Sandro Rosell

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.09.24. 23:08:26

Zsolti95 írta: és akkor mi lesz azzal 170 milkával amit az arabok azért adnak mert rajta van a mezen a felirat?
Mostmár megkapjuk, mert elfogadták a sociók, és akkor már volt is közgyűlés :)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Zsolti95
Jugador d'estrella

2011.09.24. 23:01:28

kennyke04 írta:
Zsolti95 írta:A sociok arról szavazhatnak h legyen-e felirat a mezen?
Mindenről ők döntenek! Így a katari szerződésről is, szóval könnyen előfordulhat, hogy 1-2héten belül, újra UNICEF-es lógóval futunk ki a gyepre QF-helyett! Maga a szavazás jól tudom hogy csak holnap lesz?
és akkor mi lesz azzal 170 milkával amit az arabok azért adnak mert rajta van a mezen a felirat?
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.09.24. 22:57:44

Zsolti95 írta:A sociok arról szavazhatnak h legyen-e felirat a mezen?
Mindenről ők döntenek! Így a katari szerződésről is, szóval könnyen előfordulhat, hogy 1-2héten belül, újra UNICEF-es lógóval futunk ki a gyepre QF-helyett! Maga a szavazás jól tudom hogy csak holnap lesz?
"A fociban az a lényeg,
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Yafnag
Barça B

2011.09.24. 22:57:04

Zsolti95
Jugador d'estrella

2011.09.24. 22:52:43

A sociok arról szavazhatnak h legyen-e felirat a mezen?
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.09.22. 15:51:56

Capon írta:
Lionel85 írta:De azzal, hogy mezszponzort hoz ide, ugyanannyi pártoló tagot is elveszt...
Ezt kizárt dolognak tartom. Nem sértődős ovisokról beszélünk hanem szurkolókról. Egyébként ha valaki emiatt elfordul/elfordult a csapattól az azt hiszem jobban is tette. Senkinek nem fognak hiányozni se gazdasági se semmilyen téren. Ezekre az emberekre a csapat sem számíthatott volna hosszú távon, (már ami az anyagiakat illeti: jegyek, mezek stb) ezek az emberek nem fognak gazdasági űrt hagyni maguk után.
Ezt én így látom. A mezszponzor miatt max. Rosseltől fordulhatnak el a konzervatívabb szurkolók, de csapattól biztos nem.
Capon
Llegenda del Barça

2011.09.17. 11:14:16

Lionel85 írta:De azzal, hogy mezszponzort hoz ide, ugyanannyi pártoló tagot is elveszt...
Ezt kizárt dolognak tartom. Nem sértődős ovisokról beszélünk hanem szurkolókról. Egyébként ha valaki emiatt elfordul/elfordult a csapattól az azt hiszem jobban is tette. Senkinek nem fognak hiányozni se gazdasági se semmilyen téren. Ezekre az emberekre a csapat sem számíthatott volna hosszú távon, (már ami az anyagiakat illeti: jegyek, mezek stb) ezek az emberek nem fognak gazdasági űrt hagyni maguk után.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.09.17. 09:57:25

Peccerta, valóban a magánakciói építő jellegűek. Legalábbis annak akarnak látszani. Rendben, szeretné megoldani a klub pénzügyi nehézségeit. De azzal, hogy mezszponzort hoz ide, ugyanannyi pártoló tagot is elveszt, amennyit szerez azzal, hogy pénzt akar hozni a csapathoz. Mert ezzel nem kell ecsetelnem, a klub hagyományainak ártott. Egy 112 éves hagyománynak vetett véget. Viszont ma már olyan világban élünk, ahol nem a foci (vagy akármelyik sportág) az elsődleges, nem a játék, hanem a pénz. A XXI. századi labdarúgás az üzletről szól, nem másról. Nincs mit szépíteni.

