Ebben is igazad lehet , -de hogy Magyarországon senki nem adja , az azért hihetetlen...barcakiraly írta:Több ezer tv csatorna közül huszon-akárhány adót még lehet ugy írni hogy szinte semmi, szerintem!![]()
Barça Élő Közvetítések
-
- Jugador d'estrella
Remélem azért a mai juve bayern meccs jobb lesz mint a tegnapi psv milan.....
-
- Jugador d'estrella
Viasat Sport 2 - Sirius műhold -kelet 5 fok -N.D.S. codemerx írta:A viasat eredeti svéd csatornája is élőben adja , de a
" leányvállalata " a Viasat 3 az NEM .
Mi a neve annak a csatornának?
-
- Jugador d'estrella
Több ezer tv csatorna közül huszon-akárhány adót még lehet ugy írni hogy szinte semmi, szerintem!

imadom a spanyol jatekvezetest (L)
A viasat eredeti svéd csatornája is élőben adja , de a
-
- Jugador d'estrella
Igazad van, DE nagyon kicsiben gondolkodsz !barcakiraly írta:Gyalázatos hogy a világ legjobb csapatának a meccsét szinta semmi nem adja!
Megszámoltam 17 televízió társaság adja élőben és 5 tv társaság adja felvételről a Barcelona Bl meccsét .
A viasat eredeti svéd csatornája is élőben adja , de a
Érdekesség , hogy az eredeti Spanyol Canal + sem adja élőben , de csak azért , mert spanyolban Live-ben a Villareált adják !!!
-
- Jugador d'estrella
A Sport tv is adhatná!!!!! De nem adja.Fernando írta:Nem hiszem el a viasatnak ezt a [auto_cenzúra] meccset kell adnia??? Tiszta szégyen...![]()

Lassan beletörődök, hogy nem fogom élőben látni a meccset.....DE nem fogok szomorkodni ha min. 3-0 ra nyerünk 

-
- Jugador d'estrella
Gyalázatos hogy a világ legjobb csapatának a meccsét szinta semmi nem adja! 

A Livesports egyikje sem adja????
- atSec
- Barça C
- Tartózkodási hely: Testben mindig máshol, lélekben csakis a Nou Camp-ban!
Jól van, most nagyon lebőgtem...valaciBarca1 írta:Üdv ! A Premiere Sport -ha tudod -minden BL meccset , meg német bajnokit meg még más bajnokit is . . élőben ad , -és Te választod ki , hogy a temérdek meccs közül melyiket nézed .atSec írta:A Premier Sport ezt közvetíti és nem a Werder meccset? Meglep... Semmi olyan adó nem adja, amit legalább mondjuk a PPLive-on keresztül lehetne fogni??? Jó ha közvetíted a meccset, de mégis csak jobb azt élőben látni.
Van amikor 8-10 focimeccs megy egyszerre .
Egyébként , itt adják az interaktív Forma 1-et is , amikor kiválaszhatod , hogy melyik kameraállásból nézed a futamot !

Amúgy megnéztem melyik ESPN-k közvetítik... hát igen, számomra elég egyértelmű, hogy PPLive-on is van ESPN... de még csak véletlenül sem ezekből valamelyik!

Mi a horvát állami TV neve?
Semmit sem találok ha nem fogom látni a meccset dögunalom lesz az estém...
hi..
Premiere Sportot hol tok nézni??? Valami link-et plíííz...Ha tv-ben akkor nekem Upc-van,,azon lehet??
Premiere Sportot hol tok nézni??? Valami link-et plíííz...Ha tv-ben akkor nekem Upc-van,,azon lehet??
-
- Jugador d'estrella
Üdv ! A Premiere Sport -ha tudod -minden BL meccset , meg német bajnokit meg még más bajnokit is . . élőben ad , -és Te választod ki , hogy a temérdek meccs közül melyiket nézed .atSec írta:A Premier Sport ezt közvetíti és nem a Werder meccset? Meglep... Semmi olyan adó nem adja, amit legalább mondjuk a PPLive-on keresztül lehetne fogni??? Jó ha közvetíted a meccset, de mégis csak jobb azt élőben látni.
Van amikor 8-10 focimeccs megy egyszerre .
Egyébként , itt adják az interaktív Forma 1-et is , amikor kiválaszhatod , hogy melyik kameraállásból nézed a futamot !
Szasztok!
Egy görög focifórumon nyitottak egy topikot ennek a meccsnek és ott azt írják, hogy az ESPN Atlantic, Pacific stb változata ÉLŐBEN közvetíti a meccset! Csak az a baj hogy nem találtam streamet eddig hozzá.
http://clubs.phantis.com/sports/index.p ... topic=7492
- ez a linkje a topiknak, csak annyira nem értek az ilyen dolgokhoz, hogy ezeket a csatornákat belőjem neten. Segítetek?
Előre is Köszi !
Egy görög focifórumon nyitottak egy topikot ennek a meccsnek és ott azt írják, hogy az ESPN Atlantic, Pacific stb változata ÉLŐBEN közvetíti a meccset! Csak az a baj hogy nem találtam streamet eddig hozzá.
http://clubs.phantis.com/sports/index.p ... topic=7492
- ez a linkje a topiknak, csak annyira nem értek az ilyen dolgokhoz, hogy ezeket a csatornákat belőjem neten. Segítetek?
Előre is Köszi !
Hát sokkal jobb lenne élőben látni a meccset!Főleg ahogy látom a kezdőcsapat alapján ma este is FOCI lesz a Nou Camp-ban!!!4-0!!! 

- atSec
- Barça C
- Tartózkodási hely: Testben mindig máshol, lélekben csakis a Nou Camp-ban!
A Premier Sport ezt közvetíti és nem a Werder meccset? Meglep... Semmi olyan adó nem adja, amit legalább mondjuk a PPLive-on keresztül lehetne fogni??? Jó ha közvetíted a meccset, de mégis csak jobb azt élőben látni. 

Nem tud valaki berakni esetleg egy stream-et???
Nagyon hálás lennék!De szerintem nem csak én lennék háhlás hanem más is!
Előre is köszi!!!
Visca el Barca!!!
Nagyon hálás lennék!De szerintem nem csak én lennék háhlás hanem más is!
Előre is köszi!!!
Visca el Barca!!!
-
- Jugador d'estrella
A német Premiere Sport csatornán fogom nézni ,-mert a Spanyol Canal + is csúsztatva adja .
-
- Llegenda del Barça
áá, itt a szatelitek doyenjevalaciBarca1 írta:Üdv ! Minden Barca szurkolónak ! Nem tudom , ki -hol fogja követni azt esti meccsünket , de ha van rá igény , szivesen közvetítek , -úgy tervezem , hogy a kezdésre hazaérek .

melyik adók adják???
-
- Jugador d'estrella
Üdv ! Minden Barca szurkolónak ! Nem tudom , ki -hol fogja követni azt esti meccsünket , de ha van rá igény , szivesen közvetítek , -úgy tervezem , hogy a kezdésre hazaérek .