Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.05. 11:40:42

noname írta:Ezzel annyit elér ez a tahó h senki se fogja kérdőre vonni a vezetőséget azér,t amiért eladták. :lol:
Mellesleg a kocsis dologról: a klub azért kap ingyen audikat h a játéksok azzal járjanak. Akkor illene h edzésre leaglább azzal járjanak. Ha nem tetszik a kocsi, akkor máshova menjenek amivel akarnak. :roll:
UI: elhiszem h Ibra sok bajnokságot, nyert, de azt se feledjük el h az Inter és a Barca is triplázott, miután lelépett. Szóval pont a 2 legfontosabb állomáshelyén azután lett jobb a csapat h tőle megszabadultak.
Emellett ha jól tudom az Audi fizet is, azért az autóhasználatért. Ez a kemény, hogy zavarta a melegítőben járás :D Öltönyben jobb lett volna?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
noname
Llegenda del Barça

2011.11.05. 11:36:10

Ezzel annyit elér ez a tahó h senki se fogja kérdőre vonni a vezetőséget azér,t amiért eladták. :lol:
Mellesleg a kocsis dologról: a klub azért kap ingyen audikat h a játéksok azzal járjanak. Akkor illene h edzésre leaglább azzal járjanak. Ha nem tetszik a kocsi, akkor máshova menjenek amivel akarnak. :roll:
UI: elhiszem h Ibra sok bajnokságot, nyert, de azt se feledjük el h az Inter és a Barca is triplázott, miután lelépett. Szóval pont a 2 legfontosabb állomáshelyén azután lett jobb a csapat h tőle megszabadultak.
A Fifa egy szégyen
ab1daL
Director del Fútbol

2011.11.05. 11:31:28

Mindenesetre megadja az alaphangot a Milan-Barca csoportmeccsre ez az egész herce-hurca. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2011.11.05. 11:38:07-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Subinho
Director del Fútbol

2011.11.05. 11:29:28

nem lepődtem meg ezen a gyökéren. amikor idejött, akkor is azt mondtam, nem értem miért??? egy nagyképű, beképzelt majomnak tartottam mindíg is és be is igazolódott!!! a legjobb hír volt, amikor elment innen, a legrosszabb meg amikor idejött Eto'o helyére!!!
Javaslom, töröljük őt a fórumból, mert nem Barca játékos és nem is régi Barca csillag... egyszerűen egy gyökér...
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.04. 15:24:48

Pep annyira maga alá csinál, hogy az Inter meg a Madrid ellen is leparkolta a buszt :mrgreen:

Viszont here meg pont van, elvégre a klub legdrágább igazolása padozott Bojan miatt a végén. Ez van, Ibra képességei alapján Barca szint, csak az édes kevés, ezért tart ott a klub ahol, mert emellé egy nem alapszintű mentalitás is párosul 8)

Ami meg a visszamondásokat illeti. Érdekli őt hogy hányan nézik gyökérnek? Nem. Csak vegyék meg a könyvét, ha van emellé még fröcsögés is, akkor még jobb, mert rossz reklám is reklám.

Most már a szájkarate mestere is :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
miihii
KHAL

2011.11.04. 15:03:20

http://www.sport1tv.hu/Hirek/2011/11/04 ... ra_konyve4

A lényege ugyanaz,van benne egy-két más gondolat is...

Ezek után nem értem,h miért pont ő kiabál tücsköt-bogarat Pepre :shock:
Beszól az edzőnek,mert olaszban lehet?Nem bírt jófiú lenni?Megspékelve akkora állatságokkal,ami a végén van? Hát mégis mit a toszt képzel ez magáról? Bár inkább nem vagyok rá kíváncsi...

Jobb lett volna nem kiadni ezt a könyvet,cs magát égeti ezzel sztem,ismerve a Milánóból való fröcsögését.

