Ezt most sikerült gondolati úton vizuálnom ésFernando írta: Egy hülye részeg barom énekelve madarat fáraszt az égen egy horgászbottal.
Tapasztaltam, egyetértek...Perrero írta:durván hangzik amit írok és bocs, de majd ha nem lesz ott, akkor fogod észrevenni, hogy mégis jobb lenne...nagyjudit89 írta:....
Kalap, értem amit írsz, amit mondani akarsz, de nálunk is ez a helyzet, és hidd el, ha végleg elveszíted rájössz.Kalap1988 írta:Az az igazság, hogy nem ismerjük a helyzetét, persze lehet azzal jönni, hogy az árvaságtól ez is jobb, csak szerintem nem elegáns és ettől az ő helyzete nem lesz jobb. Nálunk is apám már négy éve tojik a családra, nem részletezném, mert nem fórum téma, de a lényeg az, hogy a legrosszabb fajta nem napon barnultakkal vitézkedik a viselkedése. Na most, ha ezek után valaki azt mondja, hogy örüljek neki, hogy legalább van... Hát lehet, hogy elküldeném a francba, mert elfogadni az ilyet sosem lehet.... Szóval bonyolult dolog az tény, ha oka van rá, akkor bőven megértem, hogy kidühöngi magát... Viszont nem ismerem a helyzetét.Perrero írta:durván hangzik amit írok és bocs, de majd ha nem lesz ott, akkor fogod észrevenni, hogy mégis jobb lenne...nagyjudit89 írta:....
Nekünk is hasonló a helyzet, csak itt a legkisebb gyerek 7 éves. Viszont fater már 4 éve nem segít semmit, anyum meg kb halálra dolgozza magát....nagyjudit89 írta:Talán rossz lenne ha nem lenne, mert természetes, hogy szeretem. De az az igazság, hogy azt sem nézem el neki, hogy olyan apa, amilyen. Mert velem sem törődik, de hogy a kisöcséimmel sem, akikkel egy házban él, az azért durva. Pláne, ha látod azt, amikor a testvéred sír, mert apa hiánya van. Egy 4 éves gyereknek hogy magyarázod el, hogy nem is fog vele törődni az apja. Én sem tudtam felfogni sokáig. Szóval az ilyen dolgok....
Az az igazság, hogy nem ismerjük a helyzetét, persze lehet azzal jönni, hogy az árvaságtól ez is jobb, csak szerintem nem elegáns és ettől az ő helyzete nem lesz jobb. Nálunk is apám már négy éve tojik a családra, nem részletezném, mert nem fórum téma, de a lényeg az, hogy a legrosszabb fajta nem napon barnultakkal vitézkedik a viselkedése. Na most, ha ezek után valaki azt mondja, hogy örüljek neki, hogy legalább van... Hát lehet, hogy elküldeném a francba, mert elfogadni az ilyet sosem lehet.... Szóval bonyolult dolog az tény, ha oka van rá, akkor bőven megértem, hogy kidühöngi magát... Viszont nem ismerem a helyzetét.Perrero írta:durván hangzik amit írok és bocs, de majd ha nem lesz ott, akkor fogod észrevenni, hogy mégis jobb lenne...nagyjudit89 írta:....
csatlakozom...Perrero írta:durván hangzik amit írok és bocs, de majd ha nem lesz ott, akkor fogod észrevenni, hogy mégis jobb lenne...nagyjudit89 írta:....
Hát ezt már jó régen írtad, de hidd el én meg boldogan lennék a lányod! Nekem 17 éve hiányzik a rendes apa.Krojf írta:Bárcsak én lennék az apád!nagyjudit89 írta:Elegem van!!! Abba már beletörődtem, és asszem anyum is, hogy apám semmilyen anyagi cuccossal nem támogat. De miért van az, hogy még a nyári munkám sem képes elintézni, ha már egyszer csak ő tudná?????![]()
![]()
![]()
![]()
Így lassan 41 évesen már hiányzik ez a dolog nagyon!
Érted biztosan tűvé tenném a világot meló-ügyileg!
K.