A sajtóról pedig annyit, hogy kb. 80%-ban a sajtó maga kreál híreket, hamis híreket, mint pl. az a hülyeség, hogy Fabregas nem érzi jól itt magát és egyebek. Egy forrásnak lehet hinni, az a Barcelona hivatalosa honlapja. Minden más forrást fenntartásokkal kell kezelni.
Kép
Kép
Kép
peccerta
Jugador del Barça

2011.09.07. 20:22:55

UI:Miért nem akkor írtok ti is, amikor épp Fecoooval vitázok?!
Fecoooval elég nehéz vitázni:) olyan mint egy meteor,egyszer csak becsapódik:)

Rosell számára Pep az aranytojást tojó tyúk, ezt ő is nagyon jól tudja a kezdetektől. Nem fogja elüldözni.
Ez is egy érdekes dolog....

Ha azt vesszük,valóban nem is tudna nélküle élni,viszont a kis magánakcióit megteszi ,lásd mostani dolgok,igazolás..

Mindenesetre rávilágított kőkeményen a pénzügyi helyzetre és próbál profitot termelni,hogy ez mennyire jó vagy rossz,lehetne napokig beszélni róla.

Én bízom abban,tudja mit csinál,szerintem nagyon jól átlátja a pénzügyi dolgokat,bár ehhez többet kellene tudnunk,nem csa azt amit közhírré tesznek vagy amit a sajtó össze-vissza beszél..

Sokszor már nem tudjuk kinek hihetünk és kinek nem,valakinek alacsony az olvasottsága hát bezúznak egy olyan hírt,az ember eldobja a haját:)

Már nem is emlékszem mely (nívós) netes lap írta fabreg. ról hogy nem érzi jól magát meg ilyen agyas dolgok.
Komolyan mondom,vég nevettem a cikket,hogy a francba lehet ekkora marhaságokat kitalálni?

Andersen nem bírna űberelni pár bloggert vagy ki a kutyafile írja ezeket.
Kerestem kinek tulajdoníthatjuk ezt a komoly cikket,persze nem csalódtam,a nevét nem adta fergeteges írásához,ez talán mindent elmagyaráz:)
Cruyff

Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.09.07. 19:51:36

noname írta:
barca99 írta:Majd ha tényleg jön Neymar, majd ha tényleg azt mondja Pep, hogy nem tetszik neki, hogy beleszólnak a munkájába, és ezért távozik, akkor lehet (és kell) pánikolni. Addig meg el kellett valamivel adni az aznapi számot.

Rosell számára Pep az aranytojást tojó tyúk, ezt ő is nagyon jól tudja a kezdetektől. Nem fogja elüldözni.
Jó érzés tudni, hogy egyesek még gondolkodnak itt!!!
Pár hsz-al lentebb pont emiatt vitáztam. A véleményem 100%-ban ugyanez.

UI:Miért nem akkor írtok ti is, amikor épp Fecoooval vitázok?! :lol:
én vitáztam :) De mielőtt Rosell-párti lennék, leszögezném hogy cseppet sem, bizalmatlansági cécónál megharagudtam rá és ellenszenves lett, de amióta elnök, én nem tapasztaltam, hogy bármi rosszabb lenne, sőt Zubi kinevezése Txiki után unikum.
"A fociban az a lényeg,
- Hofi Géza
peccerta
Jugador del Barça

2011.09.07. 19:40:19

ziipp írta:
peccerta írta:Persze csalni lopni lehet,de mindezt nem elkönyvelésnek hívják és nem a mezei könyvelő nénike fogja végrehajtani(vagyon kimentés stb) ,megvannak erre a (szakosodott ügyvédi csoportok),de ez már tényleg egy más kategória.
Ha megnézed a legnagyobb cégek könyvelését, akkor belátható, hogy a trükközésre bizony megvannak a lehetőségek - legális kereteken belül. Vegyük például a Tescot. Több száz milliárdos forgalom, ehhez képest milliós adózott nyereség. Nagyságrendbeli különbség! Azt hiszem, ez önmagáért beszél. A cégek szeretnének a lehető kevesebbet adózni, és épp ezért úgy könyvelnek, hogy a profit minél kisebb legyen. A Barcelona tájékán a legszembetűnőbb példa erre Ibrahimovics eladásáról kötött szerződés. Adhatták volna 24 millióért egyben is, ehelyett 3*8 millió.
Természetesen igazad van:persze hogy lehet trükközni és abban is biztos vagyok hogy minden valamire való vállalat meg is teszi mindezt,de amikor nagy pénzről beszélünk akkor nem a könyveléssel fogna játszani hanem
teljesen más legális úton (menekítik)ki a pénzt ,eszközöket,ingatlanokat stb.