A "filozófus" meg annyira be van tojva murinnyótól,h ijedtében olyan órákat tart a "jó tanulóknak",h a tanévek végén többnyire sikeres záróvizsgákat tesznek,3 év alatt 12-t 8) Remélem bírják még pár évig a gombóccal a torkukban meg remegő térdekkel :lol:

Ibra,te meg kapsz karira egy ásd el magad felszerelést :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
d
Entrenador del Barça

2011.11.04. 13:56:22

Barcaman1993 írta:Én ezt az egészet nem értem. A bajnokság első felében Ibrának nagyon ment, egyértelműen ő volt középen. Aztán a tavasz első felében szintén ő játszott és szintén középen. Majd végül mikor már Ibra semmit nem csinált, akkor Bojan játszott helyette, ki szintén középen volt. Aztán tavaly is egy ideig Villa játszott középen és csak utána került Messi középre. Vagy nem így volt? Én így emlékszem...
2010 tavaszán Messi még inkább csak ötletszerűen, de nem rendszeresen került középre. Ibra nem azért lett mellőzve, mert Messi kitúrta volna onnan, de az tény, hogy miután Guardiola belátta, hogy Ibrának, se mint embernek, se mint labdarúgónak nincs helye a csapatban neki egyértelműen semmi helye nincs a csapatnál. Ennek viszont van egy egyáltalán nem személyes oka is. Ibra könnyen lehet akkor is távozott volna, ha nincs köztük balhé.
Villa viszont már egyértelműen bal oldali támadónak érkezett, ez hamar nyilvánvalóvá vált, bár a nyári ubiszezonban ezt még csak sejtettük.
daffy
Madridista

2011.11.04. 13:06:32

Galen írta: Ha valóban ahogy magáról állítja, ő a világ legjobbja ( még a közelébe sincs),
ő sem gondolja komolyan,hiszen ha ő lenne a legjobb,akkor úgyis kiszorította volna messit. de hát...
Én ezt az egészet nem értem. A bajnokság első felében Ibrának nagyon ment, egyértelműen ő volt középen. Aztán a tavasz első felében szintén ő játszott és szintén középen. Majd végül mikor már Ibra semmit nem csinált, akkor Bojan játszott helyette, ki szintén középen volt. Aztán tavaly is egy ideig Villa játszott középen és csak utána került Messi középre. Vagy nem így volt? Én így emlékszem...
nem tudom,hogy mi az igazság,de ha azt írja a könyvében,hogy ostoba voltam és béna,akkor nem biztos,hogy megveszik :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.04. 13:06:23

daffy írta:
messi4ever írta:http://rszg.blog.nepsport.hu/archives/2 ... veresehez/

nem tudom hogy volt-e már...szegény srácnak még mindig agyturkászra lenne szüksége!
attól még az edző az isten,hiába nem tetszik,amit akar. ha nem jött volna be az elképzelése és messi égett volna középen,azt pep-en verték volna le. de így,hogy ibra kretén volt,így rajta verik le. sosem értettem,hogy valaki hogy mondhat ellent az edzőjének,ő ért hozzá,bízni kell benne
Én ezt az egészet nem értem. A bajnokság első felében Ibrának nagyon ment, egyértelműen ő volt középen. Aztán a tavasz első felében szintén ő játszott és szintén középen. Majd végül mikor már Ibra semmit nem csinált, akkor Bojan játszott helyette, ki szintén középen volt. Aztán tavaly is egy ideig Villa játszott középen és csak utána került Messi középre. Vagy nem így volt? Én így emlékszem...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Galen
Jugador del Barça

2011.11.04. 13:05:04

Khm...

Ez a fickó egy zseni, ezt senki se vitatta, elképesztő dolgokat tud(ott) a labdával.
Csupáncsak két dolog hiányzik belőle: tisztelet és alázat.

Ha valóban ahogy magáról állítja, ő a világ legjobbja ( még a közelébe sincs), akkor megpróbálhatott volna legalább beilleszkedni...Alkalmazkodni a játékrendszerhez. Mert a világ legjobbjának nem csak 15 méterrel szemben a kapuval kell a legjobbnak lenni.

Mindenki ugrott Pep szavára? Emlékeztek Dani Alvesre? Azt mondta, ha Pep azt kéri, hogy ugorjak, akkor biztos lehetek benne, hogy ahová érkezem, ott valami nagyon fontos dolog van. ( vagy valami ilyesmi)

Én sajnálom, hogy ez a fickó nincs megáldva egy kis halvérrel, olyan mosolygós, szimpatikus óriás ( és zseniális focista) lehetne belőle. Így marad egy kiváló képességű bunkó....
daffy
Madridista

