Barça vs. Real
Messi mekkora lesgólt lőtt LoL.30ról a pipába de sajan les volt
.

-
- Llegenda del Barça
nagyon tré ez a margit. zidane nulla, rc nulla, raul nulla, beckham nulla, robinho nagyon nagy nulla, luxemburgoval együtt. a többieket már nem is érdemes említeni, mert értékelhetetlenek. a jelenlegi brigádjuk max a kis, v középcsapatok ellen jó, komolyak ellen esélyük sincs. ronaldo az egyetlen, aki hozza a régi szintjét, de hát ha neki nem megy, akkor besült a mutatvány. és persze csóró casillas, akinek rendszeresen védők nélkül kell megoldania a dolgát, ami lehetetlen.
tényleg érdekesek voltak a madridi arcok, amikor gólt kaptak. ezt a meccset, a tegnapihoz hasonló felállással, 10ből 10szer nyerjük.
csak ismételni tudom magam, nekik nincs csapatuk, NEKÜNK VISZONT VAN!!!!
tényleg érdekesek voltak a madridi arcok, amikor gólt kaptak. ezt a meccset, a tegnapihoz hasonló felállással, 10ből 10szer nyerjük.
csak ismételni tudom magam, nekik nincs csapatuk, NEKÜNK VISZONT VAN!!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Jugador d'estrella
Funghi:Lehet,hogy neked többet érnek a bl-címek,értehető.De sztem a legtöbb barcás,azért barcás,mert gyönyörű támadófocit láthatnak a csaapattól.Láttam már rengeteg real meccset de közel sem játszottak annyire gyönyörűen,mint a Barca pl 2005-ben!Hiába mondják az újságírók,hogy areal így meg úgy támadófocit játszik,sokszor látható,hogy nem igaz,pl a Bayern elleni párharcokban.
Lehet,hogy eredményesebb a Real,de gyönyörűbb a barca,és nekem ennyi bőven elég!
Lehet,hogy eredményesebb a Real,de gyönyörűbb a barca,és nekem ennyi bőven elég!

- Barcaforever
- Director del Fútbol
De sztem megalázóbb volt AHOGY kikaptak.
Há egy igazi macska-egér játék volt ahol az egér most jött ki a lyukból először csatázni a tapasztalt macska ellen.
Há mintha mi játszottunk volna itthon.Meccs végén vártam a fehér zsebkendőket, de nem láttam.
Voltak?

Há mintha mi játszottunk volna itthon.Meccs végén vártam a fehér zsebkendőket, de nem láttam.

[quote="Ordog"][quote="Charlie"]Le a kalappal a csapat előtt,hihetetlen tettet vittünk véghez!Valaki(k) összefoglalná(k) nekem hogy a játékosaink 1től 1ig milyen teljesítményt nyújtottak?! Mivel nem láttam a mérkőzést,és érdekelne hogy a gólszerzőinkön kívül ki mit nyújtott?!
Kis kopasz rejálos brazil mit művelt már a mi Drága Eto'o-nkkal aki jó szokását megint megtartotta
?!!!!
C.[/quote]
Csak annyi történt, hogy Eto'o egy szélről jövő labdára várt volna, futott is középre, de a gibbon sunyi módon(teljesen szándékosan), összekoccantotta a bokáját... kihasználta hogy a bíró és a partjelző Ronadlinhora koncetrál a szélen...
De a gibbon ilyen már csinált a Betis ellen is... ugyanezt művelte, nemtom ti észrevettétek e, de ott is összekoccantotta a csávó bokáját sprint közben(kihasználva hogy nem oda figyelt a bíró)
Ütni kéne az ilyen sunyi [auto_cenzúra]!!!!! Eddig őt tiszteltem a legjobban a reálból mert télleg fair ember volt, de mára ez megváltozott
[/quote]
A Valencia ellen csinálta úgyan így... Ott Villa lábát akasztotta össze...Mondjuk ott sem volt más a meccs
Kikaptak
Kis kopasz rejálos brazil mit művelt már a mi Drága Eto'o-nkkal aki jó szokását megint megtartotta

