Ordog írta:
Amúgy Vito, nem értem hogy milyen taktikáról beszélsz:) Sok meccset láttunk már és hát meg kell jegyeznem, hogy mi állandóan ugyanazzal a taktikával játszunk... Max idegenben egy icipicit visszábbállunk, de ez se nagyon jellemző...(lásd Cselszki ellen idegenben). Ezzel amúgy nincs semmi baj, mert így is mi vagyunk a legjobbak:))
.....
én arra gondolok, hogy a cselzi ellen elkövetett
taktikai fegyelmezetlenségeket nem szabad mégegyszer megengedni!
a cselzi ellen a középpálya szűrőposztján(ami nem volt...

) vesztettük el a mérkőzést, most pedig az előbb említett dolgokra kell figyelni.
a Margit az eddigi megnyert meccsei igen nagy százalékát köszönheti (általában) Bekem pontos beívelgetéseinek, valamint Ronaldo zsenialításának.
ha ezeket taktikailag meg tudjuk oldani, valamint nem hagyunk teret a középpályájuknak (a l
assabb Zidánnak, a körülményes Robinnyónak) akkor nagyobb esélyünk van a győzelemre!
de természetesen ehhez az kell, hogy a Barcából mindenki a legmegfelelőbb hőfokon égjen és Frank találja meg a Margit ellen legütőképesebb 11-et!
a kérdőjelek:
-a védelemben a belső kettős: Puyol-Marquez kettősre szavaznék
-a két szél: ez nehéz. ugyanis baloldalon jelenlegi forma szerint Sylvinho lenne e megoldás, viszont jobboldalon Presas vajon mit kezdhet Carlossal, sőt Robinho is gyakran indul onnan...
-a középpályán: a szűrő poszt itt nagyon fontos lesz és nem látom Edmilsonban a magabiztosságot (egyelőre), itt eddig CSAK Xavi helye a biztos... (talán v.Bommel, Motta?)
-elől pedig egyértelmű a kérdés -Messi, vagy Guily?!
nálam 1értelműen Messi kezdene, de nem én vok a mestör.....
húúú, ez jó hosszú lett