2011.11.04. 13:00:38

messi4ever írta:http://rszg.blog.nepsport.hu/archives/2 ... veresehez/

nem tudom hogy volt-e már...szegény srácnak még mindig agyturkászra lenne szüksége!
attól még az edző az isten,hiába nem tetszik,amit akar. ha nem jött volna be az elképzelése és messi égett volna középen,azt pep-en verték volna le. de így,hogy ibra kretén volt,így rajta verik le. sosem értettem,hogy valaki hogy mondhat ellent az edzőjének,ő ért hozzá,bízni kell benne
d
Entrenador del Barça

2011.11.04. 12:45:05

Nem csak őstulok, de még büszke is rá! És akkor csodálkoznak sokan, hogy miért rühelli az emberek nagy része zsigerből ezt a barmot...
messi4ever
Jugador del Barça

2011.11.04. 12:10:26

http://rszg.blog.nepsport.hu/archives/2 ... veresehez/

shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.04. 01:52:02

egy ilyen képességekkel rendelkező játékos bármely csapatba befér...annyira kár a mai napig, hogy nem lett ez egy szép történet.
mindmáig a kedvenc "nembarcás" focistám.

http://www.youtube.com/watch?v=mllMTVG6 ... re=related
miihii
KHAL

2011.11.03. 23:52:02

Sanama írta:miihii,
egyetértek.
Én csak azért nem kezelem ennyire keményen a dolgot, mert tudom,hogy nem Ibra volt az egyetlen akinek gondja volt Peppel. Persze nem így kell kezelni,ahogy ő tette,de ő ilyen. Épp ezért utálják rengetegen joggal.
Sztem akiknek még mindig nyitva van a bicska a zsebében Zlatannal kapcsolatban,nem hiszem,h az itteni eset miatt.Ott már eleve olyan ellenszenv volt,amire cs rátett egy lapáttal a válás környéki mizéria.Nem gondolnám,h az itteni tevékenysége vagy a Peppel való hajbakapása (bár ezt Pep esetében nehéz megvalósítani... :D ) verte volna ki a biztosítékot azoknál,akik keményebben kezelik,ez cs a jéghegy csúcsa.
Nálam legalábbis így van,merthogy én is ezek közé tartozok :P
OvaMind írta:
Anno nagyon meglepett, hogy hozzánk került, szerintem sem sportszakmailag, sem mint egyéniség nem igazán fekszik neki egy Barca-stílusú csapat. Összességében ennek ellenére nem volt vele semmi problémám, a vezetőség nagyban felelős a történtekért.

Szerintem az volt óriási hiba, hogy Eto'o-t, aki beállt a sorba a hatkupás idényben (miután Pep nem tartott rá igényt az érkezésekor) kiebrudalták a csapatból. Mohó pénzéhes ember? Igen. Meghalt a pályán a csapatért és világklasszis támadó volt? Igen.

Az ő "kirúgásának" egyenes következménye volt Ibra megvétele, aminek a tanulságait ismerjük.

Az eredmények Pep-et igazolják, azt azonban sajnálom, hogy nem tudott olyan játékosokkal dolgozni, mint Eto'o vagy Yaya Touré, akik a mai napig kiváló futballisták, és kikerültek a csapatból.
Szóról-szóra adom.
A kiemelt részhez is cs kiegészítésként annyit,h nekem az itteni dolgaiban az egyedüli problémám a nemtörődöm hozzáállása volt a kezdeti lendület után. Aztán h ez az ok vagy az okozat volt.....
OvaMind
Jugador d'estrella

2011.11.03. 23:16:16

miihii írta:
Sanama írta:Nagypofájú tag ez egyértelmű.
De még mindig nem értem mi ez a nagy utálat ellene. Akkora nagy balhéja (Szerintem) nem volt, hogy ide-oda kelljen őt elküldeni.
Az is tény, hogy nem ő az egyetlen akinek konfliktusa volt Guardiolával, ő ilyen ember, így vezette le a feszültséget(teszem hozzá helytelenül).

De a szurkolók ellen semmit nem tett, a csapatot nem alázta meg, azt meg tudták már akkor is,hogy milyen ember, amikor idehozták. Tudták ha baj lesz vele nem fog elvonulni sírni a sarokba... Konfliktusa meg lett sajnos. Kész.