C.[/quote]
Csak annyi történt, hogy Eto'o egy szélről jövő labdára várt volna, futott is középre, de a gibbon sunyi módon(teljesen szándékosan), összekoccantotta a bokáját... kihasználta hogy a bíró és a partjelző Ronadlinhora koncetrál a szélen...
De a gibbon ilyen már csinált a Betis ellen is... ugyanezt művelte, nemtom ti észrevettétek e, de ott is összekoccantotta a csávó bokáját sprint közben(kihasználva hogy nem oda figyelt a bíró)
Ütni kéne az ilyen sunyi [auto_cenzúra]!!!!! Eddig őt tiszteltem a legjobban a reálból mert télleg fair ember volt, de mára ez megváltozott

A Valencia ellen csinálta úgyan így... Ott Villa lábát akasztotta össze...Mondjuk ott sem volt más a meccs

- Barcaforever
- Director del Fútbol
A 2. félidő elején Messi rúghatott volna simán 2
gólt
Meg az elsőben is a kis spicces helyzete.
REméljük tavasszal beköszön.
gólt

REméljük tavasszal beköszön.

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Megmondtam hogy 2-3 góllal is megverhetjük őket, erre Red lehurrogott!! én megmondtam 

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Huh, így fél 3 táján végre én is megnéztem a meccset - ÓRIÁSI VOLT!!
És ez az a meccs, amiről nem lehet sokat írni: Egyszerűen ennyivel jobb a Barça, mint a margó - OSZTÁLYKÜLÖNBSÉG.
Riszpekt az oldalon megnyilvánuló Real-drukkereknek.
És akkor ennyit szurkolóként -, mert

És ez az a meccs, amiről nem lehet sokat írni: Egyszerűen ennyivel jobb a Barça, mint a margó - OSZTÁLYKÜLÖNBSÉG.

Riszpekt az oldalon megnyilvánuló Real-drukkereknek.
És akkor ennyit szurkolóként -, mert
Kód: Egész kijelölése
OFF
Kedves Barcakiraly, és Barcadinho!
Figyelmeztetni szeretnélek benneteket, hogy fogjátok vissza magatokat, és hagyjátok abba a NORMÁLISAN hozzászóló Realdrukkerek csesztetését, mert amit itt levágtatok az utóbbi pár napban, az kicsig túl kemény volt.
Ez csak egy figyelmeztetés volt hozzátok, csak hogy a mihez tartás végett, remélem vettétek az adást.
Ellenvetés nem lehet.
Peace
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2005.11.20. 13:06:29-kor.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Csak annyi történt, hogy Eto'o egy szélről jövő labdára várt volna, futott is középre, de a gibbon sunyi módon(teljesen szándékosan), összekoccantotta a bokáját... kihasználta hogy a bíró és a partjelző Ronadlinhora koncetrál a szélen...Charlie írta:Le a kalappal a csapat előtt,hihetetlen tettet vittünk véghez!Valaki(k) összefoglalná(k) nekem hogy a játékosaink 1től 1ig milyen teljesítményt nyújtottak?! Mivel nem láttam a mérkőzést,és érdekelne hogy a gólszerzőinkön kívül ki mit nyújtott?!
Kis kopasz rejálos brazil mit művelt már a mi Drága Eto'o-nkkal aki jó szokását megint megtartotta?!!!!
C.
Ütni kéne az ilyen sunyi fa***kat!!!!! Eddig őt tiszteltem a legjobban a reálból mert télleg fair ember volt, de mára ez megváltozott

