N7 írta:
Igen,sajnos én sem tudok,de a nővéremnek spanyol nyelvvizsgája van,úgyhogy ő szokott nekem fordítani,tehát arról beszél,hogy 2órán keresztül műtötték,sikeres volt és az orvosok is aztmondták neki,hogy minden rendben van:) Ezután közölte,hogy megkapta az üzeneteket Facebookon,Twitteren,e-mailben,smsben,mmsben stb. a barátaitól és mindekitől:)Aztán hossza köszönet nyílvánítás következett: a szüleinek,a feleségének,a lányainak,a Barca orvosának,gyúrósjának,Tito Vilanovának és természetesen a csapattársaknak,mind a Barcában,mind a Spanyol válogatottban,az egykori csapattársaknak(a Valenciából,Zaragozából,Sporting Gijon) és a többi focistától,szóval gyakorlatilag a világon élő összes embertől(tőlünk is) megköszönte.Utána elmondta,hogy jól esett neki a póló,amiben a Barca játékosai vonultak ki a pályára.Azt is elmondta,hogy azon lesz,hogy felépüljön és a BL döntőn ott legyen és az EB-n is,amit meg kell nyerniük megint.Aztán minélhamarabb hazaszeretne menni a kórházból és ott pihen és szurkol a csapatnak,valamint megköszönte a kupát a srácoknak!Ölel mindekit!:)Úgy nagyjából ennyi,ha valaki tud még hozzá pár infot az írjon:)
Köszi !
Küldhetne neki valaki az EUROBARCÁsok nevében egy jókívánságokkal teli üzenetet

Reméljük gyorsan és 100%-osan felépül a BL döntőre és ha csak pár percet is de játszhat.
Van egy ismerősöm megyei szinten törött bokával mankókkal beállta a utolsó meccsen és állt a pálya szélén:D Végül is mindegy má' nekem alapon
beállt . Bajnokok lettek ,ő kapta az első érmet

A gipszet bezacskózták nehogy pezsgős, szódás legyen