Én viszont örülök,hogy őszintén leírja, nagyon kíváncsian fogom elolvasni.Bár érdekelne egy Guardiola őszinte vélemény is a témáról.
Az ellenszenv sztem annak szól,h sokan eleve nem kedveltük,sőőőt. Idekerült,elcsendesítette az ágálást azzal,h látszatra beállt a sorba és jól is nyomta. Aztán a teljesítménye zuhanórepülésbe kezdett,a hozzáállása látható volt a pályán,majd jött a váltás. Az a váltás,aminek a során rohadt sokat pofázott vissza a sajtón keresztül,ez sztem igen ellenszenves dolog.Függetlenül attól,h melyik félnek van igaza (amit szvsz egyik fél "őszinte" bevallása szerint sem tudunk meg...),ezt nem ebben a formában kellett volna.De hát az egója meg a vére nem engedte,h megmaradjona dolog a színfalak mögött.Pedig még ide volt szerződve,ami nem elhanyagolható...És ez nekünk,szurkolóknak visszatetsző lehet,mivel mi a klubnak,a csapatnak szurkolunk és ezzel azért valamilyen szinten bántja a BARCELONÁt. A szurkolók tudták,h milyen,amikor idekerült,pont emiatt volt nagyon sokaknál eleve rossz ötlet az idehozatala,sajna beváltotta a félelmeket és még hőzöngött is (ráadásul még hónapokkal később is),ez elég ahhoz,h kapja az ívet a svosnyák :wink:
Anno nagyon meglepett, hogy hozzánk került, szerintem sem sportszakmailag, sem mint egyéniség nem igazán fekszik neki egy Barca-stílusú csapat. Összességében ennek ellenére nem volt vele semmi problémám, a vezetőség nagyban felelős a történtekért.

Szerintem az volt óriási hiba, hogy Eto'o-t, aki beállt a sorba a hatkupás idényben (miután Pep nem tartott rá igényt az érkezésekor) kiebrudalták a csapatból. Mohó pénzéhes ember? Igen. Meghalt a pályán a csapatért és világklasszis támadó volt? Igen.

Az ő "kirúgásának" egyenes következménye volt Ibra megvétele, aminek a tanulságait ismerjük.

Az eredmények Pep-et igazolják, azt azonban sajnálom, hogy nem tudott olyan játékosokkal dolgozni, mint Eto'o vagy Yaya Touré, akik a mai napig kiváló futballisták, és kikerültek a csapatból.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.11.03. 23:04:21

miihii,
egyetértek.
Én csak azért nem kezelem ennyire keményen a dolgot, mert tudom,hogy nem Ibra volt az egyetlen akinek gondja volt Peppel. Persze nem így kell kezelni,ahogy ő tette,de ő ilyen. Épp ezért utálják rengetegen joggal.
miihii
KHAL

2011.11.03. 22:43:10

Sanama írta:Nagypofájú tag ez egyértelmű.
De még mindig nem értem mi ez a nagy utálat ellene. Akkora nagy balhéja (Szerintem) nem volt, hogy ide-oda kelljen őt elküldeni.
Az is tény, hogy nem ő az egyetlen akinek konfliktusa volt Guardiolával, ő ilyen ember, így vezette le a feszültséget(teszem hozzá helytelenül).

De a szurkolók ellen semmit nem tett, a csapatot nem alázta meg, azt meg tudták már akkor is,hogy milyen ember, amikor idehozták. Tudták ha baj lesz vele nem fog elvonulni sírni a sarokba... Konfliktusa meg lett sajnos. Kész.

Én viszont örülök,hogy őszintén leírja, nagyon kíváncsian fogom elolvasni.Bár érdekelne egy Guardiola őszinte vélemény is a témáról.
Az ellenszenv sztem annak szól,h sokan eleve nem kedveltük,sőőőt. Idekerült,elcsendesítette az ágálást azzal,h látszatra beállt a sorba és jól is nyomta. Aztán a teljesítménye zuhanórepülésbe kezdett,a hozzáállása látható volt a pályán,majd jött a váltás. Az a váltás,aminek a során rohadt sokat pofázott vissza a sajtón keresztül,ez sztem igen ellenszenves dolog.Függetlenül attól,h melyik félnek van igaza (amit szvsz egyik fél "őszinte" bevallása szerint sem tudunk meg...),ezt nem ebben a formában kellett volna.De hát az egója meg a vére nem engedte,h megmaradjona dolog a színfalak mögött.Pedig még ide volt szerződve,ami nem elhanyagolható...És ez nekünk,szurkolóknak visszatetsző lehet,mivel mi a klubnak,a csapatnak szurkolunk és ezzel azért valamilyen szinten bántja a BARCELONÁt. A szurkolók tudták,h milyen,amikor idekerült,pont emiatt volt nagyon sokaknál eleve rossz ötlet az idehozatala,sajna beváltotta a félelmeket és még hőzöngött is (ráadásul még hónapokkal később is),ez elég ahhoz,h kapja az ívet a svosnyák :wink:
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.11.03. 22:27:40