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
húúúúúúú de hosszú hsz-t írtam, de elveszett a kva gép miatt
de a lényeget azé leírom
Szoa funghi, téged bírlak a legjobban a madridosok közül, mert a többi szvájnhörddel az élen csak elfogult közhelyekkel tudnak élni ellenben veled aki mindig realáistán nézi a dolgokat, szoa téged pont nem akartalak megsérteni(akinek nem inge ne vegye magára)..., de lécci ne kérdőjelezd meg a barca iránti szeretetemet. Minket ne hasonlítgass össze a madridista.hu-n lévő gyerekekkel, akik a 2000-2003-as korszakban szerettek bele a madridba mert bl-t nyert. (persze kifestő az más tészta)
Én speciel amióta az eszemet tudom foci terén(2000/2001-es korszak) a barcának szurkolok. Ugye az a Rivaldo-éra vége volt. Amikor is a barca közel sem volt mondható sikeresnek, nem beszélve az utána következő fél idényről mikor a barca a középmezőnyben kullogott. De ezt mi(a fórumozók többsége) a tv előtt végigkövettük/szenvedtük. (Talán a reál iránti gyűlöletem miatt tudtam átvészelni ezt az időszakot
) Tehát ne mondd azt, hogy a bajnokcsapat miatt lettem barca szurkoló... És ezt főleg ne egy REÁLFAN mondja nekem. Sokakkal itt a régi/gagyi uw-s eurobarcán cseréltünk eszmét:) amikor még sehol se volt a bajnok csapat...
Az meg hogy a hsz-aim 90%-a reálellenes az természetes:))) Azért jövök ebbe a topicba, hogy kifejtsem a véleményem, ami mint láttuk, nem is hülyeség:))
Ja és még írtam vmit annak a gyereknek, aki írta hogy szánalmas vagyok:))) ---> erre annyit tok mondani, hogy nem vagyok szánalmas, csak átmentem meccs után a madridista fórumára olvagatni, és megszállt az ihlet:DDDDDDD egyszerűen ennyi történt!!!
FORÇA BARÇA!!!!!!

de a lényeget azé leírom
Szoa funghi, téged bírlak a legjobban a madridosok közül, mert a többi szvájnhörddel az élen csak elfogult közhelyekkel tudnak élni ellenben veled aki mindig realáistán nézi a dolgokat, szoa téged pont nem akartalak megsérteni(akinek nem inge ne vegye magára)..., de lécci ne kérdőjelezd meg a barca iránti szeretetemet. Minket ne hasonlítgass össze a madridista.hu-n lévő gyerekekkel, akik a 2000-2003-as korszakban szerettek bele a madridba mert bl-t nyert. (persze kifestő az más tészta)
Én speciel amióta az eszemet tudom foci terén(2000/2001-es korszak) a barcának szurkolok. Ugye az a Rivaldo-éra vége volt. Amikor is a barca közel sem volt mondható sikeresnek, nem beszélve az utána következő fél idényről mikor a barca a középmezőnyben kullogott. De ezt mi(a fórumozók többsége) a tv előtt végigkövettük/szenvedtük. (Talán a reál iránti gyűlöletem miatt tudtam átvészelni ezt az időszakot

Az meg hogy a hsz-aim 90%-a reálellenes az természetes:))) Azért jövök ebbe a topicba, hogy kifejtsem a véleményem, ami mint láttuk, nem is hülyeség:))
Ja és még írtam vmit annak a gyereknek, aki írta hogy szánalmas vagyok:))) ---> erre annyit tok mondani, hogy nem vagyok szánalmas, csak átmentem meccs után a madridista fórumára olvagatni, és megszállt az ihlet:DDDDDDD egyszerűen ennyi történt!!!
FORÇA BARÇA!!!!!!
- Charlie
- Öreg Harcos
Le a kalappal a csapat előtt,hihetetlen tettet vittünk véghez!Valaki(k) összefoglalná(k) nekem hogy a játékosaink 1től 1ig milyen teljesítményt nyújtottak?! Mivel nem láttam a mérkőzést,és érdekelne hogy a gólszerzőinkön kívül ki mit nyújtott?!
?!!!!
C.

