Engem ez a nyilatkozat egy kicsit meglepett. Azt gondolom, hogy Bojan nagyon rosszul látja a dolgokat. Volt egy időszak a tavalyi év (2009-2010) szezonjának a végén, amikor jól játszott és rendre meg is kapta az esélyt, gyakran volt kezdő. Azután viszont hatalmas csalódást okozott sokak számára. Semmi nem jött össze neki . Egyre görcsösebbé vált a játéka és még csak momentumai is ritkán voltak az utolsó nálunk töltött évben. Így szépen lassan kiszorult a kezdőből, teljes joggal, miközben a támadó alakulat Ibra távozása óta megerősödött. Mindig is az volt az álláspontom, hogy a névből nem lehet megélni, Bojan valóban jónéhány évet eltöltött itt és nagy reménységnek indult, de ez kevés. Kicsit ebben látom ma a brazil válogatott gyengébb szereplésének az okát is. Időnként olyan érzésem van, miközben nézem a játékukat, hogy azt hiszik elég kimenni a pályára és megvan a 3 pont. Elnézést, hogy kicsit elkanyarodtam a tárgytól, szóval visszatérve Bojan-ra az akarat nagyon fontos, de csak akkor ér valamit ha az jó teljesítménnyel is párosul. Összességében helytelen dolognak tartom, hogy Pep-et hibáztatja... ugyanakkor én sem értek mindig egyet Pep-pel, de ezért vagyunk mind-mind különböző egyéniségek... Mindemellett pedig az eredmények Pep-et igazolják.