Nem örültem mikor idejött.Megkedveltem mikor az elején termelte a gólokat,és nem voltak balhéi.Tavasszal mikor nem ment neki,sajnáltam,mikor elment,sajnáltam.Most,hogy jó messziről visszapofázgat,megint megutáltam a tagot,nem kicsit.Mint ember nekem ideigazolása elött és után is unszimpatikus volt,de ezekután már nem is tudok mit mondani rá...Szánalmasnak találom,és sajnálom.Nem kell vele törődni,sem nekünk,sem Pep-nek,sem senkinek.Dumálgasson csak amit akar,engem személy szerint hidegen hagy :!:
Kép
Enjoy
Capitá del Barça

2011.11.03. 22:24:31

Én kedvelTEM!
Neki ilyen a természete, el kell fogadnunk..
Kép
gy
Jugador del Barça

2011.11.03. 22:02:36

Ez az ember egy tulok, szót sem érdemes pazarolni rá. Ebből a szempontból el kellett adni, nem tett volna jót a csapatnak, ha marad.

Részben viszont neki is van igaza. Megvették egy raklap pénzért, egy abszolút klasszis center, és utána olyan pozícióban játszatnák, ahol nem érvényesül a játéka??

Ez a része a történetnek Guardiola hibája, ő ragaszkodott a leigazolásához, aztán kidolgozott egy taktikát, amelyben semmiképp sem lehetett helye. Ha már Messit középre akarta vinni, és volt egy Ibra, akkor ez max 442-ben működött volna, ahol Ibra center, Messi pedig mögötte árnyék-ék.

Itt kettő dolgot is meg kell jegyezni.
1) Guardiola elméletét fényesen igazolta a következő szezon, ahol Messivel középen álomfutball, BL, bajnokság összejött.
2) Az a probléma ami miatt ide lett hozva, nevezetesen, hogy ha egy fizikailag kemény csapat (pl. Chelsea és a Mous Real is ilyen) beáll keményen 9 emberrel védekezni, akkor a törpékkel akadozhat a gépezet, és jól jönne egy magas, de technikás, és labdabiztos center. Ez lett volna Ibra.

Ha már egyszer idehoztuk annyiért, amennyiért, Pep is próbálkozhatott volna kicsit többet, hogy őrá (is) szabja a taktikát, és akkor talán nem borul ki a bili, mert az elején igenis próbált jó fiú lenni.
Azonban ha előbb nem is, a tavalyi BL döntőn a Manchester játéka ellen a 433-unk kellett volna, Messivel középen, azaz Ibra padozott volna a BL döntőn. Na azután tuti ott tartottunk volna ahol 1 szezon után. Ahhoz túl nagy tuskó, és önimádó, hogy elviselne egy pados döntőt... Márpedig ha nem a fenti verzió van (totál bekkelő ellen) akkor az alap játék jobb, ezt mindenki láthatta tavaly. 8)
d
Entrenador del Barça

2011.11.03. 19:40:09

Már ha tényleg "őszinte", amivel kapcsolatban megvannak a kételyeim.
Én nem a csapatban eltöltött ideje miatt utálom, már akkor ki nem állhattam, amikor a Barcába igazolt és örültem, amikor elkerült.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.11.03. 19:27:52

Nagypofájú tag ez egyértelmű.

Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.03. 19:23:42

barca99 írta:Tényleg bejött ez a "megváltozik majd, beáll a sorba" elgondolás. "A csapatnál megtiltották, hogy a játékosok sportkocsikkal érkezzenek edzésre, amit nevetségesnek találtam, és az Almeria elleni meccs előtt a Ferrarimmal állítottam be, ami feltűnést keltett." Gondolom nagy megrázkódtatás volt Ferrari helyett Q7-sel meccsre járni, te p.öcs.
Mivel az AUDI a szponzor, előfordulhat, hogy azzal kellett volna menni...
d
Entrenador del Barça

2011.11.03. 19:10:52

De baromi sok ideje van nyilatkozgatni, könyveket írogatni ennek a baromarcúnak...
Lezárt