C.
nem hasonlitanám a barcát a reálhoz két más csapat a reált a chelsea milan manchester juve interhez kell hasonlitani ahol a nagy pénz megy és igazolások
mig a barca olyan liverpool newcastle bayern valencia arsenál szinten van. a meccsről amit Carlos művelt elérte hoggy utáljam nagyon alatomos dolog volt vázolom milyen a srác: 0. ez ő:) itt volt az igazság hgoy Messi játszot ez járt neki amiért a madrid tiltakozott meg fellebezett. Etoo megint megmutatta. Ronaldinhot én meg nem tartom embernek. Egy ember nem képes ilyen teljesitményre és még nem is tuloztam remélem kap vagy 5 aranylabdát
mig a barca olyan liverpool newcastle bayern valencia arsenál szinten van. a meccsről amit Carlos művelt elérte hoggy utáljam nagyon alatomos dolog volt vázolom milyen a srác: 0. ez ő:) itt volt az igazság hgoy Messi játszot ez járt neki amiért a madrid tiltakozott meg fellebezett. Etoo megint megmutatta. Ronaldinhot én meg nem tartom embernek. Egy ember nem képes ilyen teljesitményre és még nem is tuloztam remélem kap vagy 5 aranylabdát
Ezért a hszért most jár egy riszpekt, funghi!
Viszont a csapatnak is a meccsért, meg Raszta Frenkinek azért mert történelmet írt!
Viszont a csapatnak is a meccsért, meg Raszta Frenkinek azért mert történelmet írt!
Te gondolod, hogy azokat a szurkolókat, akik így gondolkodnak, fogom sajnálni? Hát menjenek, szurkoljanak a Chelsea-nek vagy akárkinek, mit bánom én. Annyiszor elmondtam már, hogy amikor elkezdtem szurkolni a Real Madridnak, sokkal de sokkal rosszabb helyzetbe volt, mint most. Azóta is belefutottunk már párszor a késbe, bajnok volt a Barcelona többször is, viszont nyertünk 3 BL-t, meg bajnokságokat. Nekem utóbbiak fontosabbak és nem nagyon érdekel, hogy ki mit gondol rólam ezért. Mellesleg a Real Madridnak köszönhetően olyan emberekkel ismerkedtem meg, akikért tűzbe tenném a kezemet. Nekem nem pusztán a focicsapat a fontos, hanem az általam személyesen ismert vagy nem ismert, de jófej szurkolótársaim közössége, és a sok felejthetetlen emlék, ami hozzájuk fűz és még fog is. Nem fogok semmelyik más csapathoz átpártolni, ha kamaszkoromban nem tettem meg, akkor ezután sem fogom. Ha pár éve azt mondják neked, hogy drukkolj a Real-nak, mert a Barça nem tud felmutatni semmit, biztos elfog az idegesség... (jah, vagy akkor még nem is voltál Barça-drukker?Ordog írta:Az összes reál szurkoló pedig gondolkodjon el ezen az egészen. Érdemes e még a reálnak szurkolniuk??? Sztem mindannyian inkább kezdjenek szurkolni a Cselszkinek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
divat ide, divat oda...

Megfigyeltem, hogy te a hozzászólásaid 90%-ában mocskolod a Real Madridot. Hát, tedd azt. Te dolgod, te oldalad, engem nem érdekel. De a szurkolókat hagyd békén! Legalábbis azokat, akik normálisan nyilvánulnak meg.
Kösz, de én maradokbarcakiraly írta:Van egy olyan érzésem hogy most nagyon meg fognak fogyatkozni a nagypofájú Madridisták az oldalon!