Minden jogviszonyban megvannak erre a megfelelő kiskapuk amit soha nem tudnak befoltozni,ha meg mégis ,akkor új kaput keresnek,ez valószínűleg egy örök mókuskerék.
Cruyff

Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
noname
Llegenda del Barça

2011.09.07. 18:42:14

barca99 írta:Majd ha tényleg jön Neymar, majd ha tényleg azt mondja Pep, hogy nem tetszik neki, hogy beleszólnak a munkájába, és ezért távozik, akkor lehet (és kell) pánikolni. Addig meg el kellett valamivel adni az aznapi számot.

Jó érzés tudni, hogy egyesek még gondolkodnak itt!!!
Pár hsz-al lentebb pont emiatt vitáztam. A véleményem 100%-ban ugyanez.

UI:Miért nem akkor írtok ti is, amikor épp Fecoooval vitázok?! :lol:
A Fifa egy szégyen
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.09.07. 17:03:49

barca99 írta: Majd ha tényleg jön Neymar, majd ha tényleg azt mondja Pep, hogy nem tetszik neki, hogy beleszólnak a munkájába, és ezért távozik, akkor lehet (és kell) pánikolni. Addig meg el kellett valamivel adni az aznapi számot.

KB. ennyi a lényeg ami a Neymar ügyet illeti! :) Egyetértek! :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ziipp
Capitá del Barça

2011.09.07. 16:09:42

peccerta írta:Persze csalni lopni lehet,de mindezt nem elkönyvelésnek hívják és nem a mezei könyvelő nénike fogja végrehajtani(vagyon kimentés stb) ,megvannak erre a (szakosodott ügyvédi csoportok),de ez már tényleg egy más kategória.
Ha megnézed a legnagyobb cégek könyvelését, akkor belátható, hogy a trükközésre bizony megvannak a lehetőségek - legális kereteken belül. Vegyük például a Tescot. Több száz milliárdos forgalom, ehhez képest milliós adózott nyereség. Nagyságrendbeli különbség! Azt hiszem, ez önmagáért beszél. A cégek szeretnének a lehető kevesebbet adózni, és épp ezért úgy könyvelnek, hogy a profit minél kisebb legyen. A Barcelona tájékán a legszembetűnőbb példa erre Ibrahimovics eladásáról kötött szerződés. Adhatták volna 24 millióért egyben is, ehelyett 3*8 millió.
peccerta
Jugador del Barça

2011.09.07. 14:07:44

Barcaforever írta:

a könyvelő azt hoz ki neked,amit csak akarsz.
Azt a könyvelőt küld már el nekem:))))))))))))))))
Ez nem az így éltünk mi:Amerika stb, az élet nem így működik.
Valószínűleg teljességgel fogalmad nincs arról amit beszélsz,főleg nem egy könyvelési csoportról!!!!!!!!!!!!!!

