Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ment a PÜEl fanático írta:Lenne egy kérésem az egyik májsztróhoz, aki vállal nem focihoz kapcsolódó munkát is - nem avatar és nem sig. Egy adott képre kellene egyedi feliratot szerkeszteni, ha megoldható. A többit p.ü.-ben azzal, akinek van ideje és kedve, mert a dolog határidős: november 29.-re kellene elkészülnie.
majd feltöltöm valahova, csak most nincs kedvemmessideco írta:Lássuk a plakátot, Ilu!
szedem is lemiihii írta:Felnyomtam egy pakk BARCÁs hátteret,régi-újabb vegyesen.Akit érdekel,letöltheti INNÉT.
Na igen, ebbe van logika... Szerencsére nem volt életbevágó úgyse. Köszi a gyors választ.Slither írta: Hidd el, egy jól elhelyezett és rendes vízjelet nem lehet jól leszedni. Ha könnyű lenne, akkor nem használnák.
Hidd el, egy jól elhelyezett és rendes vízjelet nem lehet jól leszedni. Ha könnyű lenne, akkor nem használnák.palesz77 írta:Hali. Gondolom photoshopos embereknek nem nagy meló lenne, de nekem lehetetlen megoldani.. Vízjelet vagy mit akarok leszedni egy képről. Olyat ami az fcbarcelona.cat-os képeken van, bár nekem nem onnan kell leszedni, csak hogy biztos jót mondjak... Aki tud segíteni annak hálás lennék, privibe küldeném a linket is.
Hát azért webdesignt és ahhoz tartozó grafikát csinálgattam.MessiFan írta:
Meg úgy egyáltalán bármit
Ez azért nem kis munka. Nagyon szépen kidolgoztad. Ez tényleg te vagy?:D
Meg úgy egyáltalán bármitSlither írta:Nem nagy újdonság, de régen csináltam már manipot.
BeállításokS.Agüero írta:Chromemessideco írta:Chrome vagy Mozilla?
http://klimg.com/bola.net/wallpaper/u/00788.jpgS.Agüero írta:Bocs a dupla hsz-ért, de valaki tudni ide linkelni nekem 1-2 jó kis barcás háttérképet?![]()
kerestem 1-2 oldalon, de egyedül egyet találtam ami úgy igazán tetszett az 5-0-ás.![]()
Ja és hogy hívják azt ami itt a neten felül vannak, az oldalak és ott a háttérszín meg ilyesmi, asszem olyat is ki lehet választani, de nem tudom melyik oldalon.![]()
remélem érthető.![]()