Lehet attól megjönne a kedvük a focihoz is..feldobná őket a programCharlie írta:Elton Johnnak bekem,guti,ramos örülne na de nagyon,meghívnák egy baráti zuhanyzásra és szappan dobálásra,hajolgatós est lenne.
C.

Lehet attól megjönne a kedvük a focihoz is..feldobná őket a programCharlie írta:Elton Johnnak bekem,guti,ramos örülne na de nagyon,meghívnák egy baráti zuhanyzásra és szappan dobálásra,hajolgatós est lenne.
C.
Megvesszük EltonJohn-t,hívja egy randira Ronit,ettől csak +jön a kedve a szaladgáláshoz..Enrique írta:Ronaldo sem fog többet futni...![]()
Remélem ez is olyan jó igazolás lesz, mint a Pista, meg a Binnyó srác. És persze a Diogo gyerek...laci18 írta:ÚrIsten a madrid leigazolta Cicinho-t ha lesz még egy-két ilyen igazolása a reálnak akkor még a szekerük is beindulhat. (ha esetleg ezt a hírt vki már beírta egy más topicba akkor bocs)
Nincs sok minden amit ehhez hozzá lehetne fűzni.. Talán pár szó -> kacsa, baromság, képtelenség.weisz001 írta:hallottam egy olyan hirt hogy ronaldinho elmegy a barcábol........ugye nem igaz??
Szerintem nem is baj.... Daniel Alves Sokkal jobb..vagy jobb lesz mint ő..ez szinte tutti..remélem a télen meg is vesszükTaibi írta:Sagnol-ról lecsúsztunk sajnos.
A Juventus fogja leigazolni, szinte már biztos.
Elég valószínűtlenweisz001 írta:hallottam egy olyan hirt hogy ronaldinho elmegy a barcábol........ugye nem igaz??
Ezt már eléggé régen tudtuk...laci18 írta:ÚrIsten a madrid leigazolta Cicinho-t ha lesz még egy-két ilyen igazolása a reálnak akkor még a szekerük is beindulhat. (ha esetleg ezt a hírt vki már beírta egy más topicba akkor bocs)
GarayAix írta:Tudom, hogy most Ronnirol szol minden, s gratulalok neki, de egy igazolas a telre.
Ezequiel GARAY - Racing Santander
Akinek ez a nev nem mond semmit az majd egy ket ev mulva fogja tatani a szajat, hogy nem akarmilyen vedo ez a gyerek
No meg amikro elküldték Vicente Del Bosquét. Ő kordában tudta tartani a "sztárokat"LG írta:Ott rontották el, mikor elment Makele meg a Hierro. Oket azota nem tudták senkivel potolni.dinnyo86 írta:Biztos a spnyaol királytol mert tudni kell h ő nagy Madrid drukker.Meg nem kis játékosok vannak ott igy a reklámokbol,mezekből,stb összejön simán az a sok.Igazán ők jól vásárolnak csak nem mennek vele semmireRobinho,Baptista ez két jó játékos és még hasznukra lehet.De nemértem minek kell Ballack???mikor már 29 éves!Ha vesznek támadó középpályást akkor már inkább Kaká.De Ronaldinhotol ugyse lesz jobb senki!!!!!!!szal pénz az van csak rosszul költekezek
ez olyan mint ha nekem van egy számitógépem és mindig azt akarok venni és veszek is de nem használok csak egyet
Ott rontották el, mikor elment Makele meg a Hierro. Oket azota nem tudták senkivel potolni.dinnyo86 írta:Biztos a spnyaol királytol mert tudni kell h ő nagy Madrid drukker.Meg nem kis játékosok vannak ott igy a reklámokbol,mezekből,stb összejön simán az a sok.Igazán ők jól vásárolnak csak nem mennek vele semmireRobinho,Baptista ez két jó játékos és még hasznukra lehet.De nemértem minek kell Ballack???mikor már 29 éves!Ha vesznek támadó középpályást akkor már inkább Kaká.De Ronaldinhotol ugyse lesz jobb senki!!!!!!!szal pénz az van csak rosszul költekezek
ez olyan mint ha nekem van egy számitógépem és mindig azt akarok venni és veszek is de nem használok csak egyet
http://nikefootball.nike.com/nikefootba ... 1_1280.jpgdinnyo86 írta:OFF:Van vkinek nagyon jó háttérkép Ronaldinhorol??Ha tud vki irjon!Köszi