nem akar indulni a játék - nem csatlakozik sehova, csak tölt a csatlakozásnál...S.Agüero írta:na, még 6 ember kell s kezdhetjük
Esetleg valami tipp a probléma megoldására ?

Visca El Barca!!! Visca Catalunya!!!
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Remélem EZ segít valamit...balinteer írta:Srácok tud valaki egy olyan oldalt,ahol ingyen lehet pókerezni? Előre is köszi.

1.FTCSikihun
2.ferninho
3.Ozsi
4.faithnomore
5.kanty
6. Matyi
7.gergo9
8. zsivany20
9. messifan
10. Barcafan9
2.ferninho
3.Ozsi
4.faithnomore
5.kanty
6. Matyi
7.gergo9
8. zsivany20
9. messifan
10. Barcafan9

- vargaakos
- Capitá del Barça
Én is szívesen jelentkeznék, de egyrészt nincs párom (ami ugye kisebb gond), másrészt a hétvégéim bizonytalanabbak mint hétköznap. Hétköznap dutánonként ráérnék játszani, de hétvége általában barátnő.
Szóval egyelőre nem jelentkezek, ha tuti lesz, hogy tudok játszani beírom magam. (csak azért jeleztem, mert szóltam előtte h jönnék ha lenne haxball bajnokság):D

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Az lehet, de annyira meg nem tetszik, hogy tovább játsszam vele...kanty írta: Játszol 1-2 órát és utoléred a társaságot.

Játszol 1-2 órát és utoléred a társaságot.P.U.Y.O.L. írta:Én nem fogok nevezni azt hiszem!![]()
Bár barin volt egy szép fejes gólom és egy mellre vétel után kiosztottam egy gyönyörű esernyőt is.... ez a játék nekem nem fekszik...

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Én nem fogok nevezni azt hiszem!
Bár barin volt egy szép fejes gólom és egy mellre vétel után kiosztottam egy gyönyörű esernyőt is.... ez a játék nekem nem fekszik...

1.FTCSikihun
2.ferninho
3.Ozsi
4.faithnomore
5.kanty
6. Matyi
7.gergo9
8. zsivany20
9. messifan
elég ratyi, de egy próbát megér
2.ferninho
3.Ozsi