Kedves Vacak!
Én is, mint a téma elindítója reagálnék hozzászólásodra, amelyben kissé élesen, de talán NEM JOGTALANUL leszúrtál bennünket! Ami tény, és ebben neked 100%-ban igazad van, nagy hiba, hogy ELŐRE, és ENNYIRE tiltakozunk a dolog ellen, és már most 'anyázzuk' az RTL-t, mert simán elképzelhető, hogy minden eddiginél igényesebb, jobb sportcsatornát fognak készíteni a jövőben, amely akár mindenki számára elérhető is lesz!?... Nem tudhatjuk még, tehát LEHET, DE
De engedd meg nekünk egyrészt a szólás szabadságát

, másrészt azon - igen logikus következtetések megvitatását, amelyekről itt szó van! És hogy mik is ezek a közvetkeztetések? Nos a következők: az RTL már jó ideje próbálkozik sportesemények közvetítésével, és szerintem ez a Forma-1-en kívül még nem igazán sikerült nekik, sőt még az sem tökéletes!?... Nagyon részletekbe nem mennék, de vegyük csak példaként a nagyszerű box mérkőzéseket, amik egész egyszerűen nevetségesen vannak leközvetítve, vagy akár a magyar bajnokikat, ahol szintén megmosolyogtató dolgokat művelnek rendszeresen, olyan emberekkel ráadásul, akik... hát ez nem is ide tartozik, szóval abszolút nem mikrofonbarát szakértőkkel! Szakértők? Hát, pffff….
A magyar válogatott mérkőzések közvetítéseiről már nem is beszélek...
Egy szó mint száz: félünk attól, hogy ha minden olyan sporteseményt, amit eddig imádtunk, szerettünk, és néztünk (MERT NÉZHETTÜNK!!!) éjjel-nappal (Pl.: európai elit bajnokságok, NHL, NBA, Nascar, NFL….) átveszi majd az RTL és a fent említettekhez hasonlóan fogja tálalni a nagyérdeműnek, azaz nekünk, ráadásul gondolom telis-tele reklámokkal......
Mert ahogy itt többen is megjegyezték, és ezt te sem tagadhatod, az RTL-nek a REKLÁM, illetve a NÉZETTSÉG az első, nem pedig MI!!! Csak 1 példa a sokból: válogatott mérkőzést toltak későbbre a Barátok Közt miatt… NO COMMENT!!!
Ez kizárólag az én szubjektív véleményem, lehet szeretni, belekötni, leköpni, tessék....