húúúúúúú de hosszú hsz-t írtam, de elveszett a kva gép miatt
de a lényeget azé leírom
Szoa funghi, téged bírlak a legjobban a madridosok közül, mert a többi szvájnhörddel az élen csak elfogult közhelyekkel tudnak élni ellenben veled aki mindig realáistán nézi a dolgokat, szoa téged pont nem akartalak megsérteni(akinek nem inge ne vegye magára)..., de lécci ne kérdőjelezd meg a barca iránti szeretetemet. Minket ne hasonlítgass össze a madridista.hu-n lévő gyerekekkel, akik a 2000-2003-as korszakban szerettek bele a madridba mert bl-t nyert. (persze kifestő az más tészta)
Én speciel amióta az eszemet tudom foci terén(2000/2001-es korszak) a barcának szurkolok. Ugye az a Rivaldo-éra vége volt. Amikor is a barca közel sem volt mondható sikeresnek, nem beszélve az utána következő fél idényről mikor a barca a középmezőnyben kullogott. De ezt mi(a fórumozók többsége) a tv előtt végigkövettük/szenvedtük. (Talán a reál iránti gyűlöletem miatt tudtam átvészelni ezt az időszakot

) Tehát ne mondd azt, hogy a bajnokcsapat miatt lettem barca szurkoló... És ezt főleg ne egy REÁLFAN mondja nekem. Sokakkal itt a régi/gagyi uw-s eurobarcán cseréltünk eszmét:) amikor még sehol se volt a bajnok csapat...
Az meg hogy a hsz-aim 90%-a reálellenes az természetes:))) Azért jövök ebbe a topicba, hogy kifejtsem a véleményem, ami mint láttuk, nem is hülyeség:))
Ja és még írtam vmit annak a gyereknek, aki írta hogy szánalmas vagyok:))) ---> erre annyit tok mondani, hogy nem vagyok szánalmas, csak átmentem meccs után a madridista fórumára olvagatni, és megszállt az ihlet:DDDDDDD egyszerűen ennyi történt!!!
FORÇA BARÇA!!!!!!