Én meg Etoo ban csalódtam még anno tavasszal mikor szidta a Realt,ugyhogy Carlos csak revansot vett rajta.
ez van ilyen a foci,megéltem 3 bl gyözelmet,2 bajnoki cimet,ilyet a barszások nem mondhatnak el,de most sajna nekik megy a játék.iyen a foci.egyszer fenn egyszer lenn,de fel fog állni a Real,fogja még gyepálni a barszát
ez van ilyen a foci,megéltem 3 bl gyözelmet,2 bajnoki cimet,ilyet a barszások nem mondhatnak el,de most sajna nekik megy a játék.iyen a foci.egyszer fenn egyszer lenn,de fel fog állni a Real,fogja még gyepálni a barszát
-
- Director del Fútbol
Könyvet írhatnék a ma esti élményeimről, de elég csak a már említett eseményt újra, és akár újra felemlegetnem...:
2005.11.19. Real Madrid - Barcelona, spanyol bajnoki mérkőzés, 12. forduló. Madrid, Santiago Bernabeu Stadion - kb. este 21.30: A REAL MADRID SZURKOLÓK ÁLVA TAPSOLJÁK A MÁSODIK GÓLJÁT, ÉS EZZEL CSAPATA HARMADIK GÓLJÁT SZERZŐ RONALDINHO GAUCHOT
Drága barátaim, drága Real szurkolók:
NO COMMENT

2005.11.19. Real Madrid - Barcelona, spanyol bajnoki mérkőzés, 12. forduló. Madrid, Santiago Bernabeu Stadion - kb. este 21.30: A REAL MADRID SZURKOLÓK ÁLVA TAPSOLJÁK A MÁSODIK GÓLJÁT, ÉS EZZEL CSAPATA HARMADIK GÓLJÁT SZERZŐ RONALDINHO GAUCHOT

Drága barátaim, drága Real szurkolók:
NO COMMENT

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
HÁT EZ FANTASZTIKUS,HIHETETLEN,HOGY 3-0-RA NYERTÜNK
KUR*A JÓK VOLTUNK,RONALDINHO EGYEDÜL ALÁZOTT, TELJESEN A REAL FELÉ NŐTTÜNK!! ESÉLYÜK SEM VOLT,ÉS AMIKOR A REAL SZURKOLÓK TAPSOLTAK RONI GÓLJÁNÁL
AZ VOLT A VÉG
FOREVER BARCA,JEEEEE 0-3 A BERNABEUBAN,EZ ÓRIÁSI,

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
EZEK HONNAN VANAK NEKED?Badi írta:há' dehogynemCziprusz írta: de most nemcsinalt sok cirkuszt arol nincs kép!![]()
há' dehogynemCziprusz írta: de most nemcsinalt sok cirkuszt arol nincs kép!

Ja komyolan a mesc ellejen megint beszaladt az a barcelonai ficko aki a mutkor a Silverstonba is beszaladt meg a EB nekidobta a BARCA sálat Figonak de most nemcsinalt sok cirkuszt arol nincs kép!
JA MÁMA MÉG A MADRIDID BIZTONSÁGI SZOLGALAT IS BEÉGET 2 EMBER BESZALAD 1 MECS ALLAT!!!

JA MÁMA MÉG A MADRIDID BIZTONSÁGI SZOLGALAT IS BEÉGET 2 EMBER BESZALAD 1 MECS ALLAT!!!

Ordog írta:De hogy ez a reál mennyire egy szánalmas csapat?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Hihetetlen, ilyen teljesítményt még egy magyar csapat sem nyújt. Amúgy van az a közhely, hogy úgy focizik egy csapat, ahogy az ellenfél hagyja... (vmi ilyesmi:D) Szoa ez most teljes mértékben bejött. Puyol hihetetlen, hogy mit művelt a dagadékkal, szétaláztuk őket.
Az összes reál szurkoló pedig gondolkodjon el ezen az egészen. Érdemes e még a reálnak szurkolniuk??? Sztem mindannyian inkább kezdjenek szurkolni a Cselszkinek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
divat ide, divat oda...
Szerintem nem azon latszik meg egy igazi szurkolo ha akkor is szurkol a csapatanak mikor annak nemegy én akkor is szurkoltam a barcanak mikor a mélyponton volt és nem csak akkor mikor joment akkor kell igazan szurkolni egy csapatnak amikor nemegy neki szoval hagy szurkoljonak csak a madridiak a madridnak...(azoknak most ugyis mindegy!!!...)