Remélem nem komolyan mondtad ,vagy irány Amerika mozi ipar?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Az a világ már nagyon rég elmúlt, amikor a könyvelők a valóságot írják éppen, h nagy cégeknél.Még egy több száz milliárdos forgalmat tudó vállalatok esetében is simán ki lehet hozni 0ra vagy veszteségesre egy céget.Nézz körül az újságokban és mindenhol azzal a találkozol vagy nézd meg a politikusok adóbevallását.Majdnem mindenkinek "papíron" egy 50 m2 lakása van, és ők elég kemény ellenőrzéseken esnek át, akkor szted olyan nagy mutatvány lenne ez egy futball klubnál? :roll: Nem kell ilyen könyvelőt senkihez se küldeni, mert amelyik könyvelő nem tudja hol lehet elírásokat generálni az nem való könyvelőnek.
Persze csalni lopni lehet,de mindezt nem elkönyvelésnek hívják és nem a mezei könyvelő nénike fogja végrehajtani(vagyon kimentés stb) ,megvannak erre a (szakosodott ügyvédi csoportok),de ez már tényleg egy más kategória.
Cruyff

Barcaforever
Director del Fútbol

2011.09.07. 14:04:00

a könyvelő azt hoz ki neked,amit csak akarsz.
Valószínűleg teljességgel fogalmad nincs arról amit beszélsz,főleg nem egy könyvelési csoportról!!!!!!!!!!!!!!

Remélem nem komolyan mondtad ,vagy irány Amerika mozi ipar?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Az a világ már nagyon rég elmúlt, amikor a könyvelők a valóságot írják éppen, h nagy cégeknél.Még egy több száz milliárdos forgalmat tudó vállalatok esetében is simán ki lehet hozni 0ra vagy veszteségesre egy céget.Nézz körül az újságokban és mindenhol azzal a találkozol vagy nézd meg a politikusok adóbevallását.Majdnem mindenkinek "papíron" egy 50 m2 lakása van, és ők elég kemény ellenőrzéseken esnek át, akkor szted olyan nagy mutatvány lenne ez egy futball klubnál? :roll: Nem kell ilyen könyvelőt senkihez se küldeni, mert amelyik könyvelő nem tudja hol lehet elírásokat generálni az nem való könyvelőnek.
Kép
peccerta
Jugador del Barça

2011.09.07. 13:52:42

Fecooo írta:peccerta, ha már ennyire biztos vagy a dolgodban:

milyen végzettséged van? közgazdász vagy?könyvelő vagy? könyvvizsgáló?

mert én az első kategóriában vagyok, de terveim közt szerepel az utolsó kategória "megszerzése" is, úgyhogy ne menjünk bele, ki beszél baromságokat...

gondolom lány vagy, így nem mondok csúnyát...

Nem vagyok közgazdász,de neked sok sikert a tanulmányaidhoz.
A végzettségem felsőfokú,viszont semmi köze a közgazdasághoz,de van rálátásom a könyvelésekre.

Vitázni nem szeretnék és nem is fogok,ha neked úgy tetszik mondj csúnyát,engem hidegen hagy.

Ezzel be is fejeztem ezt a kérdést.

Daffy
attól még lehet hangoztatni a nyilvánosság felé,hogy mély a szhar. a részleteket egy szurkoló úgy sem tudja vagyis bármit meg lehet tenni,hogy szimpatikusabbnak tűnj
Tökéletesen igazad van Daffy
Cruyff

Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.07. 13:41:49

Caponnal teljesen egyet értek!
Laporta sokat tett a klubbért, de nem volt jó elnök az én szememben!Valaki írta, hogy együtt ünnepelt a srácokkal, s ez milyen jó, szerintem egy elnöknek a legfontosabb, hogy megtartsa a tekintélyét, s ezerrel a munkájára koncentráljon!
Laporta állandóan vigyorgott jobbra-balra!
Ez ugyanolyan, hogy ezt láttuk, de lehet nem ilyen volt, Rossell maximálisan az üzletre törekszik s ez számomra sokkal szimpatikusabb, neki a feladata, hogy megteremtse az anyagi oldalát, a szakmai stáb dolga a sikeresség!

