Kaptam új gépet amin normálisan fut a játék és gondoltam bele is vágok egybe

Napolival kezdtem egyet, viszonylag erős volt a kezdőcsapat és egy kevéske pénzt is kaptam átigazolásokra, illetve az Európa Kupában is nyomhattam. Első szezonban sikerült tripláznom, bajnokságot 3 ponttal nyertem meg az Inter elött, kupában a Milant fektettem két vállra, a EK-ban meg hatalmas mázlival vertem a Cityt (egy pontos lövésem volt, az is szögletből

, az angoloknak meg vagy 15). Második sze

zon elött kicsit értelmetlenül szórtam a pénzt (nyáron 99 millát (részletbe vettem mindenkit), legjobb igazolásom Nani volt, értem 5,5 misit fizettem. Annyira belendült tavasszal (10 gól meg 14 gólpassz, ősszel 1 gól és 5 gólpassz) hogy megnyertük ismét a bajnokságot és a kupát. BL-ben a Barca ütött ki a legjobb 16 között, később megnyerték

Még januárban elhoztam Neymart a Zenittől, annyira nem robbantott nagyot, inkább a 3ik szezonban. 3ik szezon elötti nyárom elhoztam Patot diszkont áron, 16 misiért (Pastore lett volna 40...), eddig fenomenális szezonja van: 34 meccsen 36 gól (tiszta Messi

). Csatártársnak elhoztam mellé Agüerot potom 52 misiért, ő is elég jól kezdett (10 meccs 8 gól). Most tartok március elején, Cityt kaptam BL legjobb 16 között és idegenben 3-0ra győztem, magamat is meglepve
Am nekem hatalmas mázlim van ebben ajátékban, el kell ismernem
Viszont most amikor januárban igazoltam Agüerot, be akartam neki állítani az edzést és kiírt egy hibaüzit és lefagyott. Nagyon örültem neki mert dec közepe óta nem mentettem

Ezt még 2 szer eljátszotta, megnéztem és eltűnt az összes edzőm és az összes beállított edzésem. Most azt próbáltam hogy iagazolok új edzőket, de egyrészt nem is mutatta őket, ha meg az üzik között akarom beállítani ahogy mit edzenek akkor ismételtem lefagy

Valaki valami jótanács?
Kössz h végigolvastad