Bárcsak én lennék az apád!nagyjudit89 írta:Elegem van!!! Abba már beletörődtem, és asszem anyum is, hogy apám semmilyen anyagi cuccossal nem támogat. De miért van az, hogy még a nyári munkám sem képes elintézni, ha már egyszer csak ő tudná?????![]()
![]()
![]()
![]()
Az apák már csak ilyenek...nagyjudit89 írta:Elegem van!!! Abba már beletörődtem, és asszem anyum is, hogy apám semmilyen anyagi cuccossal nem támogat. De miért van az, hogy még a nyári munkám sem képes elintézni, ha már egyszer csak ő tudná?????![]()
![]()
![]()
![]()
Olyat nem tudsz amit én. Még anno egy hétfői napon jövök haza vonattal, elaludtam kivágták a zsebem és ellopták a telefonom. Kedden vettem egy másikat, használtan, szerdán megint kilopták.18Barca99 írta:Gyerekek.. hihetetlen hogy az ember ebbe az országba bulizni se tud elmenni úgy hogy ne lopjanak el valamit tőle... Végre vége a sulinak, elmennénk egy jót bulizni és pénztárca nélkül jövök ki.. ez mi?! Nem tudom kitől loptak már valamit de nagyon idegesítő, hogy a szünet első napjaiba máris rohangálhatok a papírjaim után :S Jól kezdődik a nyár :/
Tehát azt tanácsolod, hogy ne kezdjem el?visca el barca írta:Forcabarca8 írta:![]()
![]()
![]()
ennyi... el se hiszem!!!
sportkommunikátor szakra járok szegeden, idén végeznék, minden kurzusom ok, minden félévben ösztöndíjas (jó,ebben a félévben 2századdal lecsúsztam róla) voltam, képben vagyok a szak által fontosnak tartott kurzusokkal. ma záróvizsgáztam. eddig nem mondtak semmi infót, h miből készüljünk. 3 (!!!) napja mondták,h a 0952.es számú kurzusokból lesznek.jó, azoknak semmi köze a sporthoz, de ez van.Majd az újságírás lesz benne, gondoltuk.Erre a 120pontos záróvizsgából 25 pont volt az, aminek a szakhoz bármilyen köze volt. 25!!!! a többi vállalkozás menedzsment, vállalkozás és cégjog!!ez volt a vizsga 50-60%a! 20 pontos feladat volt a kiadványszerkesztés, 3.féléves kurzus egy az egyben.DE!ezt a kurzust nem tartották meg nekünk,m eltűnt (!!!) a tanár,nem volt semmi anyag leadva, se követelmény,mindenki kapott egy 5öst: az erre a kurzusra vontakozó kérdések volt 20 pont. ennyi. bukok egy évet, és rohadt ideges vagyok.muszáj volt ezt leírnom, és már annyit szidtam az egész rendszert, hogy már írás közben se káromkodtam.de 11től idáig csak szidtuk ezt a z izét...erről ennyit.jövőre,ugyanekkor,ugyanitt....
hát majd akkor milyen ideges leszel, mikor rájössz h elbaxtál X évet a sportkommunikátor szakkal és semmire nem mész vele(tapasztalatból beszélek)
Forcabarca8 írta:![]()
![]()
![]()
ennyi... el se hiszem!!!
sportkommunikátor szakra járok szegeden, idén végeznék, minden kurzusom ok, minden félévben ösztöndíjas (jó,ebben a félévben 2századdal lecsúsztam róla) voltam, képben vagyok a szak által fontosnak tartott kurzusokkal. ma záróvizsgáztam. eddig nem mondtak semmi infót, h miből készüljünk. 3 (!!!) napja mondták,h a 0952.es számú kurzusokból lesznek.jó, azoknak semmi köze a sporthoz, de ez van.Majd az újságírás lesz benne, gondoltuk.Erre a 120pontos záróvizsgából 25 pont volt az, aminek a szakhoz bármilyen köze volt. 25!!!! a többi vállalkozás menedzsment, vállalkozás és cégjog!!ez volt a vizsga 50-60%a! 20 pontos feladat volt a kiadványszerkesztés, 3.féléves kurzus egy az egyben.DE!ezt a kurzust nem tartották meg nekünk,m eltűnt (!!!) a tanár,nem volt semmi anyag leadva, se követelmény,mindenki kapott egy 5öst: az erre a kurzusra vontakozó kérdések volt 20 pont. ennyi. bukok egy évet, és rohadt ideges vagyok.muszáj volt ezt leírnom, és már annyit szidtam az egész rendszert, hogy már írás közben se káromkodtam.de 11től idáig csak szidtuk ezt a z izét...erről ennyit.jövőre,ugyanekkor,ugyanitt....