Sokan azért fújnak rá, mert mezszponzort hozott, érthető, de ezt követelte az üzlet!Fecoooval egyet értek abban, hogy lehet jobbra-balra írogatni a számokat egy kimutatásnál!Amortizációt hogy számolod egy játékosnál, naptári évet veszel, vagy szezonálist, fizetések stb stb!
Józan paraszti ésszel belegondolva rengeteg ment el átigazolásokra + prémium, most jóval ésszerűbbek a dolgok!
Egyik kutya másik eb, számomra Rossell maximálisan megfelelő, s Joanra egy kicsit még fújtatok, mert egy új Palaut is megígért, de Henry jobban kellett......
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.09.07. 13:40:52

peccerta írta:

Egy nevesincs kisvállalkozásnál megoldható,de egy igazi nyereséges céget te az életben nem könyvelsz veszteségesre.
Javaslom ne beszélj baromságokat..

Ennyit az észről:)
attól még lehet hangoztatni a nyilvánosság felé,hogy mély a szhar. a részleteket egy szurkoló úgy sem tudja vagyis bármit meg lehet tenni,hogy szimpatikusabbnak tűnj
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.07. 13:39:58

peccerta, ha már ennyire biztos vagy a dolgodban:

milyen végzettséged van? közgazdász vagy?könyvelő vagy? könyvvizsgáló?

mert én az első kategóriában vagyok, de terveim közt szerepel az utolsó kategória "megszerzése" is, úgyhogy ne menjünk bele, ki beszél baromságokat...

gondolom lány vagy, így nem mondok csúnyát...

majd, ha tudod mit jelent a "kreatív könyvelés", akkor talán még el is hiszem, amit mondasz... egyébként tanult kollégám, Balázs tudja a lényeget :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.09.07. 13:48:47-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2011.09.07. 13:30:04

Én személy szerint megvédeném az elnököt.
Mindig is ellene voltam. A bizalmatlansági szavazása, a pofázásai Laporta mandátuma alatt, meg amúgy is a maki feje nagyon irritált.
De eddig semmi olyat nem tett, hogy most így ki keljen akadni rajta.
Inkább elnézem a fejét 6 évig mintsem hogy megbukjon, mert az ugye a klub kárára történne.
A mezszponzort sem önkényesen intézte, hanem volt rá felhatalmazása a mindenkori elnöknek a "valódi" sociok részéről. Nem ettől lesz rossz elnök. Laporta is nyilatkozta anno, hogy kötött volna mezszponzori szerződést de egy cég sem kínált annyit amennyiért belement volna. Szóval a szándék az ő részéről is megvolt!!
Én elhiszem, hogy szükség van arra a 30 millióra évente. Nagyon magasak a fizetések év évről évre nőnek azok is. Egy szokványos csapathoz képest itt nem 1-2 elit játékost kell megfizetni hanem 6-7et. És meg is kapják a magas fizut.
Fabregas sem fog itt sokáig 3 milliót vagy mennyit keresni. Eltelik 1-2 év a szerződéséből és továbbra is jól játszik akkor a következő szerződéshosszabbításánál már meg kell fizetnünk őt is rendesen.
A kiadások irtózatos mértékben nőnek évről évre. A klub és a szakosztályok is soha nem látott magasságokban vannak és még így is éppen hogy nyereséges a cucc. Én elhiszem, hogy igen is a további fejlődések érdekében illetve a szint fenntartáshoz szükség van arra a 160 millára.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
peccerta
Jugador del Barça

2011.09.07. 13:10:45

Fecooo írta:
peccerta írta:

gondolom fogalmad sincs, hogyan működik a könyvelősdi, megsúgom neked, h ugyan vannak korlátok, de minden további nélkül megoldható, h egy valójában nyereséges cég is veszteségesnek hasson...
egyébként hanyagolhatnád ezt a sok zárójelet, ettől nem lesz "nagyobb a szmájli"

szóval jó tanács: ha vmihez nem értesz, inkább óvatosan nyilvánulj meg, így kisebb az esélye, h "butának" tűnj... ;)

Egy nevesincs kisvállalkozásnál megoldható,de egy igazi nyereséges céget te az életben nem könyvelsz veszteségesre.
Javaslom ne beszélj baromságokat..

Ennyit az észről:)
Cruyff

gy
Jugador del Barça

2011.09.07. 11:43:00

kennyke04 írta:de ne fikázzuk feleslegesen Rosell-t egy-két kacsa Neymaros hír miatt.
Amiatt nem fikázom, minden másért igen. Eddig sokat rontott az összképen az "áldásos" tevékenysége... Azt azért most még nem nézem ki, hogy elkezdeni Perecesen igazolni a szakmai vezetés (Pep) feje felett. Ennyire majdnem biztos, hogy nem hülye.
Realnál pl nagyon ügyesen lent tartják középkaszt fizuját (Ramos, Pepe stb.)
Ha az említettek a középkaszt, akkor nálunk a "középkaszt" az Pedro, Adriano, Maxwell, stb. és nem Alves. Alves sajnos túl jó a saját posztján, nemzetközi viszonylatban is, mint ahogyan sokan még. Innen meg egyenes út a komoly fizu. Ezzel nem azt mondom, hogy Pedro nem király, de kevesebb felhajtás van körülötte, mert van a poszton sok (hasonlóan) jó játékos, így jobb dolga is van a gazdag kluboknak, mint Pedrót csábítani pl.
De ha jobbhátvéd kellene, akkor ugye Alves biztos beugrik minden csapatnak.. Ahogyan a teljes KP, Villa, Piquém stb. is.

Szóval könnyedén lent lehet tartani a középkaszt fizuját ha kevesebb világklasszis van a keretben. Ki ugrana hogy elvigye Pepét a Madridból? Max valami hentes szaküzlet, futballklub nemigen. :twisted:
barca99
Llegenda del Barça

2011.09.07. 11:41:26

kennyke04 írta:
gy írta:ha magas lóról leszóljuk a riválisokat ("szerintem 5-0 lesz...")
Mert amikor megkérdezték Laportát látta-e a Real-Villarreal 6-2őt és azt mondta, hogy nem, de emlékszem egy másik 6-2re a Bernabeu-ból az nem ugyan ez!? Mondom, a múlt sok mindent megszépít, de ne fikázzuk feleslegesen Rosell-t egy-két kacsa Neymaros hír miatt.
A fizetések az egész világfutballban elszálltak és ezért nem Laporta a hibás.
Szerintem nem ugyanaz a két eset. Rosell nyilatkozata tényleg úgy jött le, mint aki nem tiszteli az ellenfelet. Kb. mintha valamelyik itteni fórumozó lett volna. :D Laporta viszont csak a magás labdát ütötte le, szerintem nagyon helyesen. A Real elnöke akart nagyot mondani, Laporta csak visszavitte a földre. :)

A fizetések meg lehet, hogy alacsonyabbak, de nekik még ott van a játékosért kifizetett 20+ millió euró. Nálunk ebből a szempontból csak Alves és Villa keres sokat, amellett, hogy sokba került. Emellé Alves leteszi a világklasszis játékát, és valószínűleg nem lehetne olyan játékost a helyére hozni, aki ezt a minőséget hozná elől-hátul. Villa már más kérdés, ha nem tud javulni, azon el kell gondolkozni a magas fizetése miatt.
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.09.07. 11:16:01

gy írta:ha magas lóról leszóljuk a riválisokat ("szerintem 5-0 lesz...")
Mert amikor megkérdezték Laportát látta-e a Real-Villarreal 6-2őt és azt mondta, hogy nem, de emlékszem egy másik 6-2re a Bernabeu-ból az nem ugyan ez!? Mondom, a múlt sok mindent megszépít, de ne fikázzuk feleslegesen Rosell-t egy-két kacsa Neymaros hír miatt.
A fizetések az egész világfutballban elszálltak és ezért nem Laporta a hibás.
"A fociban az a lényeg,
- Hofi Géza
Lezárt